Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)
Raspunsuri - Pagina 9
Timi07 spune:
Buna dimineata!
Multumimm pt urari.
Asteptam strumfaria la un mic dejun cu croissante, pain aux chocolate si pecan plait. De cafa acum am pus sa fie cat mai proaspata. Mai avem si laptic, cereale si biscuiti de toate felurile pt copilashi.
Sarabtoritii Alina.a si Tudordaca preferati altceva la micul dejun, dupa ora Irlandei, sa ma anuntati si se rezolva. Inca o data la multi ani din partea noastra si sa aveti parte doar de bucurii.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Miillyy spune:
Buna dimineatza si la multi ani celor care se sarbatoresc zilele astea!
S-a intors Alina plimbareatza din Croatia! Am vorbit cu ea aseara! Greu a mai fost fara ea ... ca pe mine ma apuca limbaritza spre seara si n-am avut cu cine sa imi alin suferintza.
Deni, ti-am admirat familionul. Ai 2 copii de milioane. Dodo e absolut minunat. Are niste ochi si niste gene kilometrice de te baga in boala si un par carliontzat ... si un zambet ... Iar Vladutz e tare frumos si e deja baiat mare!
Noi suntem bine, am fost ieri la homeopat si ne-a recomandat o schema pe 5 saptamani sa intarim sistemul imunitar contra infectiilor urinare. Incercam si asta, mie mi-a inspirat incredere nenea doctorul.
Ne pregatim de concediu, dar mi-au intarziat rusii si sper sa imi vina saptamana asta sa nu ma duc la turci Bloody Mary (nu-s insarcinata ca mi-am facut deja 2 teste). Ce nu-i bine e ca s-a amanat probabil si ovulatia (daca e sa fie), deci nu sunt multe sanse sa ne intoarcem 3 din tarile calde. Pacat! Ca eram pregatita cu tot arsenalul de uleiuri de masaje, inele vibratoare si altele
. Acu' ramane sa le folosim doar de amoru' artei.
M. si
Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
violetan spune:
Acu' ramane sa le folosim doar de amoru' artei.![]()
![]()
Bun si-asa, miilyy. Tin pumnii sa fie cat vrei tu de repede!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
jadi spune:
Violeta, nu stiu de unde e acel suport de lumanari banuiesc ca din Germania, era al gazdelor noastre la petrecerea fiului lor de 4 ani.
Nici mie nu mi se pare ca seamana copiii intre ei dar ma jur ca imi regasesc sotul in fiecare din ei! As jura ca seamana atat de bine cu sotul desi intre ei nu prea!
Timi, eu vreau cafea fara zahar sau cu Splenda ![]()
Milly dar ce aveti de gand sa faceti acolo frate? Sex party all the time? Sa va distrati la maxim atunci! Eu sunt de principiu sa nu imi fac planuri, asa mi-am dorit sa raman si eu insarcinata in sept 2006 cand am fost in concediu la Turci si am ramas exact luna urmatoare. Cica marea pregateste corpul de sarcina, apa e benefica si sporeste fertilitatea, la noi s-a vazut clar dar nu in aceeasi luna!
Deni &
Vlad & Tudor
Timi07 spune:
quote:
citat din mesajul lui jadi
Timi, eu vreau cafea fara zahar sau cu Splenda
Deni &Vlad & Tudor
Hai Jadi ca o bem fara indulcitori ca suntem noi dulci.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
mamii spune:
neata si de la noi eu va servesc cu un expresso bun bun...
La multi ani shtrumficilor care si-au serbat ziua de nastere!
jadi ai 2 copii superbi!Ti-am mai zis...imi place tare mult de voi ( asa din poze)Si da intradevar ambii copii seamana cu tati
oricum sunt super frumoshi si cred ca si sotul tau e un 'copil' in toata regula.
nikole vroiam sa iti zic ca sunt tare geloasa pe cele 49 de kg ale tale..eu m-am resemnat nu voi mai ajunge la ele
.Albastrel are nishte oki superbiiii si e o combinatie intre tine si tati foarte reushita.Okii tai superbi si trasaturile lui tati..ce mai..sper sa faci buzunaru gros ca la cate fete o sa scoata in orash...![]()
Milly vacanta placuta si spor mult la
distractie
xerxe deja adevarat gospodar este razvan hraneshte puishorii 
luna deabae astept sa vii ..si stay linishtita ca aici e o calduraaaaaaaaaaa o sa o poti imbraca pe adelicioasa in cele mai mini fustite
inca nu m-am gandit pe unde sa va duc..sper sa fac un plan de atac cu multa umbra..Noi in ultimele 2 saptamani ne intoarcem acasa numai la 12 noaptea si alex spre uimirea mea doarme binishor in carut..Mai vb si vedem..
Mami de Alexandru din 13.07.07
Luna1 spune:
La multi ani Sophie si Tudor! sa va fie viata o insiruire de succese, dragoste, fericire si noroc.
Alina.a LA multi ani si tie ca am vazut ca zice Timi ca e si ziua ta, sa ai parte numai de fericire.
Timi 

Sa bem si sa dansam.
Madam Jadi vazui pozele pe fuga o sa detaliez in lunch break. Cert e ca ai doi baieti superbi, pacat ca sunt promisi.![]()
Karliga si Simo nu stiu cum e dar va sunt alaturi in suferinta intarcarii.
Mamii si noi tot in carut planuim sa-si faca veacul Lis.
Revin la pranz ca iar ma ... conturile la cap.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Miillyy spune:
Tot asa si eu cu Mihnea. In 2006 m-am dus la mare la bulgari hotarata (fara arsenal, da' cu pofta cat incape) si dupa s-a intamplat minunea.
Eu acum am o dilema, poate ma ajuta cineva: de vreo 3 luni iau Duphaston, la recomandarea doctorului pentru reglarea menstruatiei (dupa alaptare nu mi-a venit vreo 3 luni). Daca nu imi vine nici asa luna asta (tocmai am terminat tura de 5 zile cate 2 pe zi), poate sa fie sarcina? Atunci de ce nu a iesit la teste? Si daca e bebe, e OK ca am luat medicamentul asta?
M. si
Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
Simo78 spune:

Deni
merci! Stii tu pt ce! Cum gasesti tu cuvinte frumoase mai ![]()
Alina
...asteptam party!
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
CarlaV spune:
Sophie si Tudor!
Alina.a, La multi ani!
Eu am ramas insarcinata prima data in iulie 2006 in Corfu, am pierdut sarcina la 6-7 saptamani. Apoi am vrut sa raman in septembrie 2006 in Thassos, a mers abia luna urmatoare si a fost ok, acum am Saby.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"