praline belgiene 28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Multumim frumos pt urari,dragele noastre!
Ana,Nina,Ardeiash ,va pupam pt mesaje si telefoane,si noi va dorim voua la fel!

La multi ani,Mariuca,papusa mica!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult noroc!La multi ani si lui mami tau si va imbratisam cu drag!

Miha,Ardeiash,ma bucur tare mult ca veniti pe 20 ,abia astept sa va vad!
Morgane,imi pare rau ca nu poti veni,distractie placuta la nunta si sper sa ne vedem cu bine pe 26.

Taniuta,inteleg de ce nu poti veni,ce sa zic,imi pare tare rau.Sper totusi ca o sa gasesti timp sa vii in alta zi,te asteptam oricand cu mare drag!

Noi am avut o saptamana extrem de ocupata ,sapt trecuta vreau sa zic,stresanta si plina de alergatura.
Apoi,vineri in zori am fost anuntati ca fratele lui George a facut un infarct si nu mai e printre noi,a fost un soc atat de mare si e atat de dureros ,avea 42 de ani .
George a plecat cu masina ,pt ca nu am gasit bilet la avion decat pt duminica,ce am gasit era doar pana la Bucuresti,ma rog,s-a dus fara oprire pana la Satu Mare,noi nu am putut merge pt ca nu avem inca actele romanesti pt Marie-Dominique.

Hai ca ma duc sa ma culc,va doresc numai bine tuturor si va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza dragi pralinutze!

In primul rand vreau sa urez cu intarziere LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIUCELOR, ptr ziua de ieri! Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viatza!!! Imi cer scuze ca nu am facut urarile ieri insa, nu mi-a mers netul...

Madi imi pare tare rau ptr ceea ce spui...
Condoleantze ptr cumnatul tau!!!!! Este intr-adevar socant ca un om la varsta asta sa dispara pur si simplu dintre noi... Cred ca sunteti tare necajiti! Imi cer scuze ca nu am sunat ieri sa spun La Multi Ani ptr Marie-Dominique, eu n-am luat in calcul ca o cheama si Marie... Batranetea... Si inca o data...CONDOLEANTE!

Pt. toate celelalte fete, o zi buna si frumoasa!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Pentru Mariucele mici si mari, LA MULTI ANI, pupici si floricele virtuale!

Morgane, draga mea, LA MULTI ANI, multa, multa fericire, impliniri cat cuprinde, sanatate, armonie, iubire si intelegere!
Iti doresc o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Maducule, of, nici nu vreau sa-mi imaginez ce-i in sufletul lui George si al vostru (al familiei). Condoleante pentru cumnatul care v-a parasit mult prea devreme si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani Mariuca de Ana si Marie de Mady, sa cresteti mari iubite mici

Maducule, imi pare tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rau de ce s-a intamplat, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI PT. Mariuca de Ana si Marie de Mady!
Sa va creasca printesele mari si sa va bucure sufletele!
LA MULTI ANI LUCI! MULTA MULTA SANATATE,FERICIRE SI DRAGOSTE!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

MADY condoleante pt fratele lui George, trist, atat de tanar . D-zeu sa-l odihneasca in pace!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

La multi ani Lucica!Sa fi iubita si sa ti se implineasca toate dorintele!Pup dulce!
Madi,condoleante...e trist cind ne parasesc cei dragi,mai ales cind sunt asa tineri...Dumnezeu sa-l odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Lucica,
la Multi Ani!!!!Sa ai parte de un an frumos si plin de realizari, de liniste si impliniri!!!!Mi-e dor de tine si-ti trimit un pupic mare mare de la departare!
zmuahhhh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Si pt Mariuk La mùlti Ani!!!!Sa cresti amre si frumoasa si sa asculti de parinti!!!
pupi dulci!!!

In alta ordine de idei, la sfarsitul lui septembrie pleaca piet pt cateva zile in italia si ma gandeam la un party-deghizate acasa la mine!!Singura problema este ca pleaca de luni pana joi deci nu prindem week-end da nu-i bai!!!Deci care are pe acasa costume de ce or fi sa le puna pe ele si pe 30 adunarea la mine!
pupi

Mergi la inceput