Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)
Raspunsuri - Pagina 12
Luna1 spune:
karli sa inteleg ca te inscrii si tu?![]()
Sper sa scapi de orice problema repede.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
cristina26 spune:

LA MULTI ANI Maria Sophie
LA MULTI ANI Tudor
LA MULTI ANI Alina.a 
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
CarlaV spune:
Am vazut pozele Alinei din Croatia, arata excelent, cred ca v-ati simtit super. Parerea mea e ca se poate gasi si pentru tati o cravata verde cu buline ;).
Am vazut la plaja pietre, am vazut si iarba. Singura tristete a mea in privinta asta e lipsa nisipului, in prea putine statiuni e plaja nisipoasa, dar apusurile de soare compenseaza din plin.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
X-ray spune:
eu acum caut bona pt 4 ore pe zi pana in ianuarie si apoi 8 ore cat sunt la lucru.in momentul in care am gasit ce vreau si eli e multumita de ea sunt prima pe lista!
intre timp am o sticla de carmel si-l tin la rece,asta nu da gres.....
carla cred ca asta e farmecul croatiei,e asa mai salbatica...mi-e mi-a placut fff mult,am vazut conifere langa palmieri,plaja si stanci,case frumoase cu gust dar modeste,defapt asta e cuvantul care imi vine in cap cand ma gandesc la croatia modestie ,dar si mult bun simt si curatenie.vorba sotului in tot concediul asta am vazut un chistoc pe jos odata atat....
multumesc inca odata tuturor!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
gata am terminat de citit printre vizite,telefoane,ele-elea vorba cuiva....am admirat dodolinii la mare,tare frumosi,familia tare faina,acum ce sa zic mai deni pe sotul tau parca l-as sti de undeva dar eu asa fata de tampa am avut cand eram mica(nici acum nu sunt departe)dar nici colegii de liceu nu ma recunosc...si eu am exagerat cu papatul dar am initat in piscina interioara si asaunt tot la 65,5 macar am stagnat.
i-am vazut si pe exotici cum le zic eu,nikole albastrel si tati de albastrel,frumosi foc ce mai...nikole nu vrei niste kile![]()
si "petele" alinei ce frumoase sunt ele in alb,abia astept sa vina barza si la mine...
am admirat-o pe adeluta pasind asa voiniceste,mai dar ce a crescut...daca o bagam pe eli in sacul rosu facea infarct!
karli poate mai impartim o odisee, tot o amenint pe milena ca deaia nu ramane,trebuie sa nastem in acelasi timp!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Anya20 spune:
alinutza, am vazut si eu imaginile din concediul vostru de vis...se vede ca sunteti foarte fericiti si ca nu va mai incapeti in piele de mandrie cand va uitati la eli.
multumesc pt complimente, dar unde ai vazut pozele? ca n-am mai pus demult linkul. chiar vroiam sa mai incarc cateva, de la aniversarea arinei si din concediu...
si apropo de copii...aseara eram in cora...ne-am oprit sa facem o dublura la chei...cel care ne-a "servit" era un tip tinerel, care se tot uita la fete si zambea. eu eram cu anya in brate, iar sotul, cu arina. la sfarsit, ne spune: "nici nu va dati seama ce bogati sunteti. aveti doua fete...".am fost asa de impresionata, mai ales ca nu ma asteptam. da...i-am zis...chiar suntem foarte bogati.
simo, am citit ceva din urma...sa nu-ti para rau daca ai luat decizia sa-l intarci pe matei. tu stii ce este cel mai bine pentru el acum. daca as fi in locul tau, cred ca si eu as face la fel.
karli...stiu si povestea voastra...asemanatoare cu cea a lui simo. of 
Antoanela23 spune:
Buna seara frumuase duamne,
La Multi Ani, Sophie!
La Multi Ani, Tudor!
Sa cresteti mari si sanatoasi.
Timi, sa-ti traiasca printesa! Petrecere frumoasa de ziua ei.
La Multi Ani, Alina!
Bine ai venit din concediu, v-am admirat in poze, sunteti tare frumosi cu totii.
Alina(anya) mai ai un pic si incepi serv, nu-i asa? Cum ai aranjat, cine sta cu fetele? Bafta multa la serviciu, sper sa ai colegi buni cu care-ti va face placere sa lucrezi.
Lunitzo, si zici ca e buna lintea? Eu de cate ori am gustat nu mi-a placut, poate nu era bine gatita? Lasa, ca-mi faci tu cand venim la tine
.
Pup fetele, o seara buna
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
jadi spune:
Azi am apucat sa fac o groaza de chestii fapt pentru care sunt foarte multumita de mine
Alina.a zici ca te-ai mentinut? Uf si sa vezi ce m-am chinuit eu dar am dat iama in niste paste, pizza ca vorba ceea e concediu dar de ieri sunt la regim drastic.
Gata, ma duc sa ma intind 5 secunde pana imi vin baietii de la cumparaturi!
Deni &
Vlad & Tudor
CarlaV spune:
Alina, ai dreptate cu Croatia, noi am tot vrut sa ajungem in insula aceea celebra dar din Bucuresti e drum mai lung decat de la voi si inca nu ne-am aventurat.
Violeta, nu zic ca nu-mi prieste Grecia, imi place la nebunie si prima data cand am vrut bebe chiar a mers... acolo. Si a fost super, fara greturi si alte d'astea, problemele au venit in Bucuresti. M-as muta acolo fara nici un fel de regret, de preferat intr-o insula in Vest, sa vad apusul in mare.
Sa inteleg ca se pune de o noua odisee, era si cazul, pentru cine vrea 2 ani diferenta intre copii. Distractie placuta si cu spor!
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"