Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)
Raspunsuri - Pagina 13
Luna1 spune:
Anto sa stii ca nu e mancarea mea preferata.
Insa cand am vazut cate beneficii are m-am gandit ca poate devine mancarea preferata a lui Lis.
Nu e nici de vomitat oricum adica e comestibila. Ce mai vorbim te astept si iti fac atunci. 
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Alinutzaa spune:
Va multumim de urari tuturor!
La multi ani din partea noastra strumfilor si strumfitelor care au implinit si care vor implini 1 anisor!
Tudor ii transmite Sophiei
si tot binele din lume! O viata frumoasa si cu cer senin!
Ma uit la piciul meu cum doarme in patut si nu imi vine sa cred ca a trecut deja 1 an! Parca suntem impreuna dintotdeauna si totusi parca totul s-a intamplat ieri. Este o minune de copil, cuminte, vesel si care imi umple inima de bucurie si ochii de lacrimi in fiecare zi. Cateodata simt ca ma sufoc de dragoste pentru el. Dar ce va tot spun eu aici....sunt sigura ca fiecare dintre voi stie perfect despre ce vorbesc.
Daca doriti sa ne vedeti, gasiti muuuuuulte poze cu noi la semnatura.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
karligutza spune:
luna, multumesc de ambele incurajari 
anya, multumesc si tie, ambele probleme le cunosti de fapt, ambele sunt pe cale de rezolvare... of!
.. apropo de "neni" care complimenteaza frumos, asa e, sunteti bogati cu asa fete frumoase! si ca sa zic ce mi s-a zis mie azi referitor la adeluta, "au si baterii?" (papusile lu' mama si-ale lu' tata
)
jadi, asa cum intreba si violetan, m-am prins ca sunt suporturi de lumanarele, dar credeam ca sunt ale voastre cumparate... deci ramane sa intrebam nemtii, sunt dragalase si bune la casa omului, dar daca nu e, nu e... eu is incantata mai ceva decat un copil de prostioare de genul asta (bineinteles folosite la mom.oportun... la casa mea, din vise, mi-as face o camera plina cu prostioare, zdranganele, zorzonele, artizanele... ce sa mai, un fel de magazin de jucarii
)
alina.a, atentie! (si luna) cred ca nu-i departe momentul! asa ca hai cu bona mai repede!
pe-aici s-a dat unda verde la distractie si cine stie cand va anunt de un test pozitiv.....
(un pic de inconstienta cred ca ma cam domina acum, caci altfel nu stiu de ce ma gandesc asa de senin asupra faptului cu pricina, pt.ca bona pt.adeluta nu, casa noastra inca nu - poate si iar imi fac sperante, pana la Craciunul asta rezolvam si problema asta - si apoi iar nu merg la serviciu, iar stam pe un singur salariu, iar nu fac nimic, sper sa nu inceapa sa-mi placa prea mult statul dijeaba si sa ma enerveze serviciul ulterior... uof! si-apoi mai am niste kile multe in plus, cum ar fi sa inceapa acum o sarcina peste kilogramele astea? nici nu vreau sa ma gandesc cata ma fac! 
valen, gabiarama, andicu? sunteti pe aici? care din voi sta dupa canapea? 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Anya20 spune:
alinutzza, frumoase pozele cu tudor. sa va traiasca!
anto, multumesc de intrebare...vineri incep. parca am asa o strangere de inima, ca le las pe fete, dar totul are un inceput. vor sta cu mama pana vine sotul meu de la serviciu, apoi se descurca el. dimineata vine din nou mama. din septembrie anya va merge la gradinita si poate va fi mai simplu. deocamdata merg doar in garzi...si din octombrie vreau sa revin full-time.
despre colegi...ii stiu deja, caci am mai lucrat impreuna. vo face primele garzi impreuna cu prietena mea si sigur va fi ok. consultam in paralel si e mai simplu.
vad ca va arde de noi bebelusi...spor la treaba! asa m-as apuca si eu din nou...dar toate au o limita, cel putin deocamdata ![]()
ALEXIA2007 spune:
Buna seara fetelor! nu am mai reusit sa mai intru pe forum decat daca,aveam ceva urgent de cautat,si noi am implinit un anior,cu o petrecere in toata regula,desi pentru ea nu a fost cea mai buna zi ca nu prea a avut parte de somnic,a trebuit sa fie in mijloc,unde toti o luau la pupat si ea se uita asa de mirata cei cu atata lume.
karligutza spune:
anya multa bafta! si cu garzile si cu fetele pe-acasa cu mama si/sau sotul... cand nu se mai descurca nici unul, cheama-ma pe mine ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
ALEXIA2007 spune:
Eu tot incerc sa recapitulez tot ce am perdut din discutiile voastre dar nu prea am spor. Multumesc!pentru urari Alexiei sunteti dragute.

ALEXIA2007 spune:
Ce mai gatiti pt puiuti? pentru ca eu nu mai stiu cum sa o fac sa mai pape ceva eu zic ca ma stradui mult dar fara succes nu vrea sa manance nici cum,si asa nu eram deacord cu parintii care faceau ca toate maimutele in fata copiilor,sa manance,eu ma uitam tare ciudat si i-mi spuneam in gand ca eu nu voi face asa ceva niciodata,si am ajuns cam in aceeiasi situatie

Ce sa mai spun ca daca te uiti la ea este cu bolfite,dar tare greu
lorinaoo1 spune:
Alina.a, superbe pozele din concediu
si LA MULTI ANI!!! 

pt ieri (scuze de intarziere)
Deni sa va fie de bine concediul! Sunteti o familie f frumoasa 
Nikole felicitari pt frumosul fotomodel 
Tzontzonica mea
Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Si eu sunt supi
Am avut si mai am si eu ganduri de intarcare... Acum trebuie sa-i sparga gingia o maseluta (sau cel putin asa cred eu, ca ea are mai multi mugurasi de dintisori/maselute in gurita) si e tare agitata, plangacioasa (parca n-ar fi fost destul pana acum) si deja ma dor sanii de puterea cu care suge. Nu doarme bine noaptea (adica se trezeste de vreo 5-6 ori, nu intotdeauna vrea sanul) si eu sunt din ce in ce mai obosita si mai slabita, am stari foarte nasoale si fizic si psihic si nu stiu cat o mai pot duce asa...
Reusisem la un moment dat sa scot sanul dupa mesele din zi, ii dadeam doar noaptea, seara la culcare si dimineata devreme (pe la 5-6). Ieri, insa, am cedat. Cu nervii prastie (vorba cuiva de pe aici) nu am mai suportat sa planga si sa traga de mine. Se obisnuise cu starea de lucruri, pana ieri. Si inca una din reusite: readoarme noaptea si adoarme ziua fara san
: o plimb prin camera in brate si ii cant tot ce stiu - adoarme in max 15 min (fata de juma de ora - o ora la san). Si au ajuns sa fie cele mai tandre momente cand o adorm: ea pune capul pe umarul meu, ma cuprinde cu manutele pe dupa gat, imi mangaie parul pana adoarme si din cand in cand mai schimba umarul si, in trecere, imi mai da cate un pupic uitandu-se in ochii mei (acum stie sa pupe tocait si e o dulce, imi trece orice suparare cand ma pupa ea) 
Dar cel mai aiurea e ca ma pierd cu firea in ultima vreme, nu mai am rabdare cu ea. Nu o lovesc, insa ma supar repede si o cert 

Imi vine sa imi dau pumni, ieri am bocit juma' de zi.
Cel mai teama imi e sa nu lesin cand sunt singura acasa - am niste ameteli mai puternice. Poate parea patetic ca ma plang, dar, cu scuzele de rigoare, simteam nevoia sa ma descarc cumva.
De mancat, manca mai bine (pana ieri) si eu zic ca este o legatura intre "omisiunea" suplimentului de san din timpul zilei si pofta ei de mancare subita (mi-a acceptat pana si piureul de cartofi cu ou la care se ingretosa inainte). Dar am muncit la "omisiunea" asta de la 10 luni, cu zile bune si cu recidive, nu am fost o absolutista, m-am adaptat situatiilor.
Aseara hotarasem sa o intarcam de vineri, adica sa nu-i mai dau san nici noaptea, va fi si sotul acasa, ma poate ajuta. Acum ma simt vinovata pt gandurile astea. Stiu ca ea are nevoie de mine, de o alinare a suferintei provocate de eruptia dentara, si parca ma apuca plansul cand ma gandesc ca nu mai rezist. Tanjesc si eu la o sapt linistita, cu o Lorinush linistita si surazatoare, cu apetit normal pt ea si cu nopti pline sa ma pot odihni rezonabil. Visez, nu?
Tzontzonica mea
Lorina Maria (5 iulie 2007)