Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare din Antalya! E minunat aici si Iuliei ii place foarte mult. N-am apucat sa citesc nik dar recuperez luni cand o sa fim acasa. Zborul cu avionul a fost impresionant, ne-a placut foarte tare. Sper sa ne si bronzam ceva... ca de stat la soare nu prea e ca in 2 minute simtim ca luam foc si mergem in apa. La mare nu prea stam ca fetelor le place in piscina mai mult. E foarte sarata si amara apa.
V-am pupat, mergem la masa.
aaaa Am tot vorbit cu Teo si Vladut e foarte bine, n-a plans deloc, intreaba zilnic "unde-i mami", Teo ii explica cate ceva si toate sunt bune si frumoase, doar ca mi-e foarte dor de el.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina.a
Toate visele sa ti se implineasca!

Cristina, drum bun si distractie placuta sa aveti.

Alina, ma bucur ca e mai bine Ade si ca ti-ai gasit femeie.

Clau, bafta la condus. Lasa ca nu e drakul asa negru.

Ioana, imi pare rau de ochiul tau, sper sa-ti treaca repede.

Ada, distractie placuta in continuare.

Io is intr-o pasa proasta. Trebe sa-mi vina rusii si probabil si de aia. La lucru avem de lucru pana peste cap. Iti vine sa-i impusti pe unii clienti, ma dispera dialogul de genul "vreau o programare la revizie" - "pot sa va fac o programare pe saptamana viitoare marti" - "da mai repede nu se poate ????" , pai daca se putea pt ce naiba ziceam ca doar de marti pot .
Bogdi e plecat, nu are treaba, manaca si doarme bine, e si Lisa cu ai mei asa ca are cu cine se juca.

Ma duc sa-mi pun mocheta inapoi pe hol ca am scos-o si am dus-o la spalat. Si mai trebe si sa fac de mancare si habar nu am ce sa fac mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am uitat ceva important ... imi trebuie si mie femeie ca din toate tantile pe care le stiam niciuna se pare ca nu va fi libera din septembrie. Imi trebuie de la ora 2 la 7 ceea ce banui ca e si mai greu de gasit, dar daca stiti pe cineva va rog sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, distractie placuta in continuare!

alina.a, bine ati revenit, asteptam pozeee!

Flavia, las' ca vine concediul si te relaxezi. Bine ca Bogdi se distreaza si nu-ti simte lipsa.

Oare Moni cand vine de la mare?

Ati cumparat/faceti pangasius? Eu azi am facut prima data, e super bun, ne-a placut f mult, chiar si Adelina a mancat, ea nu vrea peste deloc, isi face greata cu el. Am facut cu mamaliga si mujdei, ei i-am amestecat cu mamaliga sa nu-l simta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Flavia, imi pare rau, nu stiu nicio tanti(vezi ce greu am gasit-o si eu), dar daca aud ceva te anunt.
Tu pana la 7 lucrezi?

Si Miha vrea tanti(cred ca din septembrie), zicea ca i groaza sa caute iar...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI Alina a.
Multa fericire alaturi de cei dragi
Ma bucur c-ati avut un concediu reusit si vrem neaparat si poze multeee.
Cristinacsa concediu placut si voua .
Alina m bine ca ai gasit in sfarsit femeie ,ca mai ai cateva zile si incepi lucrul.
Mai are Moni concediu ,parca 10 zile la mare si vreo 4 la munte ,o sa vina cu bateriile incarcate la maxim .
Ada distractie placuta in continuare .
Flavia spor la gasit femeie ,din cate vad e destul de greu sa gasesti una k lumea.
Clau bafta la sofat ,nu-ti fie frica, nu e mare lucru ,o sa vezi tu .Cand va luati masina si de care?
Ioana sper sa-ti treaca cat mai repede la ochi. Tu nu ti-ai gasit /cautat altveca de lucru?
Gabi voi mergeti pana la urma in concediu sau inca nu stiti? Azi intru eu in rolul tau de baba curioasa
Cristina ce-ti face burtica?Cum te simti?
Nico samburelul tau joaca fotbal sau inca n-a inceput antrenamentele?
Carmne?
Diana?

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina.a

Ildi !Ma simt mai bine azi....vad si eu cu 2 ochi.
Nu mi-am mai cautat de lucru...

Mergi la inceput

Salutare!

Ildi, Ivett doarme bine noaptea, are colici? Laptic ai?

Ioana, Alesio nu se plictiseste in vacanta? Dragos zice ca abia asteapta sa inceapa gradi ca se plictiseste.

Noi n-am iesit afara azi ca astept sa vina tanti pe la noi sa mai vorbim si sa faca "cunostinta" cu Ade. Am emotii ca daca va plange cu ea, nu va manca, nu va dormi cu ea... Totusi eu sper sa se obisnuiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Neatza!
Alina.a asteptam poze din concediu.
Ildi eu sper sa mergem, inca nu stiu nimic concret. Tudor merge cu bunicii saptamana viitoare din 13 pana in 17 intr-o minivacanta si abia dupa aia facem planuri. O sa fac si eu ca si Cristina "maine plecam in concediu"
Ada distractie placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am citit si eu din urma mai din 2 in 2.
felicitari ildi pt asa fetita frumoasa,i-am admirat pe amandoi fratiorii si tu arati ff bine dupa ce ai nascut,eu am fost o epava...dar am sperante la al doilea!bine ai venit pe lume ivett!
flavia spor la gasit tanti si io caut....mi-e rau cand ma gandesc zau...
alina bine ca ti-ai gasit tu o tanti ca lumea si dsitractie placuta la nunta,o sa fiti niste nasi tare frumosi.
ada sa va fie de bine concediul!
maria-rubi sper sa fie ok sarcina eu inteleg cel mai bine cum e o sarcina fixata naspa...eu nu am ridicat o sticla de 2l toata sarcina...sper sa se remedieze ,nu vreau sa te speri eu am avut ghinion rau ,dar cand ma uit la eli imi dau seama ca poate nu a fost deajuns,a meritat fiecare clipa.
gabi sper sa gasiti ceva oferta de concediu,esti alt om dupa 10 zile de leneveala.
hai ca revin mai incolo cu poze acum s-a trezit eli...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput