Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Tot intrebati de retete .... cand o sa ajung acasa (acum sunt la scarbici) am sa caut cartea de retete pt bebei pe care o folosim noi. E bunutza. Nu mai stiu de pe unde am cules-o, poate de pe mail-ul comun ... daca o gasesc o (re)trimit.

Carla,e superb site-ul. Iar Samadhi e foarte frumoasa, la fel si familia ei.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Xerxe of, nu-mi spune de socri ca o iau razna. Sper ca tu te intelegi bine cu ei. Spor la facut casuta voastra

Deni m-a remontat postarea ta Stiu ca nu sunt singura mamica obosita cu un copilas mofturos, fara timp indeajuns... Si, gata, nu mai fac comparatii, o sa incerc sa ma vizualizez mai mult ca mami de Lorinush si nu ca fiica a cuiva care poate fi sau nu fi intr-un fel sau altul.
Si ma bucur ca Dodo isi revine la obiceiurile cu somnicul.

Nikole of, cunosc sentimentul ala de vinovatie. Cu oboseala ne vom reveni noi cand or creste mai maricei. Sau cel putin asa sper... E bine ca te mai ajuta cumnata sau soacra. Fitoasa mea mai sta ziua cu socrela, dar noaptea nu sta. Am fost la o nunta acu doua saptamani si am stat numai juma' de ora ca s-a trezit si incepuse sa urle, se ineca si suspina intr-un hal de m-am speriat si eu cand am ajuns acasa. Sper sa se mai obisnuiasca si ea si cu altcineva.

Am dezlegat si misterul maraielii de ieri: ii sparge gingia un dintisor de jos. Pe lista de asteptare sta un molar de jos dreapta. Azi vad ca am adormit-o usor, fara probleme si fara prea multe maraieli. Cu ajutorul vostru mi-am mai revenit si eu si s-au rezolvat, partial, si alte probleme care concurau la starea mea uracioasa.

PS Am editat sa ma corectez: cica bebeii nu au premolari (cum scrisesem eu), doar molari. Va pun si voua schema cu dentitia temporara pe care am gasit-o.
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna ziua si de la noi!
lavi capul sus mama eu am crezut ca ajung la nebuni de multe ori....te inteleg perfect!eu din pacate nu am nici macar acea juma' de ora sau 5 min in care sta lori cu soacra,asa ca ma enervez mai des.oricat de linistit ti-ar fi copilul cand stai numai tu cu el 10 ore pe zi putin tot o "iei pe aratura"....eu odata i-am dat una peste manutza,peste 5 min eram in baie si plangeam in hohote ca descreierata.culmea e ca pe ea a apucat-o rasul.binenteles ca m-am scos din minti la masa,mi-a dat una peste lingurita asa de tare(a nu stiu cata oara)incat toata mobila noua si un perete au fost cu piure....dar si acum imi pare rau de palmutza aia peste mana....mama nu a avut niciodata rabdare 5 min cu mine sau fratele meu,am suferit tare mult din cauza asta .sper sa fie ultima oara....si cica mai vreau unul...vorba lui karli o doza de inconstienta zace si in mine...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

LA MULTI ANI cu intarziere pentru toti strumfii ce s-au aniversat de cand nu am mai intrat pe forum! Sa cresteti mari, frumosi si voiosi!

Vad ca deja vorbiti de un club pentru bebe 2? Imi faceti pofta, dar deocamdata nu ne putem baga la inca un bebe pana nu ne asezam la casa noastra. Asa ca eu imi pun pofta'n cui si dau cu pentru fetele ce s-au apucat de proiectul bebe 2!

Nu vreau sa supar pe nimeni uitand sa o mentionez, asa ca spun ca am vazut muuuuulte pozici din vacante si de la aniversarile de 1 an! Sunt niste copii (nu mai avem bebelusi) superbi!

Lavi te inteleg foarte bine si nu pot decat sa iti doresc multa putere si rabdare cu carul. Trebuie sa treaca si perioada asta. Iti dau si eu sfatul pe care mi-l da mereu al meu sot cand ii zic ca sunt obosita: cand doarme copilul, lasa absolut orice faci si dormi si tu, orice ora ar fi. La mine sa stii ca m-a ajutat sa ma mai pun pe picioare, chit ca am ajuns sa dorm uneori ziua....ceea ce nu am mai facut de cand eram eu copil de gradinita.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Noi trecem printr-o etapa foarte noua cu Deni, asa ca simt ca pasesc pe nisipuri miscatoare non-stop. In primul rand trece printr-o perioada de atasare totala fata de tati. Noapte vine langa mine numai ca sa ia tzitzi, dar in rest numai langa el doarme, lipita de el sa nu cumva sa plece. Daca e treaza, unde e tati trebuie sa fie si ea. Eu nu mai contez, decat poate ca sa se tina de mana mea ca sa o duc la el. Cand il vede parca rasare soarele ei, e numai un zambet si tipa de bucurie si trebuie sa stea numai langa el. Este adorabila si in nici un caz nu ma deranjeaza ca e atasata de el, dar mi se pare foarte dulce comportamentul asta asa deodata.

