Mamici din Arad...! (103)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzica spune:
Ioana felicitari pentru noul job! Daca sti de cand tot vreau sa te sun si nu reusesc...tot la ore cand poate dorm copiii imi amintesc. Vroiam sa iti spun ( printre altele) ca am auzit ca sunt locuri la Ambulanta. Bine ca te-ai dus la concurs. Am auzit ca se plateste bine la Ambulanta.
Alina hai sa iti fac un pic de ciuda...azi am dormit pana la 10
Ioana s-a trezit de 2 ori plangand cand si-a dat seama ca nu e mama langa ea. A doua oara a fost la 5 si am ramas sa dorm cu ea. S-am mai trezit pe la 8, dar daca nu a fost elementul perturbator Tudor a dormit mai departe.
Moni noi la 11 am ajuns in casa. Am stat afara ca si-a serbat un vecin ziua cu clatite si bere.
Calda pe naiba apa!Am lasat-o sa curga pana m-am plictisit . In final am facut tot cu apa rece, la pret de apa calda.
Maria Rubi ce calorifere ai? de fonta? Eu as vrea sa il schimb in sufragerie cu unul mai mare.
maria_rubi spune:
Gabi, nu sunt de fonta, pe alea comuniste le-am schimbat in 2005. Astea ale noastre sunt albe, din tabla, fara elementi, arata asa ca un intreg.....avem de vanzare 2 calorifere daca te intereseaza (eventual le fac poza sa le vezi) la dimensiunile: 600/1200 si 600/1400 cred. Sunt mari si dau multa caldura iarna, dar cum noi avem tot apartamentul izolat termic si cu termopane....se face prea cald.
Ioi, nu am mai pus poze pe webshot de foarte mult timp, nici nu cred ca mai stiu pune...
de
Mara
POZE
pufymic spune:
Multumesc tuturor pentru felicitari!
Cristina, Ada....nu stiu ce sa va zic.....voi lucra in 3 schimburi....pe Ambulanta mergi la toate tipurile de urgente posibile, cateodata doar tu cu soferul, altadata si cu un medic(depinde pe ce tip de ambulanta esti repartizat, sau depinde de situatie)...
Va fi mult mai dificil ca in spital dpdv al responsabilitatii fiindca dc esti singurul cadru medical esti responsabil de tot ce se intampla cu pacientul incepand de la locul accid.(sa zicem), pe drum si pana la spital...
Oricum ieri cand i-a zis Ovi la soacra-mea ca voi lucra pe Ambulanta ea l-a intrebat cum de reusesc sa-mi gasesc numai locuri de munca din astea "periculoase"
..............e clar: nu va fi usor!
Oricum pe mine mai mult ma sperie acomodarea piticaniei la cresa....![]()

adablackcat spune:
Alina, spor la treaba atunci! Bine ca nu plange Ade dupa tine!
Ioana, n-ai nici o problema cand vezi accidentati de toate felurile? Eu am o problema numai cand ma gandesc...
LA pp14 il duci si pe Nicolas, nu? Si eu o sa-l duc pe Vladut din sept. Sper sa fie ok, daca nu...il mai tin acasa.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ancapolgar spune:
Na, acum a venit randul meu sa ma plang de vecini, dar nu de cei din curtea noastra, ci de cei din curtea alaturata, mai exact de cei care au apartamentul in spatele apartamentului nostru. Deja de cateva luni de zile, ii tot auzeam certandu-se si urland si un copil mic plangand ca din gura de sarpe, atat ziua cat si noaptea. Acum trei nopti, pe la 4 dimineata m-a apucat insomnia, nu stiu ce am avut, dar nu mai puteam dormi si ma tot invarteam in pat. Si, atunci, la ora 4, i-am auzit iarasi urland ca descreieratii si copilul plangand de mama focului. Ieri, pe la ora 14.30, dupa ce l-am culcat pe Alex, i-am auzit din nou. Ma tot intrebam ce se poate intampla in casa aia, de plange bietul copil in halul ala. Si m/am luat si m-am dus la ei la usa. Bineinteles ca e o familie vai de capul ei, au o scumpete de fetita, blonda si frumoasa,nu cred ca are 1 an. Mama, o uscatura urata si vulgara, tatal arata mai normal, dar cine stie ce ii poate si lui pielea? M-am uitat la fetita, nu parea sa fie batuta. Am vorbit doar cu femeia. I-am spus ca ii tot aud si ziua si noaptea cu scandaluri si am intrebat-o ce fac cu copilul. Cu privirea in pamant, mi-a zis ca mai plange ca e copil, ca o mai doare burta... I-am spus sa nu ma ia cu prostii din astea, ca si eu am copil si stiu cum plange cand il doare ceva, sau cand nu ii convine lui ceva. Dar copilul lor plange zilnic si ala e plans de copil speriat. Ori urla ei la copil ori se scandalesc intre ei si se sperie fetita. Am intrebat-o, in dimineata aia, la ora 4, ce bai a avut fetita si mi-a zis ca nu stie de ce a plans.Am intrebat-o: "Pai, tu nu ai fost langa ea?" "Ba da", zice. "Si atunci cum nu stii de ce a plans, ca nu mai e copil de 1 luna- doua?" In fine, mi-a zis ca ce ma intereseaza pe mine ce fac ei in casa lor, cu copilul lor.Le-am spus ca ma deranjeaza, ca ii aud zilnic in scandal, dar ea la cat e de proasta a inteles ca ma deranjeaza copilul ca plange, desi i-am spus ca nu are copilasul nicio vina.Si i-am spus ca data viitoare ii trimit direct politia la usa, nu mai merg eu. Mai exista si protectia copilului... A zis sa ii trimit, ca doar ce le face politia? No, lasa ca vedem ce le face.
Ovi a zis ca exagerez, ca nu trebuia sa ma bag. El oricum nu ii aude, ca doarme ca lemnul. Dar pe mine chiar ma deranjeaza si mai ales cand e vorba de copii ma doare sufletul sa ii stiu suferind din cauza unor parinti nebuni si nu prea pot sa fiu indiferenta.Na, acuma nu stiu... Am fost deplasata? Voi ce ziceti?
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
ancapolgar spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
Melania 14 spune:
Am pus cateva pozewww.flickr.com/photos/12577492@N04/2764301775/" target="_blank">de aici si merg sa citesc din urma.
Alina.a am uitat sa-ti spun ca m-am uitat si eu peste poze ,sunt super.Faine locuri si voi sunteti la fel de faini.Mi-a placut foarte mult poza in care tu si Eli sunteti la fel imbracate.Mi-am adus aminte ca si bunica mea ne facea rochii la fel,mie si lui maica-mea ![]()
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
adablackcat spune:
Chiar, avem vreo Marie aici? La multi ani!!!
Anca, oricum n-ai rezolvat nimic, nu? Adica oricum n-o sa tina aia cont ca ai fost tu acolo, sau politia, sau cine s-o mai duce. Parerea mea. Pacat de puiutzu mic.
Edit: o avem pe Cristina Maria. La multi ani!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
La multi ani si de la noi Mariilor!
Noi am zis ca mergem toata ziua pe strand,dar cum ne-am trezit cam tarziu,mergem iar doar dupa amiaza.Dianei i-am pus piscina in balcon si se balaceste pe-acolo,taica-su e de paza,citeste presa pe chez long si io stau inauntru la aer conditionat ... io nu rezist acolo decat daca imi bag si io fundu' in piscina Dianei eventual ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Maria