Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am fost azi la urgente (la chirurgie) si n-am rezolvat nimic. Dr.-ul s-a uitat, a zis ca nu a colectat inca, dar colecteaza si nu are ce sa-i faca..., a zis sa-i pun Betadine ceea ce i-am pus si pana acum, i-am zis eu ca i-am dat antibiotic de aseara si a zis ca-i ok, am intrebat daca nu ar fi bine sa-i pun Ihtiol si a zis sa-i pun daca am...deci el nu mi-a zis mare lucru, doar a aprobat ce-am zis eu. A zis sa mai asteptam... Nici nu-mi vine sa mai merg cu ea aici la spital.
Sunt suparata si stresata ca nu stiu daca scapam de incizie...

Clau, tu ce i-ai pus la Raul pe bubita?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

eu nu i-am pus nimic pe ea pana n-a colectat si nu s-a spart ca nu m-a lasat nici macar sa pun mana. Dupa ce s-a spart am cumparat din Austria ceva crema ...stai sa vad cum ii zice...Penaten ii spun, dar sa stii ca ii foarte buna ca l-am dat si pe Clau pe un cos si s-a uscat repede. Daca vrei eu iti dau sa incerci, poate ii face bine si Adelinei. Crema din cate am inteles eu din ce scrie pe ea (scrie in germana) nu e cu antibiotic dar noua ne-a facut bine.
tare rau imi pare ca trebuie sa treceti iar prin asta.

Mergi la inceput

Azi am fost din nou pe strand, dar de data asta doar eu si Raul ca n-am turat pe Clau si am plecat ca tunata. Prietenii nostri n-au mai venit ca fetele au vomitat toata noaptea si vezi doamne omu meu fara "femeia" lui nu vine...Flavia, sorry ca nu te-am bipuit dar dupa cum ti-am zis nu eram o companie prea placuta.
oricum n-am vazut strandul atat de plin de pe vremea lu Ceasca. Era plin, n-aveai loc sa arunci un ac si fara exagerare. Patura langa patura...noi am plecat pe la 2 fara ceva si inca venea lume...unde s-au asezat habar n-am
E super fain strandul acum iar cand va fi si apa calda va fi si mai si...

Mergi la inceput

Clau, stiu crema, am avut si eu cand a fost Dragos mic, il faceam pe fundulet, o primisem si eu de la verisoara lui Calin din Austria. Nu cred ca ar ajuta-o pe Ade acum. Oricum azi nu s-a mai agravat, probabil din cauza antibioticului, sper ca pana maine sa fie si mai bine.

Ce fain ca v-ati dus iar la strand!

Edit: Am pus 4 poze facute azi, aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Ce dulce e Adelina in rochita aia si mult a crescut de cand n-am mai vazut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut.
Noi am fost ieri la strand la Batania. A fost super. Copiii s-au simtit tare bine, mai ales in apa , de unde greu ii scoteam.
Alina ce frumoasa rochita are Ade si ce fain pozeaza. Imi pare rau de bubica ei.

Mergi la inceput

Clau, Gabi, !

Sunt tare fericita ca azi e mai bine Ade, mult mai bine ca ieri. Nu mai e asa inflamat, doar in jurul punctului. Sper sa scapam cu bine si sa nu mai ajungem la chirurgie. Acum ma gandesc ca daca-i trece sa merg undeva (la dr.) ca sa vedem ce putem face sa nu mai apara...nici nu stiu unde si la cine sa merg...

Mergi la inceput

M-a sunat Ada, a zis ca se simt foarte bine si ii tare faina acolo. Iulia e deja neagra ca o tiganca.
Zicea ca acolo un porumb fiert costa 2 euro.

Mergi la inceput

Hello, toata lumea-i in concediu?
Las' ca vedeti voi din 15 cand incep lucrul ce absenta voi fi si eu. Se duce libertatea mea!

Am vorbit cu Miha la telefon, sunt bine, asteapta sa vina soacra-sa sa-i duca pe copiii mari la Tg.Mures. Ea nu mai are calcultor acasa, doar de la lucru mai intra, dar nu prea reuseste sa scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, eu is pe aici cu 700 de ferstre deschise...mai dau refresh, dar nu prea am ce sa scriu. Copiii au ramas la bunici in seara asta. Nu imi place fara ei, dar asta e...
Alina ti-ai gasit femeie la Ade? Daca nu gaseasti o dai la cresa?

Mergi la inceput