Casnicute sexy(177)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

in primul rand vreau sa va multumesc pentru urari.
Miha, Amira e tare frumusica, pacat ca a fost si bolnavioara,de Robert ce sa mai spun, e un dulce, viitor pilot de Formula 1.
Alina, am lipsit cam mult de pe forum, cat mai ai pana vine bb 2.



Ps cine imi da si mie o reteta de crema pentru un tort diplomat(fara praf de crema din comert, Tatiana a facut alergie la o crema tiramisu)? Vrem sa-i facem surpriza lui Mihai vineri cand se intoarce din Anglia. Ii mai serbam odata ziua. Multumesc anticipat.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,ia scoate tobele alea poate se trezesc mandrele astea.

Mihaela,cu reteta de Diplomat te ajuta doamna lu' domnu Musteata,ca ea e specialista. Io cu diplomatia nu prea le am dar stiu sa trantesc din cand in cand cate-un Tiramisu.

O zi minunata!





Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:


Ai o reteta care se face in casa, nu din prafuri. De o luna se chinuie Ty cu urticaria, si la varsta ei nu-i asa de placut sa umbli pictata.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui mhldvrc


Ai o reteta care se face in casa, nu din prafuri. De o luna se chinuie Ty cu urticaria, si la varsta ei nu-i asa de placut sa umbli pictata.

Pentru Diplomat ai putea sa folosesti crema de la Tort cu portocale si miere si aici ai o reteta de Tiramisu. Sau poate vrei o inghetata Tiramisu,ca e foarte cald afara.




Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Helou sexoase
Miha ma faci sa rosesc Pupici.Am vazut pozele.de unde a luat Amira?Poate ca-i mai bine ca ati scapat.
Mihaela uite aici reteta pe care o execut eu de regula.Efect garantat

DIPLOMAT

Ingrediente:

20 g gelatina
5 oua
1 cutie compot ananas
1/2 l lapte
1 lingura faina
300 g zahar
400-500 g frisca
piscoturi (eu am folosit Savoiardi si mi-au intrat 300 g)

Gelatina se pune la inmuiat (eu o pun cu o seara inainte de a ma apuca) in jumatate cana lapte caldut
Ananasul se pune la scurs.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul (nu cum am facut eu si le-am pus direct in lapte).
Laptele cu galbenusurile si zaharul se pun la fiert
Se adauga 1 lingura faina .Se amesteca pana se ingroasa si se ia de pe foc.
Se pune in crema luata de pe foc gelatina.
Se lasa sa se raceasca amestecand din cand in cand
Batem frisca si albusurile spuma
Cand crema e rece se amesteca cu frisca si albusurile spuma
Imbracam o cratita in celofan umezit
Piscoturile se scufunda foarte putin in sucul de la ananas. Practic doar le intorci pe o parte si pe alta in suc, altfel se inmoaie prea tare (cele pe care le folosesc eu). Se imbraca cu ele peretii cratitei.
Se aseaza pe fundul cratitei fructe dupa imaginatia fiecareia si dupa ce ai in casa.Se toarna jumatate din crema si se mai pun fructe
Se pune si restul de crema si se aseaza piscoturile care vor fi "fundul" tortului.
Se da la frigider. Se intoarce a doua zi. Deci daca vreti sa-l faceti pentru duminica, vineri seara puneti gelatina la inmuiat si sambata il preparati, iar duminica se poate rasturna.
A doua zi se ia un platou care sa fie suficient de mare cat sa stea bine tortul pe el si se aseaza deasupra cratitei si se rastoarna.

Sa aveti pofta.
Pupici la toata lumea.Am dus-o pe Stefi la tara si rag tare, profit cat pot ca mai e putin.
Va






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:



Miha, am vazut pozele. Superbi copilashii. Cum se simte Amira?
Doina, m-am uitat la filmele astea noi care au aparut ( la inceput niste comedii, apoi de actiune si in final jumate dintr-un film horror ) Multa sanatate
Monico, am vazut invitatia ta la conferinta tarziu de tot ( pe cand ma pregateam de culcare). maine stiu mai multe despre analizele mele.cum se simt copilashii?

N-am chef de nimic

Va doresc o saptamana frumoasa




Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:


caldura mare, mon cher
noi suntem bine, mihaela, tre' sa nasc pe la inceputul lui nov, da' io presimt ca dupa ziua alexei hop si cipri
n-am chef de nik, mincam pe apucate si stam mai mult pe la padure.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui georgi75

Am dus-o pe Stefi la tara si rag tare, profit cat pot ca mai e putin.


De ce ragi fato?




Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

[quote]citat din mesajul lui georgi75

Am dus-o pe Stefi la tara si rag tare, profit cat pot ca mai e putin.
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
De ce ragi fato?




Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...





Nah si tu acum....sa vina Mustatea mai repede acasa



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si a venit?




Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput