Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Alina M , voi acum in weekend sunteti nasi, nu?

Da, Gabi.
Dragos e mire mic iar, duce perinita cu verighete. Nu prea ii mai place, e mai mare acum si cred ca i rusine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si Raul e mire mic si mi-e groaza ca poate nu o sa vrea sa duca verighetele Nunta e la biserica baptista de pe Dorobanti, nu stiu cum ii spune. El abia asteapta dar parca simt ca va face pe nebunu cand va fi pus sa duca verighetele

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gabitzica

quote:
citat din mesajul lui Claudelu

A primit o bursa in Portugalia timp de un semestru, dar s-a terminat de mult. Se marita cu unu . Fac nunta lpe 24 august, la "La Dolce Vita", un restaurant in parcul industriala UTA.

Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun! Am retinut eu ceva cu bursa, strainatate...am fost pe aproape.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Clau, cand ii nunta?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, citesti pe diagonala?? pe 23 e cununia civila si pe 24 nunta.

Mergi la inceput

citat din mesajul lui Claudelu

Alina, citesti pe diagonala?? pe 23 e cununia civila si pe 24 nunta.

Clau, chiar vroiam sa editez(s-a trezit Ade atunci) ca vazusem intre timp data, prima data am vazut doar restaurantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Eu fac bagaje, miine plecam in Croatia.
Alina.a, La multi ani multa sanatate si fericire!
Cum a fost ? Sper sa ne vedem cind ne intoarcem.
Si noi mergem la nunta in 23 august.
Alina, ma bucur ca Ade e mai bine si ai gasit femeie. Distractie placuta simbata.

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Cristina, drum bun si concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina spor la facut bagaje si concediu placut. V-ati hotarat de mult sau ad-hoc sa plecati? Unde anume mergeti?
Azi sunt o baba curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc frumos de urari.ne-am repatriat duminica seara,drumul a fost destul de aglomerat.
cristina voi unde mergeti?e superba croatia,cu siguranta vom mai merge.data viitoare poate vedem si sudul....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput