Mamici din Arad...! (103)
Raspunsuri - Pagina 8
alinamoro spune:
Gabi, unde merge Tudor cu bunicii? ![]()
A fost tanti, Ade s-a comportat "civilizat"
, sper sa-i placa si sa se obisnuiasca repede. Mai vine saptamana viitoare o zi si apoi din 18.08 cand incep oficial lucrul.
Saptamana viitoare merg 2 zile sa ma "introduc" si eu in program, s-au schimbat multe si mai ales ca de la 1 august se lucreaza intr-un program nou de la Casa de Asigurari.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
| Citat: |
| Gabi, unde merge Tudor cu bunicii? |
Alina la Leuca intr-o tabara organizata cu cei de la biserica. Trebuia sa mergem saptamana viitoare la Cheile Gardistei cu prietenii nostri, dar nu mai mergem ca tabara lor era planificata de mult si au zis ca il iau si pe Tudor cu ei iar eu numai cu un copil nu ma duc in concediu.
| Citat: |
| gabi sper sa gasiti ceva oferta de concediu,esti alt om dupa 10 zile de leneveala. |
Alina.a, 7 zile...ca 10 zile nu ne permite meseria...
X-ray spune:
gabi 6 zile de concediu+2 weekand-uri gata 10 zile!noi am avut biletul de 7 nopti si am mai pierdut 2 cu drumul dus si intors,a fost deajuns.
poze puteti vedea aici,dar doar daca aveti rabdare ca sunt multe![]()
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
alinamoro spune:
Ma dispera Adelina cu pishu, am lasat-o in chilotei si deja mi-a facut de 3 ori pishu pe unde-a apucat.
O pun des pe olita si nu face nimic, sta putin si se ridica, imi zice "gata".
Am observat ca nu stie cand vine pishu, chiar se sperie cand simte ca curge.
Imi stiga "mama, pi-pi".
Nu stiu cum ne-om scapa de pampers. Acum i-am pus pampers ca m-am saturat de curatat dupa ea.
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
alina.a, am vazut pozele, f frumoase locurile, iar voi super frumosi. Elisa e o scumpa, tot timpul zambareata si fericita.
Ce faina ati fost amandoua cu buline. V-ati facut sau cumparat costumatiile? ![]()
Ce era pe plaja, pietris?...arata ca iarba uscata
(11.04.2002) poze
X-ray spune:
alina rochita(si multe altele) mi le face o prietena care e croitoreasa dar lucreaza numai cu materialele ei(majoritatea bumbac cu elastan),sta aici in gradiste.plaja a fost cu pietricele dar intre hotel si plaja era un mic parc daca ii pot zice asa, cu ceva conifere sub care stateam la umbra pe iarba uscata.
elisa s-a simtit extraordinar,ea este un copil tare sociabil,se vede ca a fost peste tot cu noi(cum nu am cu cine sa o las....).a ras,salutat si tipat la toata lumea mai ales copii.multumesc de aprecieri si mult succes cu operatiunea olita.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
gabitzica spune:
Alina.a foarte frumoase pozele. Ce fain ca s-a adaptat Eli programului vostru. Am vazut ca a dormit si pe plaja...Ioana mea nu mi-a adormit niciodata asa, doar plimbata in carucior
Alina M, trebuie perseverenta si nervi de otel, sa tot cureti dupa ea. Ioana nu mai face pe ea pisu, la kk e mai greu sa ii dea drumul in wc sau olita, pentru ca ii trece senzatia cand o punem sau ii e frica sa isi dea drumul si zice de 10 ori "vine kk" pana face saracuta. Aseara eu aveam de lucru la bucatarie si l-a prostit de vreo 3 ori pe Cipri si a patra oara cand i-a zis, nu s-a mai dus cu ea , asa ca a facut in chilotei. sa va spun o alta faza. Aseara cand a venit Cipri cu ei de la bunici , Ioana era uda , facuse pisu in masina. Eu ii spun :" De ce nu ai spus ca te scapa pisu?", la care Tudor " a spus dar tata era la alimentara si eu nu am avut ce sa-i fac"![]()
Asa e se sperie cand se uda, pentru ca in pampers nu au senzatia asta. Ioana cand a facut prima data kk pe ea, avea niste pantaloni de pijama cu patent jos, iar cand a simtit ca ii curge pe picior kk a luat-o la fuga urland ca din gura de sarpe. ![]()
alinamoro spune:
Gabi, faina faza cu pipi in masina.
Fata n-a avut nici o vina, ea a spus.
Mai, da ma dispera sa faca pipi pe unde apuca, hai ca sterg, nu-i asta problema, dar sa faca pe pat, fotoliu, covor...oricat le sterg tot raman imbibate cu pishu.
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Azi dupa masa am fost la cumparaturi cu Adelina la Ziridava, doar noi doua.![]()
Prima data am mers la raionul de jucarii si i-am cumparat ceva jucarioara muzicala sa aiba ocupatie pana ma uit eu pe-acolo. A fost foarte fericita, numai ea ducea plasuta cu jucaria si mi zicea "uo", adica "io" ca ea duce plasa.
Cel mai mult m-a distrat ca in timp ce cautam eu cravata(si mi-a luat ceva timp!) si-a pus jucaria jos si se juca linistita.
Am cautat(am si gasit) camasa si cravata pentru Calin, sa fie in ton cu rochia mea. I-am luat camasa crem si cravata cu crem, maro mai deschis si maro mai inchis, aproape exact cu nuantele din rochia mea.
Costumul e negru.
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
ceau fetele, va scriu rapid ca sa stiti ca n-am murit. Sunt la lucru, acum tre sa fug catre casa sa fac macare la trupa. Copii care pot umbla singuri sunt cu taica-meu la Dorobanti.
va pup mult de tot.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008