Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gata am vazut poozeee muuulte,ale adei ,monicai si anca cu alex.fff frumoase se vede ca v-ati simtit bine .iulia s-a bronzat nu gluma.
flavia am inteles eu bine sau lisa primeste un fratior?DD ajuta sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara surorii tale!
niko felicitari pt baietel!ce fain pereche!eu tot fata voi avea am eu un feeling...vorba sotului eu am fost menit sa fiu inconjurat de ia o pauzari....
carmen oauuu ce flacau mare ai!bravo!mel il dragaleste?
alina servici usor!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA.A la multi ani! acum mi-am amintit ...
ADA pai sa iti zic ce-a zis dr.Petrica:
intradevar merge putin aiurea,a zis ca sa facem acasa zilnic fizioterapie - adica mers pe varfuri si pe calcaie, in joaca si balaceala la greu in vana seara sau la bazine ,in colac, cu dat mult din picioare.Pe urma ne-a trimis la clinica ORTO JANTO aia unde au ceva calculator pe care o pune si masoara daca e nevoie sau nu sa ii facem talonet.In rest a mai zis sa ii cumparam incaltanminte care are umflatura aia la talpa si peste 6 luni la control.Mersul la inot ar fi perfect,acum mi-a zis o tipa sa incerc sa vorbesc cu una Anca de la bazinul Activ,ca aia ar lua-o si asa micutza.Problema e ca Dianei ii e cam frica de apa,la mare nu prea s-a balacit ca e "LECE SI ADANCA" si ii e "FLICA" ... Mai ales de valuri ii era frica.O sa incep o campanie de mers la stranduri deocamdata.La strand cum e acum apa in bazinul mic,e calda?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Acum ma uit ma uit la pozele lui Anca si Ada, ioi ce multe sunt.

Ada, de ce crezi ca abia astept sa incep lucrul sau era o gluma?
Sincer, n-am asteptat si nici nu sunt incantata de prima zi.
Mi-am adus si acasa de lucru, pot sa introduc toate datele de-acasa ca programul e on-line, asta imi convine. Se va lucra 2 luni in paralel si apoi va fi mai usor, nu vom mai scrie retete, bilete de trimitere, concedii medicale...vom scoate totul la imprimanta.
Merg sa termin mancarea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA super pozele ,vai ce pofta de mancare am acum
Mi-au placut si pozele facute din avion si chiar asa , ce bronzata e Iulia!

Am niste draci,acum au sunat de la finante ca vor sa vina sa controleze AF-ul ,am facut cerere sa il inchidem din decembrie 2007 si taman acum cand sunt in concediu sa imi vina pe cap??? Vreau sa mai mergem si la Felix si la tzara in Bihor vreo saptamna!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, parerea mea e ca, in general, tuturor ne place sa mergem la serviciu, nu sa stam acasa doar cu pruncii, mancarea, curatenia. Si avem nevoie de socializarea asta cu colegii, clientii, etc. Deci chiar am vb serios. Daca nu e asa...scuze.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Alina, parerea mea e ca, in general, tuturor ne place sa mergem la serviciu, nu sa stam acasa doar cu pruncii, mancarea, curatenia. Si avem nevoie de socializarea asta cu colegii, clientii, etc. Deci chiar am vb serios. Daca nu e asa...scuze.

Da, ai dreptate Ada. E fain la serviciu ca mai socializezi, uneori e relaxant, dar la mine urmeaza o perioada super stresanta. N-ai de ce sa-ti ceri scuze.
Mi-e mila de Ade ca plange dupa mine, nu stiu cum va sta cu femeia. Nu sunt langa ea dimineata cand se trezeste...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

La asta m-am gandit si eu, sigur ti-e greu sa te desparti de Ade, sa nu-i vezi decat dupamasa pe amandoi...dar totusi iti doresti sa mergi la serviciu. Ok, m-am linistit.
Pe mine ma doare o ureche. Intr-o noapte acum vreo sapt. m-am scarpinat in ureche si am simtit o durere puternica. M-a durut atunci trei nopti de abia puneam capul pe urechea respectiva, dup-aia m-a lasat 3 nopti si acum ma doare iar. E si umflata putin aproape de intrarea in ureche. Maine ma duc sa-mi iau ceva picaturi, Otocalm ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mi-a plecat baiatul in tabara... am ramas noi fetele acasa.
Am vazut puhoi de poze. Ada ce de mancare ai pozat!Nu te-ai ingrasat pe acolo?Pozele din avion sunt superbe.
Anca, le-am vazut si pe ale voastre. Cele din salina m-au "apasat", eu fiind claustrofoba.
Miha e de ieri la Moneasa cu grupa mica.Sper ca se relaxeaza maqcar un pic.
Eu sunt suparata ca am fost ieri la o agentie si nu au nici o ofeta, nici last minute..nimic...sper sa apara ceva...ca nu mai pot...vreau concediu.
Moni e groaznic de inchis un AF.La Sanatate ai platit si depus declaratii? Am inchis si eu unul(adica m-am ocupat de inchiderea lui), nu a fost platitor de TVA, deci nu a fost complicat. Stiu ca i-am dus actele inspectorului de la finante.

Mergi la inceput

Gabi, am venit cu 2 kile acasa, desi ma asteptam la mai mult. Acolo am facut si miscare multa, ca n-am stat decat cand am dormit si mancat. In rest balaceala si plimbare. Oricum alea doua kile sunt mancarea de pe traseu, aproximativ... Cat sta Tudor in tabara? Iulia abia asteapta sa inceapa gradi. Incerc sa-l duc si pe Vladut. Miha sta mai mult la Moneasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nu m-a lasat Ioana nicicum sa ii pun scutec acum la amiaza. Sper sa nu faca in pat ca nu am avut chef sa mai pun aleza sub ea. Azidimineata la 6 s-a trezit si mi-a spus ca o scapa pishu. Se pare ca scapam si de scutecul de noapte. De zile bune are scutecul uscat dimineata.

Mergi la inceput