Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)
Raspunsuri - Pagina 11
jadi spune:
Alina, a vazut si sotul pozele si mi-a spus ca i-ai furat ideea! Adica viseaza la niste tricouri verzi cu dungi negre pentru el si cei 2 plozi, sa faca scara magarului cu ei! O fi ceva in gena asta de Valcea?
Violeta, scrie hotelul mare pe undeva pe acolo! Maestral cre'ca!
Deni &
Vlad & Tudor
otim spune:
LA MULTI ANI Maria Sophie
LA MULTI ANI Tudor
LA MULTI ANI Alina.a
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
xerxe2005 spune:
Ce imi place poza asta
http://picasaweb.google.com/elisutza/PrimulConcediuIn3Croatia/photo#5230905698679216338
Razvan Gabriel
violetan spune:
Mersi, jadi! Eu m-am tot holbat, dar n-am dibuit numele...
Da, xerxe, poza aia e fenomenala!!! Iar elisutza e o bombonica de fetitza!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
X-ray spune:
da mai deni noi valcenii cand ne asortam nu glumim
luna travel cot-ul (parca asa se scrie...) a fost fff bun pe plaja,nu au intrat insecte sau alte animalute la ea cat a dormit.dar noaptea....hmmm...aici e jale! eli e putin claustrofoba cred
,in lift sau in orice spatiu ingust se agata de gatul nostru si ii e frica,daca o inchid in el si se trezeste noaptea face un circ....ei ii plac paturile mari,in general al nostru
.dormitul in schimb a fost beton pt ca ne-au pus ei,fara sa cerem un pat extensibil care era mai scund si l-am pus intre paturile noastre si astfel am eliminat riscul de a pica din el sau sa vina la noi,asa de usor o "sssiam" noaptea...acum astept mobila pt camera ei unde va avea un pat de 120cm latime,sper sa o satisfaca
.
violeta noi am avut biletul la hotel maestral novigrad,intre porec si umag cam 15 km de fiecare si 50 km pana in trieste(pe care i-am facut in 2 ore asa a fost de aglomerat).hotelul a fost super,demipensiune,mancare in bataie de joc atat era de multa si variata.aveau in fiecare seara ceva spectacol,aerobic in piscina,multe programe pt copii,camerele au fost micute pt 3 paturi dar dotate cu tot ce trebuie.
multumesc pt aprecieri si rabdarea de a viziona atatea poze.eu mai am ceva capitole de recuperat....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
tot citind din urma am descoperit ce fel de nora vrea milena pt mihnea....dar sunt cam confuza, nu o gasesc pe eli nicaieri
....
cine o sa-i aduca cafeaua si micul dejun la pat,o sa-i ia decapotabila,o sa o duca in croaziere,masaj seara in talpa,shoping la viena,rubinu' la deget....,mile cred ca-i facem frati de cruce!
la multi ani tati arab de matei si cosmin al lunei!
ma duc sa mai citesc..
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
quote:
citat din mesajul lui alina.a
multumesc pt aprecieri si rabdarea de a viziona atatea poze.eu mai am ceva capitole de recuperat....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Eu chiar am vrut sa scriu ca vreau mai multe poze ca sunteti frumosi si voi si locurile pe unde a-ti fost si nu ma satur sa dau next-next.
Si mie imi place poza unde o pupaciti pe Eli da si aia unde sunteti voi doua in picioare si cu buline.
Fiica-mea se impodobeste cu niste cabluri....i-am mai luat o jucarie ca a fost pt prima data in UK (Irl de Nord) si na sa fie inca o jucarie in plus de ziua ei si ea mi-a sutit cablul de la boxe si se impopotzoneaza cu el.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Anya20 spune:
la multi ani sophie si tudor, sa aveti parte de noroc si sanatate!
la multi ani, alinutza draga, tiza mea! te pupam si iti dorim tot ce e mai bun...sa fii fericita alaturi de eli (si de sot) si sa-i faci un fratior sau o surioara la fel de reusita!
noi ne-am intors de la brasov...gata concediul. am fost la o nunta foarte reusita...iar acum am febra musculara!
va pup.
Luna1 spune:
Am mancat o salata buna buna, ca am luat-o in serios pe Jadi si chiar slabesc mai.![]()
Sa va zic ce papa bun am facut eu aseara pt Lis. LINTE. Mmmm. Am luat linte rosie. Am tocat un pic de ardei gras, un pic de ceapa, usturoisi dovlecel, le-am calit putin in ulei de masline, apoi am adaugat lintea si vegetable stock(e un fel de supa concentrata de legume care se foloseste aici ca sos, daca vreti va dau reteta sau puteti pune apa in loc)si le-am fiert la foc tare 10 min si apoi la foc mic alte 20 min. Miam miam. A mancat un castron intreg. Lintea e o sursa naturala de proteine si de fier plus celelate legume vitaminizate. Se pot pune si morcovi si cartofi dulci.
Anya bine ai revenit, un masaj ceva la gambe?![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
karligutza spune:
imi pare rau ca nu prea am timp sa urez cel putin "La multi ani!" tuturor copilasilor care sarbatoresc 1 anisor zilele astea... am ceva probleme personale si sunt cam zapacita.
deci
tuturor celor carora li s-au taiat motzul zilele astea, multa sanatate voua si parintilor vostri! pupam in special pe cei prezenti mai des pe aici: Daniela - de diane, Razvan - de xerxe, Matthew - de fianna, Bogdan - de carmena, Kevin - de nikole, Iris - de groxy, Andrei - de mychy, Sophie de Timi si Tudor de Alinutza
vad ca e vorba de planuri de bebe 2... gata? ne inscriem pe o noua lista? ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei