Mamici din Arad...! (103)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
La noi marea realizare e ca am scapat de pampersul de noapte! Rapid si usor.In a doua noapte la mare,am riscat si nu i l-am mai pus! Si pe la 1 noaptea incepe Diana mea sa planga prin somn ,se tinea de chilotei si striga "NU-I BINE! NU-I BINE!" asa ca am pus-o pe WC pe trei sferturi adormita si a facut pishu .Dimineata patul era uscat A doua noapte ,la fel patul uscat,dar s-a trezit pe la 5 si s-a cerut la pishu si pe urma a adormit la loc.In continuare nu s-a mai trezit deloc noaptea,dar nici n-a facut pe ea,cu o singura exceptie: intr-o seara a adormit tarziu si foarte obosita dupa ce dormise doar o ora ziua si atunci a scapat un pic,dar culmea ca in afara de body n-a udat nimic ... Asa ca ne-am intors cu pampersii acasa,fraiera de mine,daca stiam,mai bine nu-i caram dupa noi ...
Dezavantajul e ca nu mai vrea deloc pampers.Dupa ce in trenul de la Constanta la Brasov a fost super cuminte (a si dormit vreo 2-3 ore), de la Brasov la Arad,ne-a calcat pe nervi in prima ora jumate.De 6 ori a trebuit sa mergem cu ea la WC in tren la pishu ,in timpul asta, pana a adormit'!!!! A si facut,nici nu e de mirare ca a baut cantitati industriale de suc!!! Ultima oara m-am enervat si i-am pus pampers si am insistat sa faca in el,dar a iesit circ,ca nuuuu,ca se uda chilotii,n-a vrut nicicum sa faca in pampers.Pana la urma a adormit tun pe la 21 si la 2 noaptea cand am ajuns s-a trezit doar dupa ce-am coborat din tren.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
ancapolgar spune:
Pozele din concediu:
http://good-times.webshots.com/album/565394751qJjwuW
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
adablackcat spune:
Anca, am vazzut pozele, foarte frumoase. Asa frig e in salina? Ma duc sa ma mai uit. Tre sa le pun si eu pe ale mele.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Cata lume in bazinul ala de la Sovata!
Gabi, merci de explicatie. Am inteles gresit. Si mie mi se parea cam mult concediu pentru Flavia care numai ce s-a angajat.
Felicitari inca o data pentru Ioana ca nu se mai uda.
monica70 spune:
Anca si eu le-am vizionat pe toate.Am vazut ca-i plin de instalatii pentru copii pe-acolo, sa nu se plictiseasca.Tare fain e trenuletul ala facut din busteni!
Diana mea a atipit doar jumatate de ora si nu mai vrea sa doarma,nu mai insist ca si asa e tarziu,mai un pic si ne echipam pentru plecare.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
De o vreme tot selectez la poze. Acum incarc 170.
adablackcat spune:
Moni, sa ne povestesti ce zice doc!
ancapolgar spune:
Ada, da, e destul de rece in salina, cam 15 grade. Bazinul ala e in Praid, la strand. Noi am mers duminica, de aceea era asa aglomerat, abia am gasit loc sa ne asezam.
Este si internet/cafe in salina, dar se cam plangea lumea ca nu mergea netul.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
adablackcat spune:
Alina, eu sunt convinsa ca abia astepti sa incepi lucrul.
Serios.
Am toate hainele din concediu spalate, uscate si doua coletele desfacute de la LR. Toate asteapta sa le pun in dulapuri si eu stau la calc n-am nici un gand. 
adablackcat spune:
Am terminat. Iaca pozele. De ce oare nu mi le lasa in ordinea in care le pun eu? Sunt atat de amestecate...