Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitzi eu am luat de la nivea gel de dus from head to toe sau asa ceva...

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

SAlutare!
Aici s-a racorit si probabil va ploua!Cred ca ies si eu la o plimbare!
Eva, Banu nici nu realizez ca e posibil ca intr-o saptamana doua sa am odorul in brate.
Eu inca merg dupa calculul meu-35 sapt nu 37 cum zice dr.Nu pricep eu cum vine asta...in fine...vedem!Cert este ca maine fac bagajul...hainutele sunt spalate-maine le calc si cumpar vata, tifon, absorbante.Sper sa fie racoare maine sa pot circula!!
pupici tuturor!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Fetelor voi tampoanele de vata cu tifon vi la faceti de acasa,sau acolo?

33+bbelina
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Tzitziri, eu am luat washing gel fara sapun, ca nu usuca pielea; de la Zwitsal-in Olanda astea sunt cele mai folosite produse pt copii.
Sampon nu am luat ca multa lume mi-a zis ca pana la 2 ani nu e necesar, spal parul copilului cu acelasi gel cu care il spal pe corp.
In scoica de masina copilul nu are voie sa stea mai mult de 2 ore pe cand in landou poate sta muuult mai mult.

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Andy, eu nu stiu cum se fac,dar cumpar vata si tifon si le fac acolo la nevoie.

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Claudinna, daca tu cautai suport metalic de cadita (tocmai ce am citit postul Evei), am gasit pe bebelusultau (daca dai cautare dupa marca Ok baby in lista din dreapta sus) un suport din acela .Eu pe siteul asta am gasit cadita pe care o vreau si am mai luat perna de gravide- de care sunt tare incantata.Deci daca nu gasesti in alta parte....

Tzitziri, Claudinna ne ruga daca gasim ceva pana in 100 ron, sau pe acolo, ceva la pret bun. Si uite ca pe mothercare spuneam ca e mai ieftin decat in Ro.

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 48 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Atunci se potriveste site-ul care l-am dat eu ca acolo suportul e 75 ron.
Bitza..nici eu nu stiu ..cred ca vom invata acolo.
33+bbelina
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumesc de raspunsuri Andy.p si Bitza.Deci sunt cam universal valabile si pentru corp si pentru caput...
Alta intrebare: am vazut ca exista dispozitive speciale pentru aruncat scutecele folosite. Unul dintre ele e Angel Captiva- am gasit si pe bebelusultau si pe bestkids....Ne trebuie asa ceva?Dispozitivul ala pastreaza 180 scutece...adica pentru o saptamana intreaga ..ba chiar mai mult. Deci ne trebuie sau nu....cum procedam cu scutecele murdare (ca banuiesc ca nu le aruncam la cosul de la bucatarie sau le ducem de fiecare data la ghena).....am vazut ca exista si saci speciali parfumati pentru scutece....aia sunt buni?

31+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui EvaF

[quote]citat din mesajul lui tzitziri

Claudinna, daca tu cautai suport metalic de cadita (tocmai ce am citit postul Evei), am gasit pe bebelusultau (daca dai cautare dupa marca Ok baby in lista din dreapta sus) un suport din acela .Eu pe siteul asta am gasit cadita pe care o vreau si am mai luat perna de gravide- de care sunt tare incantata.Deci daca nu gasesti in alta parte....

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Tzitziri, Claudinna ne ruga daca gasim ceva pana in 100 ron, sau pe acolo, ceva la pret bun. Si uite ca pe mothercare spuneam ca e mai ieftin decat in Ro.

33+ LUCA

AMR 48 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Nu m-am nimerit in discutie de la inceput...recunosc.Intamplator am citit postul tau si ulterior am apucat sa iau a 7a oara la rand bebelusultau sa vad ce imi mai trebuie sa le mai bifez...si mi-a iesit in cale suportul
Pai doar romanii au putere mare de cumparare, "normal" sa fie mai scumpe....trist ca am ajuns sa cumparam de afara chiar si pentru bebelusi

31+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Laura, au lucruri frumoase pe m y k i d s . r o, am intrat si eu un pic, uite ca ai si tu la Oradea un magazin virtual superok, fain! Spor la shopping!

33+ LUCA

AMR 48 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput