Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)
Raspunsuri - Pagina 17
Miillyy spune:
Buna dimineatza! Monica, multumim de cafea si ne bucuram pentru tatal tau. Multa sanatate in continuare!
Timi, foarte frumoase poze, dar mai frumoasa e pustoaica! Mi-a placut palaria, ii venea foarte bine.
valen, sa mai pui poze cu Ines, ca ne e dor de ea.
karlingutza, lasa ca trece perioada asta. Intoatdeauna cand am probleme ma gandesc ca suntem sanatosi toti, ne intelegem, ne iubim si asta e ceea ce conteaza. Ma uit in jurul meu si vad o multime de copilashi cu probleme, familii distruse si altele si prin comparatie noi suntem foarte bine. Ce daca stam inghesuiti, ce daca nu e totul roz? Bine macar ca avem solutii si planuri de viitor... Uite din partea mea 

Alina/Anya, asteptam poze si de la tine, ca nu ne-ai mai delectat de mult. Si impresii de inceput de servici.
La mine AMR 2 zile pana la concediu ... mi-au venit rushii...pe de o parte e bine, pe de o parte nu.
Ma doare sufletul ca il las pe Mihnea o saptamana cu bunicii, dar nu se stie cand ne mai intalnim cu ocazia asta sa fim noi 2 singurei.Plus ca dupa pleacm toti 1 saptamana impreuna. Sper sa nu se intample nimic, sa nu se imbolnaveasca cumva ca tare greu mi-ar fi sa stiu ca e asa.
M. si
Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
Miillyy spune:
La multi ani strumphilor care se sarbatoresc astazi: Amelia , Emily si Iris Maria! Sa va dea D-zeu toate cele bune si voua si parintilor!
M. si
Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
lorinaoo1 spune:
Alina.a, Brazuca, Anya, Anto, Timi va multumesc pt cuvintele voastre si pt sustinere si intelegere 

Asa e, un copil ar trebui sa ne vada ca pe niste oameni cu limite, stari pozitive, stari negative. Eu, ca o literata visatoare ce sunt, am ramas cu un fix ca un parinte trebuie sa fie model de calm si de intelegere. Stiti voi cum gandesc oamenii care au idealuri - stiu ce vor sa ajunga; eu stiu ce nu vreau sa ajung. Poate sunt prea exigenta cu mine insami, asa am fost mereu, inca nu am gasit leac la asa ceva. Dar cu ajutorul vostru revin cu picioarele pe pamant 

KArli, Nonna va primesc in clubul meu cu o conditie: sa nu popositi prea mult in el, ca nici eu nu am de gand
Eu sunt mai ambitioasa din fire, nu ma las ajutata, fac eu totul (ma rog, aproape) dupa cum ma duce capul, nu-mi place sa mi se spuna ca am fost/sunt o povara. Dar acum, cu Lori, imi dau seama ca ar conta f mult un ajutor in care sa am incredere. Socrela, din pacate, nu se numara printre acele persoane. E prea relaxata fata de principiile mele. Ca un ex, ca sa nu spuneti ca sunt paranoica si mitomana, imi povestea zilele trecute ca Lori era cat pe ce sa cada in cap de pe pat pt ca nu se asezase in pozitia corecta de coborare de pe pat. Dar ea unde era? Se relaxa la tv in alta camera si s-a dus la Lori abia cand ea a inceput sa se smiorcaie
Si asta e doar un exemplu.
Timi ce dragalasa e sarbatorita
, dar sa stii ca se vede ca ii lipseste ceva... ii lipseai tu 
Nonna ma bucur ca tatal tau se simte bine si vrea acasa. Imi pare rau ca mama ta nu te poate ajuta cu baietii. Poate dupa ce terminati cu balconul si geamurile faceti si voi o pauza, macar un we.
Tzontzonica mea
Lorina Maria (5 iulie 2007)
X-ray spune:
nonna multumim de cafea!ma bucur ca tatal tau e mai bine,sa vezi ce repede se reface.
la multi ani strumfilor de ieri ,am uitat sa urez si eu ca o nesimtita....
la multi ani emily,amelia si iris!sa va dea DD sanatate,fericire simult noroc!
hai mai fetelor ca mai avem pana la "mame denaturate",muuuult zic eu!
timi am vazut pozele ,e dementiala!ff faina ideea sa sarbatoreasca copilashi.noi ne sarbatorim vineri,am vrut sambata dar nu pot fara milena
,ea atunci pleaca.imi inchipui ce greu ne-ar fi si noua sa ne mutam itr-o tara cu asa clima,sunteti tari ce mai,dar mai bine va mutati din nou.
valen spor la noul job,felicitari!
alina(anya) am vazut pozele ca va am la favoriti m-a invatat cineva
.iti doresc spor la lucru,nu stiu cat ai,mi-e mi-e groaza cand ma gandesc,la cat sunt eu de closca cu eli.....
karli daca te pot ajuta cu ceva,oricand....
samadhi v-am admirat pe toti,o familie tare frumoasa,tu ma mori ce bine arati dupa 2 copii,imi dai sperante....
si acum cu alaptatul...eu una am terminat, asa a vrut ea.ce va pot spune din propria experienta o vor face cand sunt pregatiti(la unii mai greu la altii mai usor).ea a avut acea perioada cand a refuzat sanul,atunci mi-a scazut si lactatie drastic,cam la 8 luni,era un moment ideal de intarcare,dar eu nu am fost pregatita.am tras de ea si s-a reimprietenit cu tzitzi,dar cantitaiv cu tot galactogilul meu nu am reusit sa mai am o lactatie acceptabila.suzeta cred fff mult.am incercat sa introduc laptele praf,nu l-a acceptat nici cum.am lasat-o o luna si gata a aceptat completarea.eu am vrut sa o mai alaptez si in concediu dar dupa ce a inceput sa bea 200 ml lapte dimineata si 250 seara sanul a fost respins politicos...lactatia s-a pierdut si ea asa ,incet,fara tensiuni in sani sau altele...tot ce stiu e ca in ultimele 5 luni mi-a luat 350g cu san si papa solida desi manca fff bine dar acum a luat 400 in 10 zile.cred ca-i lipsea totusi laptele si ma bucur enorm ca acepta varianta asta HA si o si tolereaza.si eram sincer deja obosita....va sunt alaturi stiu ce dificil e sa intarci,si acum ma abtin cu greu sa o pun la san,cateva picaturi mai sunt acolo,dar cred ca e mai bine asa...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
nikole spune:
LA MULTI ANI Iris, Amelia, Emily!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase , norocoase, si...devreme acasa!...ca sa nu intrati in comflicte cu tati![]()
Asteptam si pozicile voastre
Monica
, ma bucur ca tatal tau e bine, nici nu se putea altfel, eram sigura!
E greu acum cu smotrul asta, da cine va avea casa curata, frumoasa, primitoare, hah??
Lori, vai Doamne, da socrela ta e relaxata rau , nu asa...tot la tine e baza, of of...
soacra-mea saraca statea lipita de Albastrel cat am fost la ea in Filipine, nu il lasa sa faca 2 pasi singurel, mereu in spatele lui.
De asta , m-am simtit un pic relaxata ptr 4 zile, am fost si eu la un salon, la un spa, dar, stiam ca pot avea baza in ea 100%.
tontonica cu ochi catifelati:)
Timi, ce simpatica strumfica cu palariuta in cap
, e asa de dulce...da' mai asteptam poze, si cu mami si cu tati, sa vezi atunci zambete pe smecherutza!
Valen, readaptare rapida...prima sapt e de cosmar!
Si eu vreau poze cu fetele tale, imi amintesc cum statea Ines in piciorute la 3 luni
Anya,
multumim ptr cuv de incurajare, cum ai tu un cuvant bun de spus mereu!
Mi-e dor si de patutele tale!
Timii, uite reteta:www.videojug.com/film/how-to-make-spicy-lentil-rissoles" target="_blank">AICI.
Ca un comentariu...ar fi mai bine daca in loc de seminte de cumin, ai pune praf.Se mai intampla sa mesteci vreo seminta si sa iti invadeze papilele gustative un gust puternic de cumin, e cam neplacut.
in rest, un deliciu.Pacat ca nu ingrasa.
Eu sunt in focuri cu pregatirile , tot m-am mai uitat prin pozele voastre , si m-am mai inspirat.Fug la bucatarie.
va pup
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
samadhi spune:
BUNA DIMINEATA !
ALINA - stressul te face slab, dar nu spun asta ca sa ai stress, depinde de fiecare cum traieste.
Problema ta se poate rezolva si prin hipnoza.Ai incercat ?
Prin hipnoza se pot rezolva multe probleme, dar depinde de cine dai,cine face asta si cum o face, si aici exista un grad de toleranta in alegerea buna.
Eu m-am autosugestionat ca nu vreau sa fiu niciodata grasa, si nu voi fi niciodata, pentru ca asa e facut metabolismul meu.
Daca ai nevoie de sedinte de hipnoza, anunta-te la mine... daca nu, practica autohipnoza e acelasi lucru, importanta e sugestia !
Va pup,
Mami de Maxima Andreea (13.08.2002) si Merwana Tahira (17.08.2007).
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
Monica, mersi pt cafea. Ma bucur ca tatal tau e bine, multa sanatate in continuare. Iar tie iti doresc multa putere, energie si nervi tari. Imi dau seama cat de greu trebuie sa-ti fie singurica, ccc, cu lucrari in casa si cu baietii, noaptea alaptezi, ai toata admiratia mea.
Karli, mergem in Majorca la mare, la soare
. Mersi de pupici,
-U back.
Nikole, spor la bucatareala.
Milly, spor la bagaje si vacanta placuta. Si eu sunt de parere ca daca e posibil e f bine sa faci o iesire fara copil, asa ca have fun.
Timi, sa-ti traiasca printesa, e frumoasa si dulcica foc cu palariuta aceea. De cand ma tot tin sa-ti zic ca mi se pare ca esti super-extra-ultra ca inca te mai duci la pranz s-o alaptezi, e tare bine ca ai putut sa te organizezi in acest fel, bravo. Si noi vom dormi cu Sonia in camera in concediu iar acasa doarme singura la ea, sunt curioasa sa vad cum va fi.
Valen, bafta la serviciu, e mai greu in primele zile, cred ca nu oboseala e problema ca oricum, nici acasa nu stateai degeaba.
Mie schimbarea mare mi s-a parut aspectul social, faptul ca trebuie sa te re-inveti sa ai multi oameni in jurul tau. Pe de alta parte de multe ori simt ca la serv ma relaxez, am timp de computador, sa ma gandesc un pic la ale mele, etc.
La Multi Ani, Emily!
La Multi Ani, Iris!
La Multi Ani, Amelia!
Sa cresteti mari, vesele si sanatoase.
Pupaturi, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
mamii spune:
neata si de la noi!
alina.a sa va fie de bine vacanta si la mai multe!Sunt superbe pozele!
anya bine ai revenit si tu
.Asteptam pozici cat mai repede!Cele cu fetele in rochite albe le.am vazut demult superbe fetite
timi felicitari pentru petrecere e bestiala palariuta aia!
valen bafta multa sa fiti feriti de bolile astea :)
nikole eu am avut 48 de kile pana mai acu 2 ani si nu eram bolnava.Sper ca nici tu nu ai nici o problema
mai revin.. :D
Mami de Alexandru din 13.07.07
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamii nikole eu am avut 48 de kile pana mai acu 2 ani si nu eram bolnava.Sper ca nici tu nu ai nici o problema Mami de Alexandru din 13.07.07 |
Mamii, ce dulce esti...m-am exprimat gresit , eram si pe fuga.
Nu sunt bolnava, cel putin din cate stiu, dar eu una , comparativ cu... ce am fost sa zic asa, acu, la 50 kg , arat ca si cum as fi bolnava.
Sa ma fi vazut cum aratam cu 58 de kg, ce diferenta.
In fine, nu stiu care , si unde e problema, dar eu una nu ma ingras, deocamdata, si mananc chiar mult de cateva luni incoace.
Asta e, bine ca nu mi-au disparut toate formele
La inaltimea mea ar trebui sa am vreo 60 kg, deci...
da ec zic eu aici, toata lumea vrea sa slabeasca , numai eu sa ma ingras, nah ca mi-emi plac femeile pline!
La bucatareala cu mine, Anto am nevoie de ajutoooor ca nu-mi iese pasta de ficat, fir-ar ea!
bye!
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel