Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineatza de la Arad!

karlingutza, poate nu e rea ideea sa ne mai facem o lista de aspirante la bebe 2. Eu nu stiu de ce sper sa imi iasa gemeni. Cred ca am innebunit, dar cand ma uit la Mihnea nici nu concep sa nu mai fac copii. Pe de o parte ma apuca un pic groaza: kilogramele nici la mine nu s-au dus toate, spatiu suficient inca nu avem ca stam claie peste gramada, am inceput sa construim o casa, dar D-zeu cu mila cand va fi gata, alte nopti nedormite, alaptat, pompat, sterilizat, diversificat si tot tacamul. Ca sa nu mai zic ca m-am intors la serviciu si am o multime de proiecte interesante.

Mirela, ti-am vazut puiutzul dulce. Ce fata de fata are mama!E atat de delicata ...

Nikole, am apucat sa iti vad si tie odorul si pot sa spun ca este un copil exceptional - si eu zic ca sunteti foarte frumosi toti 3, iar cel mic a luat ce era mai frumos.

Luna, l-am pus pe sotu' sa se uite de linte. Nu stiam ca are atatea beneficii.

lorinaoo1, imi pare rau ca treci printr-o perioada grea. Dar, ca orice in viatza, va trece ...

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata si o cafea fierbinte

noi mai rar pe forum ca ne-a apucat plimbareala, ne place asa mult la Bazna ca mergem aproape zilnic ... cand nu e strand e gradina, ca si acolo punem piscinuta pentru copii si noi mai stam la o plaja

vad ca va bate gandul cu al doilea copil, noi am fost hotarati de la inceput sa facem doi, dupa ce s-a nascut pe David l-am prevenit pe doctor ca dupa doi ani ma intorc si asa a fost
karligutza eu stau acasa de aproape 4 ani, abia terminasem cu David cu perioada de bebelus ca am ramas din nou insarcinata, ma gandeam ca imi va fi greu sa o iau din nou de la capat dar la al doilea copil mi-a fost mult mai usor, nici nu stiu cand a trecut timpul si deja o vad mare ... iar serviciul mai poate astepta inca un an, sper ca nu o sa fiu rupta de realitate si o sa reusesc sa ma reintegrez ...
sfatul meu este sa nu lasati sa treaca timpul acum e momentul, ca sunteti "antrenate"
lorinaoo1 te sustin, am avut si eu asemenea perioade, sunt momente cand simt ca nu mai e nici o iesire, ma intreb cand voi mai avea parte de somn pe saturate, de liniste, de relaxare, fara smiorcaieli ... trimit o rugaciune acolo sus si toate se rezolva
alina.a frumoase poze din vacanta, se vede ca v-ati simtit bine
Anya20 succes cu reintegrarea

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Milena, Ioana va multumesc din suflet pt sustinere Adevarul e ca va trece si perioada asta, s-au adunat doar mai multe, dar le vom depasi pe toate. Pe mine ma apuca depresia numai la gandul ca as putea fi ca mama mea. N-as vrea sa ma enervez din orice si Lori sa se simta inutila, ca nu ar putea intra cu nimic in gratiile mele... Acum sa zicem ca o inteleg pe mama... cu 3 copii si cu un sot care nu o prea ajuta probabil nu e greu sa-ti iesi din fire... Si totusi simt ca-i calc pe urme si nu stiu cum sa evit asta. Cand sunt suparata sau iritata/obosita o pup pe Lori ca sa nu ajung la o stare amplificata sau ma uit la zambetul ei (atunci cand zambeste) si ma calmez mai usor. Of, parca nu sunt mamica ce am visat sa fiu

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Lavinia, nici nu stii cat de bine te inteleg.
Sper si eu sa vina zile mai bune.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

'Neata Romanie draga!

Milly , multumesc ptr aprecieri.
Alina.a, m-am uitat pe poze, sunt super, super, super.Si voi aratati bineeeeee...rau de tot!
Eu chiar nu inteleg ce cauti pe prima pagina, si de ce vrei sa slabesti ,ca arati superb!
Mi-ati placut la nebunie voi doua, asortate, bulinate, superbe....atat de conectate una cu cealalta!
Cuv. sunt totusi sarace, oricum le-ai aranja in pagina...zic si eu ca tinerelul din povestea Anyei...asta este adevarata bogatie, sa ai un copil sanatos, si o familie unita.

Nonna, cum e tatal?
L-am vazut si pe voinicelul tau, si pe tine(ai mai slabit?...eu am ochiul format, daca is obsedata cu ingrasatul, imediat vad kg in plus sau minus), mi-au placut mult pozele din parc...linistitoare, si strumful tau a crescut, vb Carlei, ca din apa!
Un dulce, sa va traiasca sa va bucurati de el.

Referitor la linte, chiar de vre-o luna ma chinui sa cumpar si nu am reusit.
Voi cum o preparati ptr bebei?
intr-un mod anume?
eu i-o dadeam lui Albastreel, (numai cea rosie) fiarta, amestecata cu legume, in zilele in care nu papa carne, ptr ca e sursa bogata de proteine.
Ptr mine o prepar intr-un mod mai nesanatos dar gustos rau, de mananc pana pocnesc.

Fetelor, mai spuneti si voi ce le mai dati la pranz strumfilor?
si cate mese pe zi au?
Albastrel are 3 mese solide(asta cand binevoieste a manca bine) si o gustare sau doua, depinde.
cam ce le dati la cina?eu ii dau legume cu branza, gratin de legume, sau mai rar fructe.
Azi e ziua nepotului, merg sa caut niste patine smechere ptr el!
Va pup.

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Xerxe hai ca trecem noi si peste asta
Uitasem sa-ti spun ca am vazut si eu pozele de la petrecerea de un an a lui Razvanel. Ai un super-baietel si in roz e mortal. Imi place ca aveti un spatiu clar delimitat afara si nu patruleaza chiar peste tot. Voi pe unde stati mai exact?

Diane am vazut pozici de la mare cu dulceata ta

Ioana75 vreun IM ceva?

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Lavinia, stam la socri, la Ciurea, mai exact Lunca Cetatuii.
Noi ne facem casa mai spre Dumbrava.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata!
Vesti despre Samadhi: saptamana trecuta i-am terminat de facut site-ul: www.hondruart.com . Cine vrea sa o mai vada poate intra acolo si cine vrea sa doneze pentru cazurile prezentate pe site o poate face in conturile bancare.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata si La Multi Ani pentru strumfii de azi : Daria si Tiberiu, Mara Ioana si Ilinca, sa cresteti mari, frumosi, destepti!

Doresc grupului de viitoare mamici sa reusiti si sa faceti copiii la fel de frumosi!

Lavinia, nu esti singura in situatia respectiva, toate trecem prin perioade mai grele si este normal, uneori suntem mai obosite alteori suportam oboseala mai bine, asa ca nu mai face comparatii care nu iti fac bine, gandeste pozitiv si iti va fi mai usor! Pe mine m-a foit Dodo weekendul trecut cu somnul si cu maraiala, fara nici un motiv anume, fara dinti crescuti, pur si simplu a fost intr-o stare de maraiala continua nejustificata care m-a scos din minti si atunci il pasam lui taica-su ca sa nu urlu si eu. Dar a trecut ceea ce va doresc si voua . Si eventual un concediu in doi chiar si pentru un weekend, te ajuta foarte mult! Stiu ca sunt mamici care nu concep sa plece undeva fara copii, consider acest lucru total eronat, avem nevoie de macar 2 zile pe an fara copii, sa ne relaxam si sa ne intarim relatia cu partenerul de viata!

Ioana, subscriu si eu ca mi-a fost mai usor cu al doilea copil! Nici trezirile din noapte nu mi se mai pareau grele, cu toate astea uitasem asa de repede anumite lucruri de la primul copil, daca il faceam mai tarziu clar uitam tot!

Copilul meu incepe sa vorbeasca si altceva in afara de A, zice tictac (de la melodia Madonnei), gadi gadi si se joaca cu puta si "ate" dar inca nu stiu ce inseamna, lapte sau uite? Ramane sa descoper. In rest imi arata cu degetul ce vrea si zice A si dai-dai, adica sa ii dau. Si cred ca a inceput sa isi dea seama de ce vorbim, ii spun ieri sotului ca a inceput sa isi bage degetele in nas si nici nu am terminat de vorbit ca era cu ambele degete in nas .

La munca, mai am 47!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Lorina , draga de tine...
eu i-am dat o palumta acu intr-o zi ca numai la cuptor umbla, la butoane, eu spalam vasele, si tot ii vb, ii explicam(bietul Albastrel, nu intelege el inca ce ii spun eu)una alta, si el tot la butoane.Ma stergeam pe maini, iar il luam de acolo sii ii spuneam de ce si ce se poate intampla, etc...
iar venea in locul cu pricina, si uite asa de vreo 3 ori.Trebuia sa plec la munca, al meu deja intarziase, trebuia sa sun sa anunt ca ajung mai tarziu, ma rog...si uite asa, cand a dat drumul la gaz, ca are putere ,de invarte de buton, i-am tras o palmuta la fund...
da' sa spun cat am plans in tren?
imi aminteam si ma busea plansul, oamenii se uitau la mine
am plecat pe fuga, si nu am avut timp de bocit acasa, asa ca rememorand in tren, normal ca m-a apucat jalea.
E foarte greu, daca nu ai pe nimeni sa te ajute, mai ales ca si rezistenta fizica scade de la stress, oboaseala, nopti nedormite(cam de 1 an?!!)
ASta e...trec toate, respiram adnc si cu incredere in Cel de Sus , mergem inainte.
Vor creste mai maricei, si atunci vom avea si nou un respiro...

inutil sa mai spun ca ma rog zlnic sa am putere...fizica, ca si mie mi-e f greu, noroc ca al meu ma ajuta enorm, si din cand in cand apelez si la cumnata cand chiar simt ca ma ia cu lesin de nesomn.

dar se intampla rar, ca nu-mi place sa stea nimeni cu copilul meu, inafara de mine si tat'su...hai si soacra-mea.

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput