Mamici din Arad...! (103)
Raspunsuri - Pagina 3
Claudelu spune:
Alina, ce rau imi pare de Adelina! Sa speram ca nu se agraveaza.
Nu stie nici Anto pana cand sta pe aici....a fost o saptamana cu Deni la Brasov si in Arad habar n-are cat sta ca trebuie sa rezolve niste treburi.
Gabi, Anto a slabit ca a avut ceva probleme. Acum s-a rezolvat dar nu s-a mai ingrasat. Oricum va spun sincer ca de o vedeti va speriati
Azi am fost la strand. Ce fain a fosttttt! Am fost doar gagicile cu copilasii si ne-am distrat la maxim
alinamoro spune:
Gabi, oricum Calin n-a ajuns inca, e pe drum, te sun daca merge azi. Mersi!
Clau, cu cine ai fost la strand?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Cu prietena mea care are gemene.
Il las pe Raul la calc ca se roaga de mine de jumate de ora
alinamoro spune:
Si Dragos tot ma bate la cap sa-l las la jocuri.
Azi n-am mers la Cicir ca prietenii nostri sunt la nunta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Buna seara la toata lumea,
Cam greu mai dau pe aici da parca nu am timp de nimik.
Ildi, imi pare bine ca ai scris, Ivett e o scumpa, iar poza cu David pupand-o e cea mai faina. Tot mi-am propus sa te sun, chiar si cand i-am dat nr la Gabi, dar mereu a intervenit cineva, ceva si uite asa nu te-am sunat deloc . Mii de scuze pt nesimtirea mea.
Cum stai cu laptele?
Alina, sa porti sanatoasa toate achizitiile, toate sunt faine.
Clau, cand mai mergi pe stand da un bip ca poate vin si io.
Alina, trebe sa-ti dau banii pe hainute, da nu stiu cand apuc, mi-e si jena de tine .
Noi ne-am devansat concediul, plecam in 25 august, mi-am si facut si mi s-a aprobat cererea.
Luni Bogdan pleaca cu mami si tati la o pensiune pt 3 zile, acolo unde tot mergeam noi la pescuit.
alinamoro spune:
Flavia, nu-ti fa probleme cu banii, mi-i dai cand ne intalnim.
La Adelina ii tot mai rau funduletul, se agraveaza f repede desi i-am pus n-shpe mii de ungunete si dezinfectante. La ea nu-i furuncul, e abces, e mai profund. Are capul f mic, cat varful de ac si in jur o zona destul de mare rosie si tare. Maine mergem la chirurgie, nu stiu daca scapam fara incizie. Nu-mi vine sa cred ca s-a facut asa in 2 zile, ieri si azi ca alaltaieri observasem cosuletul.
alinamoro spune:
Habar nu am Flavia...ma gandesc ca e are stafilococ...
Claudelu spune:
si mie mi-e jena de tine Flavia Imi fiecare zi imi zic, azi merg la Flavia, poimaine la Gabi si tot asa, dar binenteles ca nu mai apuc.
Flavia, noi cred ca mergem si maine la strand, dar nu e sigur. Maine daca e sa mergem, mergem cu tot cu barbati cica sa putem sta si noi la soare ca tot omu...auzi la ei ce domni s-au facut
In general noi fetele si copii mergem in fiecare sambata si duminica...te sun eu oricum...da-mi pe PM numarul tau de digi.
Alina, chiar imi pare rau de Adelina. Biata de ea, ma gandesc ca o doare. Sa stii ca si ce a avut Raul tot asa a fost la inceput. A lui s-a spart intr-o noapte ca dimineata cand ne-am trezit era chilotelul cu sange iar patul (ca mi-a fost si rusine de cei din Austria) plin de puroi. Atunci m-am speriat rau de tot.
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Si eu am fost ieri la strand cu o prietena si cu baietelul ei...
Alina, sper sa scape usor Ade...
Vineri seara m-am intilnit cu Carmen si cu copiii pe mal.Asa ca l-am vazut si pe Serban care e un dulce...
Cu Flavia si Bogdi m-am intilnit la Kaufland. Bogdi e bronzat...
Merg ca s-au trezit fetele...