Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Timi, da, suntem foarte dulci! Dar totusi am nevoie de indulcitor la cafea ca mi se face rau daca o beau neagra

Mamii, sotul meu nu e deloc copil desi uneori asa mi-as dori sa fie mai irational dar nu, e tipul calculat si rational de ma scoate din minti cateodata. Si sa mai zici ca tipi din pesti sunt visatori, gresit total!

Milly, nu ma pricep la medicina dar uneori medicamentele hormonale
pot da rezultate eronate la teste de sarcina dar stiam ca de obicei iti ies rezultate fals pozitive dar nu ai de unde stii. Cumnata mea la primul copil a avut o problema la dinti cu abces, si-a facut test de sarcina, a fost negativ si apoi anestezie, medicamente cu pumnul si abia dupa vreo 2 saptamani a stiut ca e gravida.
Asa ca nu te baza pe testele de sarcina cu pipi, cele mai clare sunt cele de sange. Si musai trebuie sa intrerupi orice medicamente periculoase daca vrei sa ramani gravida sau sa discuti cu doctorul daca poti lua in continuare tratamentul.

Simo, da da, asa sunt eu draguta si cu cuvinte frumoase! Si modesta pe deasupra!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Miilyy, duphastonul, din cate stiu eu nu pericliteaza sarcina. Si ar fi frumos sa fii, dar sa nu-ti fi iesit testul pozitiv, fiind poate prea devreme?! De ce nu faci beta hcg? Scapoi de grija asta...succes!

Deci, carla, nu-ti prieste grecia, sa-nteleg, ha? Si eu am incercat (la greu) in croatia si n-a iesit, a iesit peste 2 luni laur

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mily, asa e, medicamentele cu hormoni pot da rezultate fals negative la testele de sarcina. Cel mai bine e sa faci un test de sange.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si eu sunt Pesti, dar nu sunt foarte visatoare. A trebuit sa invat sa inot impotriva curentului sau macar sa lupt, sa nu fiu purtata de curent oriunde si oricum.
Si mai stiu alti Pesti razbatatori.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Repede repede iau si eu o gura de cafea, ca plec la munca acusica.

In primul rand, multumim frumos tuturor celor care ne-au avut in gand de ziua lui Albastrel, si celor care ne-au felicitata atat de frumos , aici pe forum, adik:Nonna,Jadi, Simo, Anto,Oana(ghintez) Luna, Carla, Lia,Vio, Mychy,Mamii, Cristina,Timi,Mi_a..Sper ca nu am omis pe nimeni.
Multumesc fetelor, va intoarcem inmiit urarile de bine!

Jadi ma bucur ptr rezultatul bun al testului cumnatei.Am rasuflat usurata.Sa dea D-zeu sa vina bebita cu bine pe lume.Si eu una astept si poze.Vorbind despre poze, v-m deochiat nitel, dar nici nu se putea altfel , si asta datorita strumfului tau mic, maiiiii e de revista, ce gene si ochisori are.si are expresia ta, zambetul tau, iti seamana leit.poza ASTA mi-a placut f mult!f expresiva fatuca are!

Nonna, muuulta sanatate tatalui tau, si refacere rapida!
Eu am incredere in medicii de la Sf Spiridon!Am intalnit acolo medici si oameni carora le datorez multe, cand vin in tara mi-am promis ca-mi iau revansa!Tot respectul ptr personalul de acolo, sper sa nu se fi schimbat prea multe.

Alina.a LA MULTI ANI, alaturi de buburuza ta si sotul tau, sa fiti fericiti toti 3

Mamii, te rog eu ramai asa cum esti ca esti perfecta!49 de kg nu infatiseaza nici pe departe o pers sanatoasa, eu una arat bolnava tot timpul, Doamne fere.
da de fapt acu am 50 si oleak'.

Kevin plange cam cu foc, tre sa ies, nu mai verific ce si cum am scris, scuze...

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Milly, Duphastonul nu da rezultate fals pozitive, pregnyl da, apropos de medicamentele cu hormoni.
Duphastonul este progesteron si varianta naturala a lui este utrogestan (de ce nu ti-o fi dat utrogestan?) eu am luat primele 14 saptamani utrogestan in sarcina, nu are nici o influenta, a ba da, fixeaza sarcina asa ca nu te ingrijora.

Parereile sunt impartite in legatura cu ovulatia insa, unii medici spun ca ar impiedica ovulatia (sau mai precis ingroasa secretia si impiedica pe cei care trebuie sa junga undeva - sa ajunga).
ca vrednica pacienta temporara a lui Tutunaru (mare fan al utrogestanului cred ) am dat datele astea. Acuma, daca am gresit imi spun fetele cu studiile de rigoare.

plecam si noi in Grecia lunea care vine, sper insa sa nu aiba vreun efect de intors in 4 - de amorul artei cu toata placerea.
Ca avem alte trebuei pe aici un an cel putin.

Va pupam mult mult

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Fiica-mea isi face somnul de dimineata asa ca am profitat si m-am delectat cu poze: Razvan, Albastrel, Dodo si Vladut sunteti frumosi foc!

Am vazut ca a-ti discutat de recipiente de baut apa. I-am cumparat la Sophie tot felul de canute inclusiv cea de la Tommee Tipee,sticle, sticlute (ca cele pt adulti dar la dimensiuni mici) doar-doar bea si ea apa toateau fost degeaba. A baut din toate la inceput si cand sa zic ca gata am gasit una ce-i place refuza sa bea.I-am luat canuta de la www.ciao.co.uk/Avent_Magic_Cup_with_Toddler_Spout_9oz_260ml6746279" target="_blank">Avent
si vad ca de cateva saptamani bea cu placere apa din ea. Normal ca dupa ce se satura scuipa apa si se uda toata sau o arunca pe jos dar macar bea mult mai multa apa decat inainte.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

azi adu eu sampania!multumesc de urari!
la multi ani sophi ,sa te vegheze o stea norocoasa,sa ai o caruta de bani si un munte de sanatate, si azi sa-i dai un pusi lui mami si unul lui tati din parte noastra, asa de felicitari ca au asa fata frumoasa!
la multi ani tudor!
la multi ani tuturor strumfilor care s-au sarbatorit in zilele cat am lipsit noi,multa sanatate si mult noroc in viatza!

si sa intram direct in pita: poze....
a fost superb,superb,superb....m-as muta in croatia zau....

si mi-a fost dor de voi

incerc sa ma apuc de citit din urma....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Alina.a, bine ati venit! Am innebunit cu pozele voastre! In afara de faptul ca sunteti superbi (si tu esti frumoasa rau!!!!!!!!!!!!!!), si agenta 007-bulinutza nu mai zic!- am inlemnit cand am vazut unde ati dormit: la pensiunea aia in ungaria am dormit si noi inainte sa ajungem in porec! Hotelul cum se numeste? Erati in Plava Laguna? Si noi am fost in italia dupa croatia
Deci: cum ii zicea la hotel?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina v-am savurat pozele mai ce vacanta frumoasa ati avut. Sa va fie de bine. Am vazut ca ati luat pana la urma patut cort, cum v-a fost cu el? O intrebare totusi, tati de ce n-are buline?

Sunteti o familie superba, Elisa e o scumpa rau iar tu frumoasa frumoasa.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput