Mamici din Arad...! (103)
Raspunsuri - Pagina 16
adablackcat spune:
Vai Carmen, cat o durat sa-mi dat seama ca ala e un tort de scutece! Numai cand l-am vazut mai intreg m-am prins. N-am vazut niciodata asa ceva, doar am auzit-o pe Miha povestind despre. Foarte dragut e Serban, seamana cu Mel si parca are ochii tai. Super dulce in rosu!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ancapolgar spune:
Pai macar ei daca nu ar mai urla, sa ma pot si eu odihni...
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
X-ray spune:
la multi ani celor ce-si sarbatoresc ziua numelui azi!si mulumim de urari si eu si eli suntem marii
.
carmen ce dragalas e serban si seamana cu mel
.si ai baiat mare!
anca nu stiu ce sa zic eu cu siguranta procedam ca tine,nu suport sa vad copii plangand si parintii sa nu faca nimic sau din contra....
...
am avut(si avem) noi la casa o groaza de probleme cu vecinii,la bloc mi-e rau cand ma gandesc ce poate fi....capul sus cristina nu supara samburelul,da-i naiba de mosi...
la mine e mama,si ce bine e....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Melania 14 spune:
No am reusit sa citesc din urma.
Ioana felicitari pt job.mama mia pe schimburi vei lucra?cum o sa te descurci?Ovi nu mai pleaca?
Alina bine ca ti-ai gasit femeie.Se va obisnui Ade fara tine .Cum merge sofatul la servici?
Moni dar stiu ca ai la poze..... sunt faine toate cate am vizionat ![]()
Ada m-ai inebunit cu mancarea
si cu plaja.Vreau si eu la valuri!Ce a zis Teo ,mai sta singur cu Vlad?
Anca cred ca si eu m-as fi dus la vecini intr-un final.Sa ne mai spui ce se mai intampla .Faine pozele din concediu.Ce fain loc de joaca au,nu era cand am mers noi.Pe mine cel mai tare m-a enervat era faptul ca vorbeau ungureste toti,sau te intrebau in ungureste prima data .
Gabi felicitari pt Ioana si pt actiunea scutec.Accidentele se mai intampla.Esti obisnuita cu Tudor pt ca a mers foarte repede si usor cu el.
Maria_rubi ne bucuram ca e bine bb.Cat despre vecini ,eu zic sa incerci sa rezolvi si sa nu te dai batuta.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
ancapolgar spune:
Carmen, eu am avut noroc cu Ovi, care e samanta de ungur si stie ungureste.
Dar si pe el il enerveaza cand se fac ca nu stiu romaneste, totusi noi nu am intalnit cazuri de genul ala, pt ca deja se straduiesc si ei cat pot sa nu piarda clientii, ca s/a mai dezvoltat si Praidul si sunt tot mai multi turisti.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
gabitzica spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Moni mergem si noi la strand cand se trezeste Ioana. Azi nu avem masina, o sa mergem cu taxi.
Carmen, ce scump e Serban! Si ce grasunel e! Eu cred ca seamana cu tine(la fizionomie nu la grasime)
Unde faceti botezul? Ce fain e tortul de scutece, arata apetisant!![]()
Anca bine ai facut ca ai fost sa vezi cine iti face noptile albe. Poate i-ai pus pe ganduri si isi revizuiesc atitudinea.
monica70 spune:
GABI si noi tot asa,deci iti aduc pernitza atunci,probabil noi pe la vreo 17 ajungem,Diana abia a adormit ...
CARMEN 
ANCA nu stiu ce sa-ti zic,ca mie mi-au secat si parerile pe canicula asta ... 
Mi-e lene pana si sa citesc din urma
nici acum n-am apucat tot.
Am facut o ciorba numai din legume ca am primit multe din gradina de la socru si numai se strica ... Am acrit-o si astept sa se raceasca
Na ,sa avem totusi ce manca ... Husbandu' le-a curatat,eu le-am taiat si le-am lasat sa se desfasoare singure in bucatarie in sauna
. Voi gatiti pe caldurile astea ? Eu am mai pus la fiert doar o punga de tortelini cu carne ca fierb rapid si ii plac si Dianei ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
La multi ani Mariilor! 
Carmen, ce scump si grasunel e Serban...si Mela o domnisoara!
E bronzat sau asa-i el mai brunetel? 
Sofatul merge bine...pana la servici si inapoi, deja "ma simt" mai bine cu masina dupa 4 zile de mers singura.![]()
Gabi, nu-mi fa ciuda ca te trezesti la 10 ca nu mai ai nici tu mult.
Ce fain ca scapati de pampers! Noi nu progresam deloc.![]()
Ioana, n-am vrut sa te descurajez, dar ai spus-o si tu, e greu pe Ambulanta.
Vecina mea vine terminata de la lucru, dar avantajul ei ca vine si se culca daca vrea, nu are copii mici. Din pacate salariul nu e foarte mare, adica nu mai mare ca la spital.
Anca, eu nu m-as fi dus la usa vecinilor, asa sunt eu, nu-mi place sa ma bag, dar cert e ca nu-i normal ce se intampla in casa la aia. Bietul copil!
Moni, eu fac ardei umpluti ca merge destul de rapid si nu stau in bucatarie pana se fierb ca ma topesc.
Nu mai stiu ce ati scris, in we citesc mai atent si mai raspund.
Tot editez ca pap litere.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA super ca te-ai obisnuit cu masina
Zi-mi si mie cat mai costa o ora de sofat? Vreau sa imi fac niste socoteli,as vrea sa iau cateva ore sa ma reobisnuiesc sa conduc mai ales in oras
.Poate stiti si un instructor cu nervi de otzel
Mi-e groaza de ce-i prin oras acum,dar tot trebuie sa ma apuc odata si odata
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Moni, cam 50 lei sedinta, nu stiu exact 1 ora jumate sau 2. Avem un prieten care-i instructor si pot vorbi cu el daca vrei, el stiu ca face 2 ore la sedinta. E calm si are rabdare. Eu n-am facut cu el ca nu era instructor atunci.
Am auzit ca unii cer 70 lei/sedinta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze