Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui bitza2008
Salutare tutror!
Am fost si noi ieri la dr si mi-a zis ca "se apropie ziua cea mare si sa-mi pregatesc bagajul".Mergem pe nasterea naturala mai ales ca, cardiologul a zis ca e ok.
M-a controlat si pe masa si a zis ca, colul e moale, copilul nu e mare, e atat cat trebuie si am toate sansele sa nasc usor.
A ascultat bebelusul si i-a facut eco doar la inima si e bine.
M-a chemat saptamana viitoare la spital sa ma vada si sa-mi faca eco.
35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
Bitza, mama, eu acum am citit mesajul tau! Eu cred ca s-a antepronuntzat, e cam devreme, mamica! Mai ai timp! Te gandesti tu sa dai startul?
Later edit: Bitza, pai semnatura ta arata 35 de saptamani, dar daca acum zici ca ai 38 e normal, nu intelegeam de ce asa devreme?!
Tinem pumnii!!!
Miruna, merci de sfat! Si noi ne gandim serios sa aducem pe cineva o saptamana sau cateva zile ca ai mei, desi sunt in Bucuresti, no way José ca vor veni ei seara la baitza, ocupati cu jobul. Daca se ofera singuri ok, daca nu, eu nu ii chem, nu fac eu lucruri din acestea! Prieteni cu bebei care sa si aiba chef sa ma ajute...pauza, au si ei probl lor, asa ca mai bine angajam pe cineva, o asistenta cateva zile! Suntem un pic speriati amandoi ce facem cu bebe mic in primele zile, avem nevoie clar de cineva sa ne ajute! Acum, sa vedem cate lucruri invat in spital, dar eu ma indoiesc ca destule! Imi amintesc cum vb Bitza de moasa care vine acasa in Olanda, costurile in majoritate suportate de stat, pai da, super, la noi asa ceva nu exista, vai de capu' nostru!
Babytza, ma bucur ca a fost frumos cum ti-ai dorit! Inca o data, CASA DE PIATRA!
33+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 49 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
neata si de la mine!
teomaria
babytza, inca odata felicitari, casa de piatra!!! pozele, putine dar f f f frumoase!
CD sa iesi din starea in care te afli. sunt sigura ca o sa iasa soarele si la voi. nu dispera, e normal ca acum sa vezi totul intr-o alta lumina, deh doar suntem
eu inca dorm bine, sper sa ma tina, cind stau acasa nu ne trezim mai devreme de 9
de dimineata ne-am confruntat cu o criza de'a alexei, a plins citeva minute bune, suparata ca ea vrea surioara si nu fratior explicatii peste explicatii, zic ca am reusit sa o calmez.
alexa simami
300 spune:
Alina, scumpa Alexutza ta. Au si astia mici niste angoase... ce n-ai mai pomenit! Ce zici daca ai cauta niste poze cu bebelusi baietei si i-ai arata ca n-ar fi mare diferenta intre ce vrea ea si ce-i aduci tu nu s-ar linisti? Sau poate aveti ceva cunostinte cu bebi sa-i vada live? Bine, un copil de 4 ani e cam greu de convins oricum. Mi se face acum dor de mogaldeata noastra de doi ani jumate... Da e departe :(
30+ fara nume
EvaF spune:
TEOMARIA
Sa fii sanatoasa, sa ai un bebe cuminte si papacios si nastere usoara!!!
33+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 49 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
CD27 spune:
Merci Alina, bine ca ai reusit sa impaci printesa
teomaria
Ieri m-a convins sotzu sa-mi iau o pereche de papuci (nu vroiam nici in ruptul capului, sunt pusa pe economii) si poate iesim astazi sa-i inaugurez
Dimineata am 'hali' un bol cu lapte si cereale, eu nu pot manca/bea lapte daca nu e cald, ce ma fac daca si Mikul face la fel?, nu pot pleca departe cu el, noroc ca am luat un incalzitor de bibe pt masina...desi la cum arata....nu stiu ce mare lucru face
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
baby_boy spune:
Buna dimineata fetelor. Am citit ce ati scris in fiecare zi dar am avut o stare mai proasta si nu am scris nimic.
In primul rand Teomaria, numai bucurii si impliniri !!!
Babytza am vazut si eu pozicile..ai fost foarte frumoasa..mi-a placut mult coafura..si nici nu zici ca ai burtica..arati super
Cd27, eu te inteleg cu problemele in familie..si noi stam cu parintii si in momentul de fata suntem in anumite discutii. Eu sunt constienta ca nu-mi fac bine..si incerc sa le iau cu calm si sa le rezolvam discutand...aseara tot in urma discutiilor...aveam burtica tare..si incepuse sa ma doara..plus ca bebe dadea numai jos..ceea ce nu s-a intamplat pana acum..pur si simplu simteam ca da jos in vagin..nush daca ati experimentat asa ceva....si m-am pus in pat si am luat si un no-spa de frica...vreau sa zic.. ca am dormit bine toata noaptea..nu m-am mai foit de pe o parte pe alta..am impresia ca au inceput si la mine contractiile..trebuie sa aprovizionez stocul de no-spa.
Deocamdata atata..ca ma intind cu nebuniile mele...revin mai tarziu.
Poooopici la toate burticile
30
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
alexa si mami spune:
ramona, avem multi prieteni cu bblushi baietei, dupa care e este innebunita , dar ca o ironie, o prietena care are un baietel de virsta alexei, tre' sa nasca cit de curind o fetitza...si de aici mare suparare. a zis ca o sa vb ea cu DD sa-l roage sa ne mai aduca si o surioara
CD, sa porti sanatoasa papucii! lasa-l si pe tati sa te rasfete.
alexa simami
CD27 spune:
baby_boy stai linisita si eu l-am simtit pe bebe lovind asa, foarte jos cum spui tu, si a avut o saptamana in care lovea chiar tare si des acolo jos, chiar il banuiam ca e cu piciorutele in jos de loveste asa tare, ca doar n-o da atata din maini precum Ceausescu, ma gandeam eu, dar acum s-a mai oprit, mai loveste acolo jos, dar mai rar si parca nu asa cu spor cum facea. Am auzit ca unii bebei se agita si ei cand e mami agitata, al meu cred ca se sperie si se ascunde, ca nu mai face nimic...si trece ceva timp dupa ce ma linistesc eu, sa-si faca el simtita prezenta, o sa ma controlez sa nu-l mai supar, mai ales ca aseara am spus o mare porcarie, ca el e de vina pentru tot, imi pare asa rau pentru ce am zis, , n-o sa mai zic in viata mea asa ceva, e cel mai bun lucru in viata noastra si am fost rea cu el
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy.p spune:
Off Alinutza pe amandoua...va fi destul de greu pana vor intelege ei ce si cum,mie mi-e groaza de reactia lu Andy cand voi veni acasa cu fetitza.
CD e normal sa ai stari din astea doar esti pregnant..toata lumea sa-ti faca pe plac
baby boy te loveste bb in col asa ca n-ai de ce sa -ti faci griji e normal
Eva
33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
freshanana spune:
bitza mi s-a facut pielea de gaina cd am citit ca dpn 19 august
la mn la primele eco bb era mai mare dar dr a zis ca pt ea nu conteaza, ca oricum nasc intre 26aug-4 sep. si mai e asa mult... nici nu mi-a coborat burta
acum bb fiind mai schilod o sa amanam data nasterii (ma gandesc eu in paranoia mea). desi imp sa ajunga la 2500 minim (de la 2100 cat are acum) si apoi o sa ma mai linistesc si eu un pic
toate
35+
AMR 32 zile !!!
puiutz
poze