Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
Foarte faine pozele cu Eli, si peisajele, si caii, si voi zambareti si relaxati, si apa multa si curata...M-am uitat cu Maia si i-au placut si ei.
Ildi pitica ta am vazut-o zilele trecute de la prietena mea, ca atunci nu aveam calculator; e o dragalasa si o pletoasa.Bebele meu din burtica e un adevarat gimnast de vreo luna!
Clauditza cum a fost prima ora de conducere?
Alina M si pozele tale cu printesica le-am vazut.Mas bucur ca i-a trecut bubita, si ca ai gasit femeie.
AM vrut sa zic mai multe dar am uitat, si poate mi se sterge iara mesajul, ca mi s-a mai sters de cateva ori
asa ca trimit si mai scriu cand imi invie neuronii, si-mi amintesc ce mai vroiam sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Niko, ma bucur ca mai dai un semn de viata!
Ce mai faci, ce face Maia?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ma omoara forumul asta...am scris ditamai mesajul si s-a blocat fir-ar sa fie...de obicei il recuperam eu cumva dar acum nu
Asa ca o iau pe scurt...a fost bine la condus, mi-a placut tare mult, am omorat doar o singura data motoru ceea ce ptr cineva care n-a pus mana pe volan in viata ei cica e de bine Am condus de la Pomenirea pana in Iaz si de acolo pana la Zori de zi si acasa. Dani zice ca m-am descurcat nesperat de bine si m-a felicitat...sa fie doar ca sa-mi ridice moraLU, habar n-am Cert e ca-mi place. Ce mi-e mai greu, mi-e greu la curbe

offf suna interfonu

Mergi la inceput

Clau, felicitari, tine-o tot asa!
De saptamana viitoare va trebui sa merg singura cu masina la serviciu, Calin a zis ca nu ma duce si doar n-o sa merg cu taxi si masina in fata blocului.
Daca merg pana la lucru atunci sigur voi prinde curaj...pana acolo e destul de simplu, nu-i f aglomerat, sunt semafoare...
Merg sa fac baie ca s-au incalzit oalele cu apa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Clau, felicitari pentru prima ora la volan
Eu sunt zombi...M-am trezit la 4 si nu am mai putut sa dorm pana la 6, in conditiile in care m-am culcat la 12.30. Trebuie sa rezolv cumva problema insomniilor, ca de vreo 2 saptamani sunt cucuvea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Clau , daca-ti place o sa inveti foarte repede.
Alina e mai usor sa conduci singur ca te concentrezi mai mult la ceea ce faci , nu trebuie sa-l mai asculti si pe ala din dreapta.Sunt sigura ca o sa te descurci si o sa-ti placa singura la volan.
E bine Maia.Tot mai nazdravana si mai vorbareata.Repeta ca papagalul dupa noi tot ce aude si spune cate 2, 3 cuvinte legate.Chestii de genul "Baut tata bele", cand vede vreo doza de bere la gunoi si multe altele.
Aseara au venit Anca cu Ovi si Alex pe la noi.A crescut Alex si a fost foarte cuminte; nu s-a batut cu Maia pe jucarii, s-au jucat foarte frumos, si Maia tot Alexutzu a strigat dupa el.

Mergi la inceput

Nico bine ca mai dai si tu un semn. Chiar ma intrebam zilele astea ce mai faci, ce iti mai face fodbalistul din burtica. De Cristina Rubi ce mai stiti? E ok cu sarcina?
Alina hai ca nu ai mult de mers pana la lucru, in 5 minute esti acolo.

Mergi la inceput

Gabi, cred ca nici 5 minute nu fac pana la lucru, mai ales daca prind verde peste tot.

Merg sa fac bagaje...
Dimineata a fost prietena mea de la Vladimirescu sa-mi faca mani, pedi...a venit acasa ca n-am avut cu cine sa las copiii (a mers Calin dupa ea).

Va pup, ne "auzim" duminica seara.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Claudia_Maria la multi ani sotului tau! Ce mai faceri ? De ce nu mai scri nimic pe aici?
Noi am fost pe strand aseara la ziua unui prieten. Initial am stat la terasa, dar cand am vazut ca nu e de gluma am intrat inauntru...Am stat sus la Ratio. Erau aranjate mesele pentru o nunta, dar au strans tot de pe mese, ca aveau plin de clienti afara...
Alina distractie placuta la nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Mai da ce linistei pe-aici

Clau felicitari pentru prima ora de condus. E bine ca-ti place si ai prins curaj .Nu mi-ai zis ce masina vreti sa va luati?
Alina m distractie placuta la nunta .
GaBI cei cu tine de n-ai somn ? Nasol cu insomniile ,ai mai pait si alta data?

si we placut

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput