Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Psttttt Anto, la servici?

Deni & Vlad & Tudor

Psst, da mai, Deni, la serviciu.
Ieri am plecat mai devreme dar azi stau pana la 10pm aici.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara, natiune,

Alinutzaa, sa-ti traiasca blondul, e dulce foc, iar tu esti pustoaica rau si-mi place cum esti tunsa.

Jadi, m-au topit Dondolinii tai si se vede ca v-ati simtit bine la mare

Alina(anya) ce bine ca poate sta mama ta cu fetele. E bine ca incepi treptat serviciul, ai timp sa-ti intri in ritm.

Lavi, nu mai fi supi, te inteleg cat de cat mai ales ca stiu cum e sa nu ai nici un ajutor. Eu ma consolez ca ne vom odihni peste 18 ani.

Karli, sper sa-ti rezolvi problemele cat mai repede si bine, bafta.

Lunitzo, nu stiu ce sa zic, mi-e ca am luat plasa cu lintea asta, trebuia sa ma abonez la ceva mai acatarii.

La Multi Ani, Daria si Tiberiu- thea_m
La Multi ani, Mara Ioana - before -after
La Multi ani, Ilinca - ily7.

Sa cresteti mari, sa fiti mereu sanatosi, frumosi si norocosi.

Mai dragelor, mai am doua zile de serv si apoi intru in conjed iar martea viitoare zburam spre soare, de abia astept.
Dar pana atunci o sa va mai scriu.

Pup fetele, o seara buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

anto multumesc... sper si eu sa rezolv odata problemele actuale care mi se par cele mai grele, insa cand am impresia ca s-au rezolvat incep iar, sau incep alte probleme.. si tot asa... cred ca am si eu o perioada mai proasta peste care sper sa trec repede! Doamne ajuta!

Concediu placut.. unde va bronzati vara asta? ce meleaguri ati ales? poate ai mai scris dar eu n-am retinut. Pupici si saniutei mele dragi

Lavinia hai sa ne luam de-o mana .... vad ca amandoua am ajuns la cate-o limita si de fapt nu suntem singurele...... asa cum zicea si madam jadi suntem toate la un moment dat PREDISPUSE la astfel de stari....... stiti cumva si unde se da "rabdare la bax?"

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Carla felicitari pt site, dar de unde se opreste muzica? O alaptam pe fiica-mea cand m-am uitat si s-a speriat plus ca doar la sursa de unde venea muzica se intorcea in loc sa se concentreze pe tatzi.

Lavinia nu cred ca ai de ce sa te simti vinovata ci mai degraba sa nu uiti ca esti om si ai limite. Cum ai putea sa te relaxezi? Sa dormi o ora in plus? Eu cand am vazut ca nu mai pot am invatat sa convietuiesc cu dezordinea si sa scot doar mizeria din casa. O data pe saptamana mergem la bazin si trag cateva ture in forta de elimin toata energia negativa ce-am acumulat-o plus ca daca sunt obo ma culc si la 9 seara. De intarcat iar n-ai de ce sa te simti vinovata, daca asta e limita ta mai bine ii dai o sticluta cu calam si te si pastrezi pt alte activitati placute. Nimeni nu are dreptul sa te judece iar Lorinush sunt convinsa ca are o dieta sanatoasa care sa-i acopere necesarul de minerale si vitamine. Fiica-mea cand e in plina perioada de iesit dintii vrea mancare aproape paserata sau chiar doar iaurt. Te rog nu mai fii asa de exigenta cu tine

Nikoleeu toate ma agit cand sunt la oale si ea pe la cabluri, las tot si fug la ea si ea se amuza...cine stie cat sunt de caraghioasa. Noroc ca pana ajung la ea procesez ca-i bebe si nu stie cum ma pune pe jar cand o vad pe la cabluri. si tie. Ai grija de tine ca sa poti avea grija de familia ta.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Nikole primesc reteta nesanatoasa dar yummy de linte?
Si eu tot cu legume ii fac la Soph si-i dau in zilele cand nu are carne sau ou.

Planuiesc sa adaptez pt toata familia o supa de mazare cu menta si creme fraiche. E o reteta de pe site-ul bbc, daca nu uit va pun maine link-ul.
Mi se pare normal sa gatesti pt copil ceea ce manaca familia dar in varianta sanatoasa (ceea ce se poate, normal). Mie tot timpul imi trebuie si cte ceva nou asa ca bantui pe net dupa retete sau idei. De multe ori am gatit ceva nou pt Sophie si pe urma am facut pt toti.

