Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
freshanana spune:
bitza coci ardei ? poti sta in picioare asa mult ? eu ieri am facut la aparat un suc de mere si lime si m-a durut spatele cd m-am pus in pat (deci am stat 5 minute - facut suc+ spalat aparat)
e bn ca nu ai pbleme cu coloana 35+
AMR 31 zile !!!
puiutz
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bitza2008 spune:
Nushu,stai putin ca al meu misca mai mult cand avea sub 2kg ca avea mai mult loc.Atunci chiar nu facea pauze de astea mari.Acum de cand are mai putin loc e mai "lenes"35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
nushu pai de ce nu s-ar ingrasa si al tau ? il tii la regim ?35+
AMR 31 zile !!!
puiutz
poze
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
si vad ca nici acum ca mi-am revenit cu greata tot nu pot manca abia mananc dimineata niste lapte cu cereale si pe urma Dzeu cu mila, niste prune niste pepene si cam asta...azi am zis sa fac niste snitele de pui poate macar goale asa sa le mananac ca mi-e si mila de saracul copil
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](inlove.gif)
andy.p spune:
Chiar ieri vorbeam cu o asist de la maternitate si-mi spunea sa nu ma mai stresez atat cu greutatea bb-linei,sa aiba peste 2,500Kg si e k.Asta apropo de ce intreba cineva la cate kg e k si te lasa acasa cu el..2,500Kg.Ca dupa ce iese creste de numa asa ca incerc sa nu ma mai stresez cu asta..macar cu asta.33+
bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
Chiar ieri vorbeam cu o asist de la maternitate si-mi spunea sa nu ma mai stresez atat cu greutatea bb-linei,sa aiba peste 2,500Kg si e k.Asta apropo de ce intreba cineva la cate kg e k si te lasa acasa cu el..2,500Kg.Ca dupa ce iese creste de numa asa ca incerc sa nu ma mai stresez cu asta..macar cu asta.33+
bbelina
AMR 7 saptamani
laura da eu cu greutatea chiar ca nu ma stresez, ca acu 2 sapt avea 1.2kgsi a zis dr ca e super ok chiar bolfos
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](inlove.gif)
bitza2008 spune:
Fresh, ce durere!Auzi...sa pui laptele la flori ca le face bine..si florile au murit!HIhi, bine le-ai facut..poate erau in coma!
Am doar 2 kg de ardei..nu obosesc eu asa repede!Tensiunea e buna!
Tocmai mi-am facut programare la o eco a inimii pt maine la 14...cica e racoare maine.
De dimineata ma chinui sa-mi fac o programare on-line la RAR pt o masina si-mi tot zice sa revin peste cateva ore sau maine.. simt cum isi bat astia joc de mine!
35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
zambetmic spune:
'neata burtici
io nu ma simt prea bine ... am vomitat o spuma alba ... in fine ... sunt la servici nu muuulta treaba deoarece sunt singura, colegul e in concediu si tre sa rezist 2 saptamani
cine stie imi spune si mie va rog inca o data ce trebuie pt reducerea programului la 6 ore? stiu ca s-a mai scris dar nu am habar acum in ce capitol si pagina ar trebui sa caut ...
multumesc
in weekend am avut f multa treaba si a trebuit sa calatoresc in dreapta, si m-am capatat cu o durere naspa rau de la centura, pe toata partea stanga, coastele ... de noaptea trecuta abia am reusit sa ma intind... si acum stau cam intr-o rana pe scaun, ca tot ma dor
de acum am zis pana la sfarsitul sarcinii, pt deplasarile in alte orase conduc io
apropo de discutia cu miscariel guguloiului, are perioade si perioade, insa eu daca mi se pare ca n-a mai miscat de ceva vreme, mangai burtica si imediat reactioneaza, nu mi s-a intamplat sa-l mangai si sa nu raspunda cu o miscare cat de mica in acel loc
plus ca mai are o faza ... seamana cu maica-sa aici ... ha ha ha, e claustrofob (hihihi) daca e ceva ce apasa pe burtica, fie centura, fie imbracamintea daca ma asez si nu am grija cum stau, imediat incepe sa impinga, sa-si faca el loc, sa nu-l apese
mai am de pov da am la treaba, sper sa mai revin
saptamana usoara tuturor!30+ cu Vladut
andy.p spune:
nushu cu greutatea mea nici eu nu stau stralucit ca de cand cu caldurile astea mai mult pepene si cam ata..fortat un pic de mancare ,ar iau vitamine sa suplimentez cumva33+
bbelina
AMR 7 saptamani
babytza spune:
Neata burticutze
Illia felicitari pentru bb
Teomaria ma bucur ca ai trecut de perioada grea si mai aveti putin pana la intalnirea cu puiutul... Valentina
30 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
zambet mic cred ca ai vomat acid de la stomac.
babytza33+
bbelina
AMR 7 saptamani