A doua noutate este ca a inceput sa tipe. Tipa daca vreau sa o schimb se lupta de am nevoie de inca doi oameni sa o tina sa ii schimb un pampers. Nu plange, doar se incordeaza si se lupta cu mine si TIPA..

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

karli, ioana, multumesc pt incurajari
mrs. hook, am retinut oferta. sunt sigura ca te-ai descurca f bine cu 3 fete.

lavi, alina, nikole ... nu va mai faceti atatea procese de constiinta. e normal sa va iesiti din fire uneori. cat sunt de mici, copiii trebuie sa inteleaga ca si noi, parintii, suntem oameni si avem furiile nostre, la fel ca si ei. e drept ca atunci cand ne apuca nervii, ar fi mai bine sa ni-i varsam in alta camera, daca se poate. eu nu prea reusesc...

brazuca...astept si eu momentul in care arina se va atasa si de tati, caci este lipita de mine tot timpul. sta si la el, dar cand ma vede...plange de ti se rupe sufletul, ca s-o iau in brate. cand am pus mana pe ea, tace si isi baga capul in gatul meu, tinandu-ma strans cu ambele manute.

de la 1 an am lasat-o sa doarma singura, iar noi ne-am mutat in alta camera. e mai bine asa, pentru ca n-o mai deranjam si reuseste sa doarma toata noaptea. as vrea s-o mut cu anya, dar astep sa mai creasca, s-o pot pune in patut fara protectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Daria

LA MULTI ANI Tiberiu

LA MULTI ANI Mara Ioana

LA MULTI ANI Ilinca

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

MIILLYY - MULTUMESC !!! Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru ca ti-ai luat timp sa te uiti pe homepage !

ANYA20 - MULTUMESC PENTRU EMAIL ! Ti-am raspuns, astept sa-mi scrii ...
La fel multumesc ca ti-ai facut timp sa te uiti pe homepage.

CARLAV - MULTUMESC DE MILIOANE DE ORI PENTRU CA ESTI MEREU ALATURI DE MINE SI ITI IEI TIMP CA SA MA AJUTI 1 MULTUMESC PENTRU FRUMOSUL SI MINUNATUL SITE !!! MI-AU DAT LACRIMILE... NU MAI SCRIU... GATA !

MULTUMESC SI CELOR CARE AU INTRAT PE SITE, AM VAZUT CA SUNT FOARTE MULTI PESTE 30 DE PERSOANE DOAR IN CATEVA ORE !!!! MULTUMESC MULT CA VA LUATI TIMP, DIN TIMPUL VOSTRU CARE ESTE ATAT DE LIMITAT !!!!
PENTRU MINE CONTEAZA FOARTE MULT !

MII DE MULTUMIRI PENTRU VOI TOTI !!!

MAMI DE MAXIMA ANDREEA (13.08.2002) si MERWANA TAHIRA (17.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Daria, Tiberiu, Mara Ioana si Ilinca la multi ani, sa cresteti mari,frumosi, sanatosi, voiosi, norocosi...

Ziua fiica-mii tine mai ceva ca-n povesti, 5 zile. Am inceput sambata cu nasul si prietena lui, ieri ne-am luat liber si am dus fata la restaurant unde a servit legume si pt ca nu erau fierte suficient de tare le-a aruncat una cate una pe jos. Ospatarii i-au adus creioane colorate, hartie si plastelina care tot n-au impresionat-o, dar si-au salvat pielea cu painea. A mancat fiica-mea la paine de ziua ei de zici ca i-am dat cea mai deliciasa praji. Azi are pary de ziua ei la cresa, i-am dus tortulet si praji si le-am lasat tema la fete sa faca poze si sa mi le trimita pe mail.
N-am facut nimic specaculos, am preferat sa ne bucuram noi de ea asa cu in anii ce vor urma n-o vom face pt ca va vrea pary cu prietenii nu sa stea cu parintii.
Excursia a fost faina, desi putea sa nu ploua asa de mult. Am fost un pic si in Irlanda de Nord care mi s-a parut mai frumoasa decat Irlanda...chiar au luat britanicii ce-a fost mai bun si mai frumos.

V-am pupat, ma intorc la sutele mele de e-mailuri

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumesc frumos pt toate urarile, m-au uns la suflet.

Iei ii tot repetal la Soph ca ea e nascuta vara chiar daca aici pare a fi un etern noiembrie ploios.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput