Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Babytzafrumoase poze, frumoasa mamica si sotie! Casa de piatra!

TeomariaLA MULTI ANI!

Asa nastere sa tot ai! Felicic, multumim pentru link.

Bitzanastere usoara sapt viitoare daca bebe chiar are de gand sa iasa ! Ce dezvoltat este, cu 3 sapt aproape in avans

CDrea e perioada asta cand ai si tendina de a exagera lucrurile dar vorba lui 300 priveste partea buna a lucrurilor - e foarte bine ca vei avea ajutor permanent cand se va naste bb. In ceea ce priveste laptele cald in afara de incalzitorul de masina poti folosi fie un termos mai mic in care pui apa calda, fie o gentuta termoizolanta in care pui biberonul cu apa putin mai calda decat o vrei peste 2 ore.

Tzitziri
- eu am folosit la Serban Klorane si Mustella ( asta inca folosesc ) dar presupun ca si Sanosan e la fel: exista formulele 2 in 1 pentru baie (corp+cap) care sunt mult mai comod de utilizat . La orice marca te-ai hotarat e OK sa mergi pe 2in1 .
- In ceea ce priveste landoul cam acestea sunt motivele pe care eu personal il prefer. Dar cu dormitul este de preferat ca noaptea sa nu-i schimbi locul de dormit, mai bine pui o canapea in camera copilului. Ziua in schimb poti sa-l pui sa doarma si in alte camere si poti utiliza landoul pe post de pat. In plus ziua e de preferat sa nu fie liniste mormant in casa, sa cante un radio sa mearga un televizor, sa vorbiti normal intre voi. Astfel il vei ajuta sa deosebeasca noaptea de zi si sa nu le confunde . Noi asta am facut dupa cateva search-uri pe net, citit in cateva carti si la sfatul asistentei. Si a mers - la 4 luni deja dormea 5-6 ore legate noaptea. Mai stiu cateva mamici care au aplicat cu succes aceasta tehnica din primele zile cu aceleasi roade.
- vazut lucrusoare frumusele bebe. sacul de dormit cu coada si uger e ft haios!

Lucuta, Ilia, Sanziana felicitari pentru bb-ii in grafic!

Noi we acesta am fost la tara sa vedem odrasla pe care am instrainat-o de 2 saptamani si care va mai sta acolo inca vreo 3! Profitam de vacanta socrilor care sunt profesori si de casa pe care o au acolo ca sa lasam smecherul in aer liber si natura. Ieri seara m-a intrebat tam-nesam " Mai mami, da cine o scoate pe Mara din burtica ?" " Dl dr" " De ce dl dr? Si pe unde o scoate?" " Depinde de cum e mai bine pentru bebe, fie taie burtica lui mami fie o ajuta sa iasa pe jos " " Unde pe jos, aici intre picioare?" " Da mami, pe acolo " "Aaaa, am inteles, ca pe caca!" si a venit un vecin pe la noi de n-am mai apucat sa zic nimic.

In rest suntem cam la fel doar ca nu mai am contractii asa dese si dureroase de vreo saptamana desi am renuntat la nospa+gynipral. Poate ma trezesc ca depaseste d-soara termenul ca sa socheze pe toata lumea, inclusiv pe dr. Burta e tot sus bine-merci si mare, a inceput sa ma usture pielea si nu mai suport sa ma atinga nimeni pe burtica, am niste vergeturi hidoase pe care nu le-am experimentat la prima sarcina. Am luat in greutate pana acum aproape 15 kg din care 5 dupa saptamana 30 si ma uit siderata la cei care-mi spun "vai, ce bine arati, nu te-ai mai ingrasat ca la prima sarcin"a desi eu am acum 7 kg in plus vs precedenta din care max 2 nu-s ale mele, doar ca fatza mi-e mai putin umflata. Parca am trecut de perioada aia cand ma enerva toata lumea, acum ma enerveaza doar 75% din ei . Numai ca in seara asta m-am super crizat ca sotul nu si-a pus lucrurile murdare in cos ci pe capac de se uita la mine ca la urs ceea ce va dati seama ca m-a enervat si mai tare...Acum zambesc. Iar fi-mea cred ca are si o elice la ea ca tocmai am simtit niste lovituri scurte si ff rapide undeva pe la oasele din stanga jos. Sau poate o stii arte martiale, ceva?!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

quote:
citat din mesajul lui iepurila

Teomaria LA MULTI ANI!!!!
Da-ne si noua un semn ca esti bine

Babytza sunteti superbi. Inca o data casa de piatra!

Am si eu o intrebare, poate stupida, dar.... o pun...
Daca iau salteluta de infasat imi mai trebuie si acele paturici impermebile de schimbat scutecele (de la Happy)?
Nu le vad acum utilitatea.... poate doar daca nu sunt acasa si trebuie sa schimb bebelul???

Eu, iepurica 28+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Iepurila, pe masuta poti pune si scutece de finet. Numai ca in prima luna poti sa le murdaresti la aproape fiecare schimbat, mai ales la baietei am inteles ca din cauza schimbarii de temperatura iti trag un pipi cum le-ai desfacut Pampers-ul. E mult mai comod deci cu scutecele de unica folosinta care protejeaza si masuta dar nu sunt un must have. Totul depinde foarte mult de indemanarea, comoditatea si bugetul fiecarei mamici. Unele prefera aceste scutece decat sa stea sa spele atat dupa fiecare schimbat. Eu una le folosesc pe acestea. In plus poti sa le folosesti si daca din diverse motive n-ai salteluta disponibila.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neata, burtici!!!!!
Mii de scuze pentru lipsa,dar am stat in spital 2S...mi-e greu sa recuperez (am pierdut vreo 10 capitole),dar mi-a fost tare dor de voi si ma tot intrebam ce mai faceti.Am apucat sa citesc doar cap. acesta si-am vazut ca nu s-a intamplat nimic neplacut(sper), ba chiar a aparut un bebelus (felicitari, Claudia!).
Multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea.
Noi ar fi trebuit sa venim azi acasa , dar dr. mi-a dat drumul de ieri dupa ce i-am zis ca e ziua mea, asa incat am putut sarbatori(cat de cat, mai mult in pat)in sanul familiei...dar a fost bine si asa decat in spital.
Pe scurt am sa va spun si ce-am facut in spital...din cauza contractiilor, col scurtat la jumatate (de la3cm),si deschis la 1cm in cavitatea uterina, repaus strict la pat (n-aveam voie decat la baie si la masa),perfuzii cu gynipral , fiole dexametazon pentru maturarea plamanilor bebelinei(in caz de nastere prematura), injectii cu no-spa si scobutil la greu.Bebelina e bine , creste frumos , in grafic (la eco arata cu 1S mai mare), placenta nu mai e jos inserata , ci posterioara fundica (am mai scapat de-un stres)...Speram sa ajungem cu bine macar pana la 37S si sa nu mai ajungem in spital decat spre sfarsitul lunii.

Pup dulce toate fetele si sper sa fie numai vesti bune pana la final!!
Daca nu mai ajung in spital , am sa incerc sa mai dau de veste macar o data pe saptamana.
Incerc sa pun si eu vreo 2 poze pe contul comun mai recente (de la nunta cumnatei mele...a 2a zi m-am internat)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">33+ cu ANA
www.mamanandco.fr/calendrier/signature-10542.png" target="_blank">uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burtici,

Teomaria,La multi ani si sa poti duce sarcina cat mai aproape de termen .Oricum greul cred ca a trecut si daca ai reusit sa ajungi pana la 33 de saptamani lucrurile devin mai putin periculoase....pentru mine 33 de saptamani e un prag psihologic acum.

Multumesc frumos mamicilor cu experienta (Simodina,Ilia,Miruna,Andy.p), ca ne scoteti din negura de fiecare data .Nici eu nu vreau sa dau banii aiurea dar ma gandeam ca totusi e o sursa de microbi si poate trebuie cumva izolata mai bine decat un simplu sac de gunoi.Dar o sa merg pe ideea de saci de gunoi...poate maxim d'aia parfumati

Se anunta canicula asa ca aveti mare grija

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neazta burticutze

lucutta,ilia99 felicitari pt bbi sanatosi

irina m-ai facut sa rad cu faza ca tb sa fii f obosita la culcare. nu m-am gdit si eu la asta, ar fi o idee pt cazuri de insomnii. ma apuc de niste flotari ceva si ma obosesc :-))

teomaria imi pare rau pt statul in spital dar bine ca bblina e ok si peste grafic si sanatoasa. doamne ajuta sa o tii cel putin pana la 37 s

fetelor vreti sa spuneti ca noi pana pe 21 august nu mai avem nicio sarbatorita ? fetele care au dn 00.00.0000 poate va trecem la listuta de august daca sunteti nascute in luna asta.

