praline belgiene 28
Raspunsuri - Pagina 15
Bepii spune:
Deci:
In ordine cronologica:
Marie-Dominique si Mariuca, doua mandretze de fete sa dea Domnu sa fiti sanatoase, sa cresteti mari, frumoase, sa rapiti inimile baietilor da' sa fiti cuminti si sa va faceti parintii mandrii de voi. LA MULTI ANI !!!
Morgane, prietena draga si scumpa, sa fi sanatoasa, viata sa-ti fie senina, fara probleme, sa te bucuri in orice clipa de cei dragi si sa fi fericita. LA MULTI ANI!!!
Inca nu stiu daca vi la karaoke sau nu. Pt mine e f important pt ca sa stiu daca vine si Swa sau nu. Ca daca e fara tovaras de discutie si pahar se plictiseste repede.
Oana, ca bine te-ai gandit tu cu seara deghizata, nu stiu ce sa-ti zic.... as veni dar si vinerea din aceeasi saptamana e seara romaneasca la Brugge. Sa vedem ce zic si celelalte fete.....
Dar la karaoke vi, da? O sa te sun zilele astea sa mai vorbim.
Melinav, ziceai ca tu nu poti veni la kara ca ai musafiri. Pai e ideal! ai cu cine sa-l lasi pe baiat si tu poti veni. Sa sti ca noi ne strangem pe la ora 9.30 - 10 deci copilasii dorm oricum la ora aia. Mai gandeste-te ca acum e momentul sa cunosti o mare parte dintre praline.
Ardeiash, tu ce mai faci, mai zi-ne de tine. Poate vi intr-o zi pe la mine cu Vladut. Mi-ar face placere sa mai vorbim.
Madi, draga mea, of ce necaz s-a abatut asupra voastra! Va transmit sincere condoleante si va doresc multa tarie sa puteti merge mai departe si sa va vedeti de planurile voastre. Imi inchipui ce-i in sufletul lui George. Acum e timpul sa fi alaturi de el, sa-l sprijini ca sa poata trece peste acest groaznic moment. Pupici lu Dominique si tie de asemeni.
Of, ce ti-e si cu viata asta! Acum esti, acum nu! De aceea e bine sa stim sa ne pretuim momentele alaturi de cei dragi, sa ne timen prietenii aproape, sa lasam ura si sa ne bucuram de viata ca e atat de scurta.
Va pup pe toate si va doresc ce va doriti si voi.
ardeiash spune:
Lucica sa fii iubita, iubita si iar iubita. sanatoasa si fericita .. la multi multi ani pup dulce
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
Ana multam fain de telefon
Bepii multam de intrebare . suntem bine acum .. tot in asteptare dar cu optimism. scuze, mie-mi e tare greu sa vin cu vladut la tine, nu te supara.. multam de invitatie ,dar poate vii tu in bxl la o cafeluta , ce zici?
Mady imi pare tare rau de vestea cea rea. sunt alaturi de voi cu gandul si daca aveti nevoie de ceva ma ofer sa va ajut.
ma-ntrebam numai daca nu deranjam in situatia asta cu venirea la voi?+
oana ce super ideee// hi hi
pupici tuturor
carmita_baby spune:
Draga Lucica iti urez din toata inima LA MULTI ANI! Sa fi fericita!!! Si mie imi este tare dor de tine, cu toate ca te-am vazut recent, asa ca ma bucur din inima ca ne vom intalni la karaoke
Oana, din pacate eu nu cred ca pot veni pe 30 septembrie, pentru ca m-am inscris la scoala pentru un curs de 'Ondernemer' care are loc pe 23, 30 sept. si 7 oct. Sper sa poti veni la karaoke.
Cine mai vine???
Mello motanelul iubit
morgane spune:
Fete, asa sunt de mandra de cutia de praline care mi-a fost alaturi de ziua mea. Mercic mare de tot pt telefoane, sms-uri si postari. Miri, felicitarea e trasnet. Sa stii ca si Bianca s-a apucat de mesterit dintr-astea.
Madi, iti transmit putere multa, multa, sa fii alaturi de George in aceste momente grele.
Bepii, vin la karaoke, cu Jan si cu alte 7 persoane (6 baieti si 1 fata). Sa nu-l lasi pe Swa acasa, ca se plictiseste frate-su.
Pupici si inca o data MERCI, ca nu-mi mai incap in pene,
ralcat spune:
Nina, Ardeiash, va multumesc mult de tot pentru raspunsuri, imi sunt de foarte mare folos.
Sincer vorbind, imi cam place casa aia iar gradina ... ma topeste de tot, la cat sunt io de dornica si cat imi e de dor de o gradina.
Sper sa am noroc si sa gasesc casa pe care sa mi-o permit.
Eu voi incepe munca acolo pe 8 octombrie si ne-am hotarat sa plecam in primele zile 1-2 octombrie cu masina ca sunt destule care trebe aduse. Mai ales ca eu caut casa nemobilata si tre sa-mi cumpar si mobila, m-am gandit la Ikea ca e mai ieftina. Credeti ca-mi ajunge timpul? Si sa-mi caut si sa ma aranjez un pic?
Va multumesc inca o data, raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Bepii spune:
Morgane, ce bine ca veniti si voi
Deci il aduc si pe Swa sau mai precis ma aduce el pe mine . Abia astept sa ne vedem! Spre sa fim in forma pt ca si vineri avem o petrecere care e si departe de Mechelen.......
Ralcat, intr-adevar Ikea e ieftina si usor de montat. Mai sunt si alte magazine cu mobila ieftina dar nu stiu daca in Brussel sunt aceste magazine. La noi in Mechelen e magazinul "Leen Baker" care are mobila f ieftina si e si frumoasa dar si alte lucruri necesare unei case.
Daca voi plecati pe 1 - 2 oct inseamna ca ajungeti aici pe 3 - 4 cel devreme si peste 4 zile incepi munca. Cand mergeti la cumparaturi, cand le aranjati? Ikea cere timp.... poate nu gasesti ceva pe placul tau si trebuie sa mai astepti. Dupa parerea mea aveti nevoie de cel putin o saptamana sau muuuult mai mult. Este de alergat, crede-ma. Va doresc multa bafta.
Miriiiii, fericito, pleci in vacanta maine. Va doresc un concediu super de super, sa va distrati, relaxati, incarcat baterii si sa va intoarceti sanatosi si cu amintiri frumoase. Pupici la baieti cucuieti.
Celelalte pralinute va pup pe toate de la mic la mare si va doresc o zi excelenta.
ardeiash spune:
Morgane inca un pupici mare mare ..
am un var care -si zicea varsta asa cand il intrebai; am 4, merg pe 5 si voi avea 6 la anul... de cate ori implinesc anii ma gandesc la asta..
Ralcat> ma-ndoiesc ca ai timp si sa vii din ro si sa mobilezi casa ..intr-un timp atat de scurt .. dar uite, oti cumpara online.. http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=13&catalogId=11001&langId=-24&StoreName=homeshopping
bafta.. eu ma ofer sa te ajut daca ai nevoie
pup la toate pralinutele..
Mihaela1171 spune:
Morgane La Multi Ani !!, iti doresc din tot sufletul sa fii fericita alaturi de familie, sa ti se implineasca toate dorintele si sa fii sanatoasa; ma bucur tare mult ca ne vom vedea la kara, abia astept;
Mady condoleante pentru cumnatul tau, este ingrozitor ce se poate intampla cu un om in puterea varstei; iti doresc putere sa il sprijini pe George in astfel de momente; ; ma altur si eu parerii Vicentiei caci poate este prea devreme pentru voi sa mai aveti si musafiri, George va fi super obosit dupa trauma; poate ar fi bine sa o lasam pe alta data?
Oana ideea este super, eu semnez prezent, multumim pentru invitatie;
Ralcat sa cauti mobila si te si instalezi un pic mi se pare si mie ca este cam putin timp; noi ce am facut am intrat pe site Ikea BE ince de cand eram in RO, si ne-am hotarat ce vrem, avand masurile din interiorul casei, bineinteles; apoi am verificat in ce magazine se afla in stoc, poti chiar sa o comanzi, dupa cum a mentionat si Ardeiash; noi ne-am luat-o singuri, pentu ca poti inchiria niste van-uri de la ei pentru un pret de nimic, si ti-o duci singura acasa cand vrei; mai ramane problema asamblarii, care este destul de anevoioasa doar in 2; noua ne-a luat cam 1 saptamana sa cumparam si asamblam mobila numai de la Ikea pentru o casa tot cu 3 dormitoare; dar poti foarte bine sa faci macar 1 dormitor, si apoi mai incet restul. succes!
pupici tuturor
anamana123 spune:
morgane, cu intarziere (iarta!), la multi ani si de la noi! sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti tu sa ti se ideplineasca! te pupam mult
fete, sunt obo, nu prea am timp de net
va multumesc mult pt urarile de sf maria! maine vin nasii lu copi...3 sapt o sa fie dixtractie maxima. abia astept! poate reusesc sa vin si eu la karaoke
ma duc sa bag bibe sub nas copilului
pupe si noapte buna tuturor!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica