Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna dimineata tuturor burticilor!
Multumesc tuturor pt felicitari!
Teomaria, LA MULTI ANI!Multa fericire si sanatate!!
Banu sa treaca grijile si nervii!
Tigresa, bine ai revenit!!Mi-am bagat nasul si ti-am vazut cateva poze-esti o mamica frumoasa si ai o scumpete de baietel!!Sa-ti traiasca!
Andy.p,mami de Alexa, Gargaritza
Monica, las' ca vin din concediu prietenii!Mai rau de mine ca am pierdut legatura cu multi dintre ei!BAfta cu renovarile!!La noi e santier in toata regula.
TzitziriDeja!Dr calculeaza DPN 19 august, deci acum as avea aproape 38 saptamani!!!!Si mi s-a lasat burta!!!Deci se apropie momentul
O zi buna tuturor!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

felicic nici la mine nu merge .
Bitza

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Felicic, nici la mine!!M-ai facut curioasa..
Fresh,ma bucur ca esti mai bine!
Babytza, sunteti o familie superba!!!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bitza de tine uitase neuronul meu.....

Felicitari pentru bb !!!!

Valentina 30 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124873

eu una am convingerea ca nasc usor si repede, dar sper sa nu ma apuce chiar asa de rapid

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

De am naste toate asa......

Valentina 30 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Felicic, am citit povestea nasterilor!!Am ramas masca...sa tot nasti asa!Multumim de link

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza burtici, am lipsit putin si am gasit multe vesti:
Aly felicitari pentru bebe
Clau imi pare tare rau ca ai avut probleme, ma rog sa iti ie bine sa mai stea bebelina in burtica
Am citit povestea Claudiei si m-a apucat plansul,ce bine ca totul e oki cu ele, am vazut si poze....nu ma pricep la bebelini, dar Lucia arata bine, nu pare mai mica decat ce am mai vazut eu
Banu, nu fi speriata mamico, totul va fi bine, fa ca mine...nu te mai gandi(bine...eu am cazut pe alta panta, ma gandesc la alte tampenii)
babytza nu ne zici cum a fost ziua cununiei? despre 'noaptea cununiei' poti sa patrezi secretul

Eu am fost ieri la carrefour si am luat chestii pt Mikul: caditza albastra cu forma anatomice (dar si asta imi va fi teama sa-l imbaiez, sevetele umdede (3 pachete, sa compensez faptul ca nu am luat pampersi), betisoare de urechi (2 cutii diferite ca nu ma puteam decide), termometru de baie, 2 lingurite termice, o pereche de pantalonasi cu labute(singura pe bleu, restul erau roz)
Caruciorul 3 in 1 de la chicco care era 12 mil acum vreo 2 saptamani, acum era 20 de mil
Dulapirul Mikului incepe sa fie din ce in ce mai plin, daca ar veni si comenzile de la redoute ar fi excelent

In alta ordine de idei,psihicul meu e la pamant, intins pe jos, aseara am plans cu sughitzuri si icnete (sau cum se zice), deja se repeta faza cam des...prob;eme conjugale....de apt nici nu sunt reale, discuti cu sotul pe fondul cohabitarii cu mama, dar e groaznic sa nu depinda nimic de tine, sa nu ai nici un cuvant de spus. Uneori imi vine sa ies cu burta tarsh si sa ma apuc sa caut apartament si sa sa fac demersurile la banca

Nu va mai supar cu prostiile mele, astazi e o noua zi, sper sa fie mai buna si mai racoroasa

Va pupacesc pe toate

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

U, bitza, 38s e deja ok, ai dreptate se poate intampla oricand de-acum. Felicitari!

Ma uitam pe threadul ala cu bagajul de spital si mi-a pierit tot cheful sa nasc. Mi-e asa o leneee...

Vazut pozele babytzei. Ce tatuaj ai! Imi place cum ti-ai aranjat parul, oricum, astept poze artistice de la fotograf.

LE Doamna aceea cu nasterile cred ca a fst executata pe un calapod special. Mai stiu de femei care nasc usor, dar chiar asa.... Bravo ei, as vrea sa iu si eu "proiectata" in felul asta. Dar Elias e cam departe de mine,d aca nu ma prind la timp nasc in masina :)))

CD fii tare! E greu intr-adevar cu 3 persoane intr-o casa micuta, cum sunt la bloc, dar ganditi-va ca mama ta e si un sprijin pentru cand vine Mikul, va fi bine, veti vedea. Ma bucur ca ai apucat sa mai cumperi cate ceva.

30+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

FF emotionant..mi-au dat si lacrimile.Va doresc tuturor care nasteti natural asa ceva.

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput