Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)
Raspunsuri - Pagina 18
Antoanela23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikole La bucatareala cu mine, Anto am nevoie de ajutoooor ca nu-mi iese pasta de ficat, fir-ar ea! bye! www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel |
, nu rad de tine ci de mine, pai cu ce sa te ajut, eu cand citesc pe aici ce artisticarii faceti voi pt copii mi se incruciseaza ochii, zau asa.Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
violetan spune:
La multi ani,iris, emily si amelia si strumfilor de ieri daria, ilinca si mara ioana! Sa creasca mari, sanatosi, frumosi, norocosi si intelepti!
Carla, vreau si eu sa vaz
site-ul ala! Imi dai si mie link-ul? Ca nu mai stiu la ce pagina sa caut. Pliiiz?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
Timi07 spune:
LA MULTI ANI Iris, Amelia, Emily!
Multumim pt aprecieri. Si mie imi place palariuta dar nu-i meritul meu ci al fetelor de la cresa, o sa o cer sa o pun in cutia cu amintiri a lui Sophie.
Nicole multumesc pt reteta, ce fain ca poate fi adaptata si pt copilashi. Sigur o sa o fac.
Valen readaptarte usoara la job.
Anto am avut bafta ca am gasit o cresa aproape de unde lucrez si cum am o ora pauza de masa iti dai seama ca nu-i asa mare lucru sa merg la ea si pe urma sa mananc in fuga sau chiar la PC. Am vrut sa ne mautam intr-o suburbie, intr-un ap mai spatios dar m-ar fi deprimat mai tare sa fac naveta asa sunt la 15 minute de casa si 5 de cresa. Plus ca speram sa ne mutam pe continent la anul.
Alina ne mutam da cine stie in ce colt ploios iar.....hihi si de n-o fi ploios precis gasesc altceva de ce sa ma plang.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
Aici e o reteta rapida de www.bbc.co.uk/food/recipes/database/peaandmintsoup_89420.shtml" target="_blank">supa de mazare care poate fi adaptata pt copilashi.
Daca vreti sa schimbati mobila in camera copiilor, www.tumidei.it/tiramolla/composizioni_l.htm" target="_blank">aici gasiti ceva idei.
Antoanela23 spune:
Timi, unde pe continent? Veniti mai aproape de noi?
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Timi07 spune:
Anto inca nu stim sigur, depinde unde o sa-si gaseasca sotul job. Bruxelles nu-i exclus, el macar stie franceza eu oriunde o sa ne mutam o iau de la capat... Am uitat sa-ti zic ca-mi place foarte mult revista voasstra SAVEURS.
I uitaici ce veste buna am gasit in hotnews:"Shoppingul mentine silueta. Vestea buna pentru doamne este ca aventurile prin magazine le tin in forma, ajutandu-le sa arda calorii. La aceasta concluzie a ajuns un studiu realizat de Centrul de cumparaturi Golden Square din Warrington, Marea Britanie. Daca femeia merge de cinci ori pe luna la cumparaturi, ea parcurge pe jos o distanta de 16,25 kilometri. Cu alte cuvinte, intr-un an, se plimba circa 195 de kilometri pentru a achizitiona diverse obiecte, noteaza EvZ."
X-ray spune:
mai cristina dar bani nu ne dau sa facem sportul asta?
anto i-am admirat pe micuti ce dulci sunt...are victor niste idei,auzi tu printz cu evantai si studiul imobiliarelor
nikole se vede ca-ti plac femeile plinutze,tu chiar crezi ca eu nu mai trebuie sa mai slabesc
.dar de samurica noastra sti ceva?
andicule esti in valuri?
eu fierb la o carne de vaca de dimineatza de la 8
cred ca au uitat sa o taie.....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.a mai cristina dar bani nu ne dau sa facem sportul asta? alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)povestea noastra... |
eeeeeeeeeeee acuma si tu prea multe vrei. V-am puapt si sa va distrati fain maine.
Mily concediu placut.
samadhi spune:
VIOLETAN : uite site-ul meu aici www.hondruart.com si este creat de Carla.
Mami de Maxima Andreea (13.08.2002) si Merwana Tahira (17.08.2007)