Cat de curand sper sa fac rata la cuptor si cum la Soph ii plac dovleceii o sa fac dovlecei cu cascaval,oua,usturoi si smantana la cuptor. Dovleceii se taie rondele si se pun la foc in tigaie cu putin ulei si 2-3 linguri de apa (depinde ce cantitate vrei sa faci) cand s-au inmuiat se mai zdrobesc si se amesteca cu cascavalul ras,ou/a, usturoi zdrobit,smantana si se da la cuptor pana se rumeneste (cand credeti ca oul e bine facut)

Mergi la inceput

Pana dimineata gasiti romane de la mine....
Tocmai am primit pozele cu birthday girl-a mea. Cele din weekend le trimit cand le urca jumatatea mea mai buna pe site.

Somnic usor strumfarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Timi07
superbe pozele
anya20 Nu vrei sa ne incanti cu prezenta ta si a petelor tale la intalnirea din parc?
Servici usor!
Am citit tot si am uitat tot....

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Multumesc Cristina.
La Dublin nu popositi?

Fiica-mea nu ne poate suferi la ea in camera, asta ca tot citesc ca luati copii in pat cu voi. Pana acum 3-4 luni mai dormea uneori cateva ore cu noi in pat. Ca adormea tragandu-mi palme sau tragandu-ma de par asta nu mai conteaza. Acum cand o aduc la noi in pat plange de zici ca o pun cu fundul gol in urzici. In Franta a trebuit sa ii lasam ei etajul cu doua dormitoare si sa ne mutam in living. Zidurile despartitoare erau de fapt niste chestii din melamina care nu erau pana la tavan si probabil ca ne auzea si plangea din jumate in jumate de ora. Acum in excursie a trebuit sa ii mutam patul in living ca tot asa plangea si nu adormea. In septembrie vin parintii mei la noi pt 2 saptamani, ce ma fac? Aveti sugestii cum sa o induplec sa ne accepte cu ea in camera? Sper sa fie un pic mai bine ca e in camera (livingul)ei nu intr-un loc si pat strain. Balconul,baia si holul sunt minuscule, na noi unde dormim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

N-am mai avut timp sa va citesc in ultimele zile zi-mi lipseste mult forumul. Eu, dupa 3 ani de stat acasa, am decis ca e cazul sa vad cum imi sta cu serviciu asa ca muncesc momentan cu drag si spor (slava Dmonului ca pt. o perioada f scurta de timp; defapt, dupa prima zi, m-am si intrebat ce mi-o fi venit sa las traiu' de acasa...). Ines a inceput de cateva zile sa paseasca singurica, are 9500 de g si nu stiu cati cm, nu-i tace gura nici o secunda si incearca sa imite pe toata lumea. Apelativul ei preferat "baai"; merge in continuare la gradi si deja e de-a casei acolo, le striga pe educatoare (kati, respectiv Dida) ne spune bye bye cand plecam si e fericita cand mergem s-o luam, ne intampina cu "baai mami mami". Mai rau e ca o fetita de la gradi( prietena de-a noastra) are scarlatina asa ca zielle astea astept eventuale semne, poate avem noroc si scapam cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Karli, Lavinia ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Si eu ma simt tare obosita si sunt tare irascibila in ultima vreme.Daca in ceilalti ani mama ma mai ajuta pe timpul verii cu Vlad acum deloc(nu e vina ei ci sunt alte chestii ce-o tin ocupata).
In vara asta ne-am apucat de curatenie in casa(var si tot tacimul) si va imaginati cum e sa faci asta cu 2 copii in casa?Mesterii au plecat, mai trebuie sa vina unii cu geamurile(iar praf) si apoi smotru la greu.
Eu simt ca nu mai pot. Noaptea alaptez, Andrei e in plina eruptie dentara, e irascibil, Vlad e gelos, mincare, curatenie, plimbat copii, spalat calcat rufe...Simt ca cedez.

E dimineata si ar trebui sa fiu ceva mai optimista.
Tata e bine dupa operatie, vrea sa vina acasa(se plictiseste la spital).

Va urez o zi buna si sper ca si pentru mine va fi la fel.

Mergi la inceput