Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, uitasem sa scriu ce-i mai important, mi-am gasit femeie la Ade!!!
Aseara la biserica m-am intalnit cu o prietena si am intrebat-o daca nu stie pe cineva, mi-a zis ca matusa sotului ei isi cauta ca tocmai terminase cu o fetita, fetita merge la gradi din toamna. Pana m-a sunat azi am avut emotii, chiar nu mai stiam unde si pe cine sa intreb. M-a sunat doamna si a fost de acord sa vina, zilele urmatoare vine sa stabilim detalii (acum a venit fiu-so din Italia).
Am descoperit la telefon ca e pacienta noastra (la dr.bulboaca) si o stiu f bine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Alina, ce ma bucur ca ai gasit femeie la Ade Funduletu lu Ade cum mai e?

Am emotii ca joi la 17.30 am prima ora de condus Parca nu-mi vine sa cred ca ma urc la volanul unei masini...brrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Ma mai primiti??

Mor de nervi si de suparare...si-s aproape oarba de un ochi!Am fost ieri cu piticii la parculetul dintre blocuri(eu ii zic groapa cu nisip ca asa cam e...) si cand am ajuns acasa a inceput sa ma intzepe un ochi....in cateva ore a ajuns sa se umfle, imi curge, lacrimeaza non-stop si doare ca naiba!Se pare ca am facut conjunctivita virala....noroc cu tobrexul....
Acum de dimineata era lipit ca la cateii aia nou-nascuti si umflat....nu e nici pe jumate deschis din cat e normal....si ma doare...[:((]
In rest toate bune.....Ovi la predeal o saptamana , asa ca-s singura cu pruncii....
Bine macar ca-s ei sanatosi!

Alinush ma bucur ca ti-ai gasit femeie la ade!Cum e funduletzul ei acum ?A colectat abcesul ala?
E superba in rochita aceea(ultimele poze)!Parca e o mica printesa!

Clau hai ca nu e greu deloc sa conduci.Si ti-o spune o ne-soferita.....care conduce pe drumuri de tara doar!

Restul fetelor pe unde umblati?Noi am fost la tara aproape o sapt.....a fost fain!

Ma duc la treburi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina ce bine ca ti-ai gasit femeie. Ti-ai luat o piatra de pe inima acum. La pret v-ati inteles?
Ioana imi pare tare rau ca esti cu ochiul umflat. Sper sa nu ia copilasii de la tine.
Clau doar tu te-ai apucat de scoala de soferi sau si Claudiu?
Proaspetele mamicute nu mai dau nici un semn???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Scriu repede ca ma grabesc, merg la epilat, pensat, vopsit...
Ade e mai bine, putin mai e rosu si tare, n-a mai colectat ca i-am dat antibiotic plus i-am pus o gramada de ung. local.

Ioana, imi pare rau de ochiul tau, multa sanatate!

Gabi, inca n-am vorbit de pret, dar eu i-am zis la prietena mea ca ofer 500 lei, mai mult nu pot, si asa mi se pare mult, dar uite ce greu gasesti o femeie.

Clau, succes la condus , nu-i usor prima data, dar apoi te obisnuiesti. Mai vorbim pe parcurs.

La multi ani alina.a!

Multa sanatate si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

La multi ani Alina.a. Multa sanatate si fericire alaturi de sot si bulinuta voastra. V-ati repatriat? Acum 5 ani am fost si noi in Croatia exact in aceeasi perioada ca si voi. Eram cu Tudor la purtator, in luna a saptea.
Alina M , voi acum in weekend sunteti nasi, nu?

Mergi la inceput

Alina.a

Gabi, deocamdata fac scoala doar eu, iar dupa nunta lu cumnata-mea face si Clau... asta e situatia, avem si asa destule cheltuieli cu nunta.

Ioana, multa sanatate

Mergi la inceput

Se marita sora lui Clau? Cand si cu cine?Parca am retinut ca e in Anglia la scoala, nu?

Mergi la inceput

A primit o bursa in Portugalia timp de un semestru, dar s-a terminat de mult. Se marita cu unu . Fac nunta lpe 24 august, la "La Dolce Vita", un restaurant in parcul industriala UTA.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Claudelu

A primit o bursa in Portugalia timp de un semestru, dar s-a terminat de mult. Se marita cu unu . Fac nunta lpe 24 august, la "La Dolce Vita", un restaurant in parcul industriala UTA.

Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun! Am retinut eu ceva cu bursa, strainatate...am fost pe aproape.

Mergi la inceput