Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
tzitziri spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaF
Laura, au lucruri frumoase pe m y k i d s . r o, am intrat si eu un pic, uite ca ai si tu la Oradea un magazin virtual superok, fain! Spor la shopping!
33+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 48 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Pe siteul asta am gasit eu salteluta de infasat pe care am luat-o din Cora cu 9O RON, pe site e 70RON...la asta chiar nu ma asteptam
31+
bebe David
andy.p spune:
Sa stiti ca am fost la ei la magazin si e super,au o gramada de lucruri si mi-au spus ca fac livrari cam peste tot.
33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui gargaritza85
Eva,andreea_and stati linistite ca nu a cazut nimeni in melancolie si nici nu am intrat in starea de urgenta sa ne facem bagajul de spital, cel putin eu nu...vad ca toata lumea a priceput gresit ce am discutat ieri eu cu Banu...discutia a fost de genu: urmeaza si o sa trebuiasca facut...asta sub nici o forma nu inseamna ca nu dormim de grija bagajului pt spital...so chill girls!
???
Chill out yourself! Eu venisem ca sol de pace, aveam si naframa in varf de bat, incercam sa va linistesc stressul, daca tu zici ca erai si esti calma, okey dokey!
33+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 48 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
acum 30 min am aterizat si noi, am fost la gratar. parinti denaturati, am tinut copilu' nedormit, acum e cu tati la baie si abia asteapta sa faca nani, zice ea
laura, super misto site-ul, f multe produse. cu ce companie de curierat trimit? daca ai intrebat.
alexa simami
andy.p spune:
Alina ma bucur ca-ti place ,dar sa stii ca n-am intrebat firma cu care lucreaza..cred ca au nr de telefon pe site
Ce face printzesuca ?S-a mai linistit?
33+bbelina
AMR 7 saptamani
tzitziri spune:
Gata...nu am mai rezistat noilor achizitii si am pus si noi poze cu una alta ale lui David...sunt la semnatura
31+
bebe David
Lucrusoare bebe David
_irina_ spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Si scuze daca pun intrebari aiurea.
O sa ma apuc sa ma orientez mai bine, tati ma tot preseaza sa fac bugetul pentru cumparaturi, cica eu sunt si eu trebuie sa stiu ce si cum trebuie luat. Cred ca nici daca as fi la al doilea copil nu ar fi asa usor.
32+ - Andreea
andy.p spune:
Tzitzi ce-mi plac lucrusoarele..bouncerul din acela vreau sa comand si eu ,covorasul hainutzele toate sunt super
33+bbelina
AMR 7 saptamani
LUCUTTA spune:
Buna fetelor,
Sambata am fost la intalnire cu bebe care a crescut mult de o luna de cand am fost ultima data la eco ,are 1109kg si statea piciorus peste piciorus.Sunt foarte bucuroasa ca este bine.
De luna viitoare o sa merg si eu la cumparaturi pentru bebe.
Poate cineva sa imi recomande o carte pentru mamici despre cum ne invata cu alimentatia copilului,cu baita,etc?
Andy.pzi-mi si mie te rog unde este acel magazin in Oradea si daca ai adresa de mail.
27+
Muuh spune:
tzitziri te descurci si fara dispozitiv de stocat pampers murdari. Mie una mi se pare inutil dar in fine fiecare cu parerea si alegerile lui.
Pentru cine intreba nu poti tine copilul in scoica pe toata durata plimbari. Maxim 2 ore si se presupune ca faci si plimbari mai lungi mai ales daca este vreme frumoasa. Dar poti sa folosesti un carut care se lasa aproape complet la orizontala si sa scapi astfel de landou.
andy noua ne faceau tampoanele la spital. Mergeam cu vata si fasa in mana la sala de pansament cum ii zic ei si acolo facea asistenta toaleta si somoiogul.
bitza pe mine m-a lasat memoria de ce ai tu doua DPN-uri?
Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)