Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si Vladut ziua rar de tot mai scapa pe el, in rest fuge singur la oala, isi da jos hainele si face. Dar scutecul dimineata e destul de plin de pishu, si la somnul de amiaza de cele mai multe ori are pishu in el. S-a intamplat si sa nu-i pun pampers si sa nu se ude la amiaza, dar noapte inca face mult. Mai asteptam.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Asa nervoasa sunt, de ieri ma cert cu presedintele blocului, un mos ordinar....asa oameni rai n-am vazut de cand ma stiu!!!!!!!!!
Treaba sta in felul urmator: vrem sa ne debransam de la caldura si sa ne incalzim cu panouri radiante pe curent electric, astfel in loc de 600 ron/luna sa platim doar 200. Dar mosul naibii zice ca nu e de acord, caci conform HG 1588/19.12.2007, art. 12, comitetul executiv hotaraste asupra efectuarii modificarii instalatie de distributie a ultilitatii numai pe baza referatului tehnic de specialitate emis de furnizorul utilitatii in care se arata efectele modificarii instalatiei respective. Abia dupa ce se prezinta referatul masii se poate convoca comitetul executiv pt analiza.
Mi se pare o tampenie!!!! Bine bine, asa o zice legea, desi cei de la CET ne-au spus ca ne trebuie doar semnatura vecilor de sus, jos, st, dr, a presedintelui si administratorului, atat. Si cum termenul limita de depunere e vineri, ciu-ciu....
Eu cu mintea mea nu pricep cum poate mosul naibii sa decida pe banii mei! Ca daca nu platesc 3 luni ma da asociatia in judecata...i-am zis ca o sa-i dau si eu in judecata pt ca eu am cerut debransarea din motiv de incapacitate de plata si mi-a fost refuzata. Atunci sa plateasca mosul si caldura mea la iarna!!!!
Voi ce ziceti? Sunt plina de draci.....

A propos, bebe s-a prins bine, e ok plasat, totul e in regula.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Cristina, ma bucur ca e ok bebe.De asta urasc eu blocurile, ca tot timpul trebuie sa depinzi de vecini.
Gabi, felicitari Ioanei pt progrese! Spune/mi si mie cum ai facut/o sa spuna cand ii vina sa faca si sa nu mai faca in chilotei, ca ma tot chinui si eu cu Alex.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina eu zic sa nu te lasi la mosi, nu au cum sa te impiedice sa te debransezi.
Anca de fiecare data cand facea am "certat-o" de genu "vai esti fetita mare si faci pisu pe tine!! De ce nu ai spus la mama ca te scapa? Data viitoare sa imi spui! da?"si asteptam confirmarea ei verbala
Azi m-a facut de rusine in curtea blocului.Statea linistita in carucior si manca pufuleti si numa vad sub carucior o dara de pisu! cred ca i-a fost rusine de celelalte mamici sa imi spuna. Parca vi-am mai zis ca m-a mai facut de rusine si saptamana trecuta. Erau aceleasi mamici...dar a compensat...cand a venit acasa sa cerut la olita "kk vine!" si a tras unul de vreo 300 g Saracuta , nu mai facuse de 3 zile.
AAA...uitasem...am culcat-o in patul lui Tudor.Sunt curioasa cum reactioneaza cand se trezeste singura si daca o sa imi mai doarma acolo. Nu a vrut dar nu i-am oferit alternativa. I-am zis ca eu acolo dorm si ea poate sa mearga linistita in dormitor.Bineintels ca a venit cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Si Alex a fost f figura cand am fost la Toplita, la cumnatu/meu. Initial noi am urcat la ei fara prea multe lucruri dupa noi, pt ca am yis ca stam doar putin si plecam mai departe, asa ca si olita lui Alex a ramas in masina. Pe urma cumnatu/meu a insistat sa stam macar o zi si la ei. A plecat Ovi cu el in oras si l-am rugat pe Ovi sa duca sus si olita lui Alex, cand se intorc. Ovi mi-a zis la tel ca in 5 min urmau sa ajunga si eu l-am dezbracat pe Alex de pantaloni si de scutec si i-am zis sa nu faca pishu sau kk, pt ca ii aduce tati olita. No, numai bine ca barbatii au mai intarziat... Si eu ma intrebam daca nu o sa ii dea drumul Alex pe unde ii vine. Saracutul, i-a venit sa faca kk, dar s-a tinut si cand a venit Ovi cu olita s-a si pus repede pe ea si si-a facut treaba.Nu credeam ca e in stare sa se tina, dar vad ca a reusit, desi nu a spus nimanui nimic.La WC nu vrea sa faca pt ca ii e frica sa nu cada, nu ii place ca e cu picioarele in aer, chiar daca il tine cineva.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Am intrat doar sa va spun ultima veste in ce ma priveste: de azi sunt asistenta medicala pe Ambulanta!
Deci piticul va merge la cresa din sept......asta e!
Inca n-am inceput lucrul, azi am avut concursul doar, sapt. viitoare tb sa merg la Cluj dupa actele mele...apoi voi incepe si eu serviciul in mod oficial!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ioana, felicitari! E mai bine pe Ambulanta decat in Spital?
Gabi, din pacate o sa o las balta cu mosii, sotul meu e mai pacifist si nu vrea sa-l dam in judecata....prefera sa schimbe caloriferele cu unele mai mici. Nah, ce sa fac? Eu sunt maii bataioasa, dar la drept vorbind, nici eu n-am nevoie de circ acum cand sunt gravida.
Am si eu poze dar sincer mi-e o lene sa le pun pe net.............:D

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioana, felicitari pentru noul job! Intreb si eu: e mai bine pe ambulanta? Sau n-are importanta?

Hai tu Cristina pune ceva poze ca nu v-am mai vazut de mult!

Alina m, tu ce ne zici? Ce faci de nu mai dai nici un semn? A fost femeia azi la voi? Dragos ce mai face?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello!
IOANA felicitari pentru noul job!

Noi am fost pe strand sa se balaceasca Diana si ne-am intalnit cu Gabi si Ioana.Apropo, GABI vezi ca una din pernutele Ioanei a ramas la Diana,dupa ce am trecut pe trecerea de pietoni am vazut ca ramasese cu ea in bratze Deci musai trebuie sa ne reintalnim sa o recuperezi ...

Au dat drumul la apa calda

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, felicitari pentru noul loc de munca! Am si eu o vecina care lucreaza la Ambulanta.

Ada, eu nu mai am timp nici sa deschid calculatorul ziua, il deschid seara tarziu sa citesc si nu mai am chef si timp de scris. A fost femeia azi, a stat si Dragos acasa ca ii Calin plecat. Ade n-a vrut sa manance nimic cu ea(ba da, jumate de cremvursti), in rest a fost ok, n-a plans dupa mine...mai vedem cum o fi cand nu-i Dragos.
Eu vin cam epuizata de la lucru si-mi aduc si acasa de lucru sa ajung la zi in programul nou.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput