Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 16
monica_dicut spune:
Hello si de la mine. Noi am fost la padure la un mic gratar.
LA MULTI ANI TEOMARIA!!!!
Sper din suflet ca esti bine si tu si bebelina. Asteptam o veste de la tine
NU stiu pe cine am vazut ca a cumparat carucior Trio Enjoy din Carrefour cu 2000 RON. Eu am fost vineri in COra si inca mai costa 1200. Eu am dat numai 1000 ca era la oferta. Chiar nu vreau sa te oftic da trebuia sa intrebi. Mi se pare enora diferenta.
In rest la toata lumea.
Si eu aveam o nelamurire cu tampoanele da vad ca ne-a lamurit Miruna
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
34+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI
AMR 42 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
andy.p spune:
Miruna multumesc de lamuriri,data trecuta cand am fost nici nu era vorab de asa ceva doar de vata si atat.
Lucuttta adresa este cea pe care am dat-o si fetelor www. mykids. ro scoti spatiile si acolo ai si adresa e in Iosia, sa mergi ca e frumos.tu la care dr esti?Felicitari ptr bb mare si in grafic
LE :am uitat sa va zic ca nici noi n-am folosit ceva special ptr pampersi..le puneam intr-un sac de gunoi si de fiecare dat cand coboram duceam si punga.
33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
bitza2008 spune:
Buna seara!
Am revenit si eu dupa o lunga plimbare....a fost super si racoare!
Tzitziri, eu voi folosi un cos doar pt pampersi dar nu voi cumpara un dispozitiv de ala special pt pampers.
Miruna, DPN-ul-3 sept e cel pe care eu il tin pt ca eu stiu data conceptiei si apoi toate ecografiile(la 6s,12s,18s, 20s) au confirmat-o...pana in urma cu 2 saptamani cand dr imi zice dupa eco ca am 36s, eu stiam ca am aproape 34s.Eu am si ovulat la o luna dupa cm si de aia e asa mai ciudat.
Eu tin in continuare DPN-ul meu si vom vedea cand se hotaraste bebe sa vina..
35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
ilia_99 spune:
salutare fetelor! oau... habar n-aveti cit timp mi-a luat sa va itesc din urma, caci sapt trecuta n-am avut net iara si ine pote sa tina pasul cu voi....
asa... eu am fost la echo joi, bb are 1121 de gr si totul e cit se poate de normal. am luat intre timp si decizia de a naste fara anestezie, am citit tot felul de articoe despre efectele secundare ale epiduralei, am si particicpat de altfel la o nastere cind bb a fost complet hipotonic si cianotic asa ca...
eu cumparaturi pt bb nexam, adica hainute si obiecte de igiena ca asta e tot ce ne tb, in rest patut, carut, scaun de masa, tarc, etc le avem, o sa ma apuc in septembrie, cind o sa ne intoarcem in Bucuresti.
in ce priveste listutele pe care le-am vazut aici subscriu la raspunsul Mirunei, n-o sa aveti nevoie de toate astea, luati strictul necesar si vedeti pe parcurs. sunt fff multe gaselnite de marketing.. saculeti pt depozitat pampersi murdari???? da' ce, ii pastram? se pot arunca la gunoi f bine si alte asemenea. zau, pastrati banii pt lucruri mai serioase, o cutie d elapte se termina in max 4 zile si nu e chiar ieftina, pampersii la fel, iar vizita pediatrului e si mai si.
eu n-am fol la nicio nastere tampoane de vata cu tifon, ci vata pur si simplu, ca pe vremuri. n-am avut nicio pb, ma gindesc ca sg dif ar fi ca vata e infasurata in tifon. dupa ce m-am externat am fol absorbante normale.
ff buna ideea cu asistenta in prima sapt care sa va spuna ce si cum sa faceti, dar nu mai mult de o sapt. dupa parerrea mea: copilul tb sa se obisnuiasca sa interactioneze cu voi si nu cu un strain. e ff imp pt un bb mic sa aiba rutina, asta mi-a spus mie dr la primul bb si mi-a ramas in cap.
in rest... ce parere aveti de Max?
27+
_irina_ spune:
Muuh eu intrebam de landou. Si ma gandeam mai mult cat este de nelipsit si important.
Pentru plimbari lungi bineinteles ca e caruciorul. Acum nu stiu pentru cand o sa ma duc la cumparaturi cum o sa fac... probabil tot caruciorul.
Of, ca m-a facut mama injunera.
32+ - Andreea
sanziana27 spune:
intru si eu in nocturna cand nu mai e nimeni!
Am mai citit de greutatea bebeilor vostri, al meu are in jur de 1200g (mi se pare mic, dar dr a zis ca nu conteaza greutatea, ci dezvoltarea) Asta e adevarat, dar parca as vrea si eu un grasunel, ca Dragos tot pisic a fost!
Am inceput si eu sa sortez hainutele pt David si sa le pregatesc!
http://i168.photobucket.com/albums/u177/sanziana27/august%202008/P1020141.jpg
30+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
simodina spune:
quote:
citat din mesajul lui aly_c20
neatza
mai intai, zic si eu cu intarziere, felicitari fetelor care au schimbat semnatura ieri! scuze pentru intarziere, dar ieri am stat la pat din cauza contractiilor.
stiti cumva daca ciocolata (amaruie) provoaca contractii?eu am inceput sa mananc cate una/zi :d
multumesc celor care mi-au admirat puiutzul si vreau sa vedeti si filmuletul, va fi cea mai frumoasa amintire cu bb din burtica :), pe care o va putea vedea si el
http://www.youtube.com/watch?v=nDZtpR6xJqA
pe toate...o duminica frumoasa!
Teomaria, la multi ani! multa sanatate tie si bblului tau!
33+ Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
Vai aly ce minune de fata zambareata ai!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica
_irina_ spune:
Eu nu m-am culcat, inca.
Mai am de scos rufele din masina si de calcat hainutele pe maine.
Trebuie sa fiu foarte foarte obosita cand ma pun la culcare, altfel ma sucesc pe toate partile si la halul in care ma sucesc de greu nu e tocmai placut.Nici pentru mine, nici pentru bebe.
32+ - Andreea