o zi buna

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

pt cine are comenzi la lr. azi mi-a venit coletul din 19 iulie, nu cele anterioare din 10 si 18. si mi-au trecut ei niste remboursements ca unele articole nu le ma au. deci o sa imi bage ei banii in cont ? macar de ar fi multi...14 euro

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

[quote]citat din mesajul lui freshanana

pt cine are comenzi la lr. azi mi-a venit coletul din 19 iulie, nu cele anterioare din 10 si 18. si mi-au trecut ei niste remboursements ca unele articole nu le ma au. deci o sa imi bage ei banii in cont ? macar de ar fi multi...14 euro

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

nu-ti baga banii in cont iti trimit prin posta un note d'avoir cu suma respectiva care are o serie si cand faci urmatoarea comanda bagi la mod de plata seria aia si iti mai apare de plata cu card doar diferenta

si eu am colet din 20 care trebuie sa vina, poate vine sapt asta

neata!

am chiulit in we dar am avut o gramada de treaba dar si o gramada de lene

ilia felicitari pt bebe eu zic ca e destul de marisor!

teomaria la multi ani!!!si multa sanatate sa dea Dzeu sa ajungi la 37-38s fara sa mai ai probleme!!!

tzitziri m-ai dat pe spate cu lucrusoarele lui david!!! f misto totul!

simodina cea mai faina e listuta ta mi-am salvat-o si merg si eu tot pe ea ca e strictul necesar eventual ce mai apare iau atunci ca nici nu vreau sa iau prostii acum

eva ce ai mai comandat we asta pt luca?

nu-mi fac griji mari dar ma tot intreb si eu...cat de tare si mult misca bebe la voi?ca al meu are zile cand efectiv abia da....acum stiu ca o sa ziceti ca au si ei zile si zile dar pe mine nu ma satisface raspunsul asta mai ales dupa ce am vazut filmuletul cu luca de eva...pai al meu nu face asa ceva domle!!! cat de tare il simtiti voi??va misca burta ??sau doar asa il simtiti inauntru?

felicic pt curajul de care dai dovada cu nasterea naturala!

andyP m-am uitat si eu pe site-ul pus de tine si mi se par f ieftine produsele!!! de ce oare? ca as comanda si eu cate ceva ce mai am nevoie dar ma gandesc sa nu fie vreo teapa

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

nushulica mersi de lamurire. si daca nu mai fac comenzi la ei ? in fine, da-i incolo de 14 euro

nici mie nu mi se misca burta precum cea a evei, dar numai pe tema asta nu mai fac paranoia. bb se misca atat cat vrea.

si eu m-am uitat pe site-ul acela si mi s-au parut super produsele ca pret. si nu cred ca e vreo teapa. poate au direct contract cu producatorii si isi pun adaos mic. eu o sa incerc o data sa iau de la ei luna asta si dc e ok o sa mai iau si alte dati. va anunt

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fresh pai cecul ala e valabil 1 an, deci ai timp sa comanzi cu else presupune ca ti-a intrat microbul in sange si comanzi

nici eu nu fac paranoia din asta, am si zis ca nu-mi fac griji f mari , dar am zis sa mai aflu si alte pareri si sa vad poate numai al meu e mai puturos!

astept sa comandati voi totusi pe my kids si daca vine comanda si-s ok produsele comand si eu

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nusha, neata
nici pe mine nu ma satisface raspunsul cu 'si bebeii au zile si zile' daca sunt in partea de 'bebelul meu' dar chiar asa e!De ex Daviduta propriu sambata a fost asa....sa nu zica cum ca nu isi face 'datoria'.Aseara insa a fost in verva...shuturi si recitaluri de un sfert de ora....macar ca a sughitat 10 minute.
Nici la mine nu face burtica cum face la Eva...dar la mine se poate sa fie si de stratul adipos...una e sa fi sllaba si sa se vada uterul prin piele si una sa ai straturi si straturi...
Eu cand am intrebat dr daca e valabila reaba cu minim 10 miscari in 2 ore (care la noi e intangibil de multe ori) a zis ca nu, 20 de miscari zilnic.Eu cu asta ma relaxez..ca si daca da usor sau mici cutremure tot face 20. Si in 20 numeri miscarile total distincte..daca da repede succsiv 3 atunci sunt 3.Eu nu le numar, dar nu ma mai agit prea tare.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput