Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare la toata lumea,

Asa rar dau pe aici ca mi-e si rusine. Acum e Bogdi la bunici ca sunt in concediu da parca tot nu-mi ajunge timpul de nimik si parca nici nu sunt eu in stare de nimik.

Carmen, nu stiu exact cate saptamani are soramea, parca 9, azi a fost la dr si inca nu am reusit sa o sun. Bogdi ce mai zice?! cam ca si Mel in perioada cand vorbea "pocit", imi vine sa-l manc. De ex imi spune ca pleaca a "Sosonea" = Sofronea si "un pic dus", adica intra un pic la dus (lucru de care ii era frica inainte). Incepe sa lege propozitii si ii da raportul te miri cui cu unde merge si ce face, imi canta melc-melc, avion cu mototr, am pierdut o batistuta, podu de piatra, etc., asa pe limba lui, dar le canta. Altceva nu mai stiu, si-a dat drumul foarte bine la vorbit, suntem in tratative cu olita, a facut mami cu el ceva progrese saptamana asta, deci nu e meritul meu, mai vedem cu kk cum va fi si cand vom merge in concediu ca eu cu olita dupa mine nu merg.
Cum stai acum cu laptele, s-a mai reglat lactatia? Mimia nu e geloasa?

Ada, nu v-ati intors inca?

Anca, ma bucur ca v-ati distrat, desi cred ca a fost obositor. Tu ce mai faci cu cautatul de servici?

Niko, mi-e dor de ochii frumosi ai Maiei. Ma bucur ca sunteti bine.

Moni, nu v-ati repatriat?

Cristina, ma rog ca micronul sa se prinda bine bine acolo si sa ai o sarcina usoara.

Alina, cand mai vine femeia? La ce pret v-ati inteles pana la urma? Pe mine ma apuca disperarea ca inca nu am gasit pe nimeni si mai putin si e septembrie si nu vreau sa o mai obosesc pe matusa mea (nu stiu daca am scris ca iau iesit iar noduli la sani si unul e cu probleme).

Gabi???

Miha, am gasit scutece de apa in Carrefour, merci de tel. I-am luat 2 pachete, adica 22 de bucati si nu stiu dc sa le duc pe toate cu mine sau cate sa duc? da-ti-mi idei.

Io ma simt obosita, nu ma doare nimic, doar ca parca plutesc uneori. azi m-am cantarit si m-am speriat putin, aveam 56,6 kg. Imunitatea mi-e la pamant, imi iese herpes intr-una , dar nu ma mir. Nu stiu daca v-am spus ca ne-am devansat concediul, plecam in 25. In 23 august suntem la o nunta si apoi lunea plecam. Mi-e groaza de mersul cu avionul cu Bogdi pt ca de cand cu vecinii nostrii care au tot gaurit cand el dormea e tare sperios si cum aude un zgomot cum nu-l mai dai jos din brate.

Pentru fetele interesate, am fost la Evetrix si au concediu in luna august, deschid doar samtata si duminica si in zilele de nastere programate.

Noa, v-am scris cat pt 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

AM ajuns acasa azi pe la 15. Ne-a placut foarte mult cu avionul, sunt senzatii foarte ciudate, am avut parte de multe turbulente, am facut poze super faine din avion. La intoarcere am zburat pe valea Muresului de la Alba incoace(cred ), am vazut Ghiorocu' si Aradul de sus, arata minunat!
Vladut a fost foarte incantat de intoarcerea noastra. Am zis ca nu mai mergem niciodata fara el! A fost baiat cuminte, n-a plans deloc. L-a invatat tati sa faca pishu din picioare.
Revin.
La multi ani Alina a!!!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Gabi, avem si noi poze din concediu, dar inca nu le-am incarcat.
Flavia, eu cu serviciul, sunt in cautare... Am asteptat sa venim din concediu si acum imi caut mai serios.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare fetele,n-am apucat sa citesc nimic din urma - azinoapte am ajuns doar acasa.A fost super fain si la mare si la munte,revin eu cu detalii cand apuc.Poze am muuuulte de tot - peste 600 ,am descarcat la gramada intr-un cont de drop ,ca n-am avut timp de selectii: http://www.dropshots.com/dia3 Iar m-am intalnit cu vreo 6 forumiste cu copilasi nascuti deodata cu Diana ,asa ca a avut din plin parteneri de joaca si la munte si la mare.
Acum dupa doua saptamani fara niciun gand,nu stiu de ce sa ma apuc mai intai Am inceput totusi cu trei ture de haine puse la spalat si cu descarcatul pozelor ... ce ciudat mi se pare mouse-ul asta,ma si dezobisnuisem de el

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, Moni, bine ati revenit din vacanta!

Flavia, de joi vine femeia ca miercuri ii pleaca copiii in Italia. Eu incep maine lucrul, dar sta Adina cu Adelina 2 zile. 500 lei ii dau la femeie. Pup pe bogdi vorbaretul.

Moni, n-am reusit sa vad toate pozele voastre, sunt f frumoase si se vede ca ati avut un concediu relaxant.

Cristina M, poze din Bulgaria ne pui? Ma bucur ca bb e ok, sarcina usoara in continuare, fara greturi si stari aiurea.

Clau, e fain Opel Astra, mai ales modelul nou. Ce culoare sau indiferent?

Niko, ce graviduta harnicuta esti! Pup pe Maia cretulina ca nici pe ea n-am vazut-o demult.

Anca, astept si pozele tale de la Praid. Imi pare rau de Alex ca s-a accidentat.

Carmen, o sa adaug la listuta si Andrei.
Wow ce mare s-a facut Serban...vrem poze noi.

Gabi, am uitat aparatul ca ne-am grabit f tare, trebuia sa ajungem vineri seara la Tinca la biserica sa faca Dragos repetitie cu fetita cum se intra in biserica(ei au dus perinita cu verighete). Am plecat destul de tarziu.

Fetelor, maine incep lucrul. Ioi ce n-am chef...
Saptamana asta ma ajuta Rodi(prietena mea de la Cicir)pana imi intru in ritm si de luni voi fi singura. Nasol e ca de la 1 august s-a inceput sa se lucreze intr-un program nou si 2 luni se va lucra in paralel cu programul vechi, deci mult de lucru. Programul nou e super, nu-i greu, dar trebuie sa ma obisnuiesc putin, e on-line, pot sa bag consultatiile si de acasa daca iau registrul cu mine.
Deci merg sa fac baie si la culcare. Ioi cat am scris...de maine incolo sigur nu mai am timp.
A, am uitat sa va spun, in seara asta am facut "proba" cum merg la lucru singura cu masina. Am mers singura, dar mi-e frica cum intorc acolo ca ziua e destul de aglomerat si multe masini parcate. Daca nu ma descurc merg inainte si o iau pe Marasesti, apoi spre Saguna.

Ioi ce era sa pierd mesajul, mi-a aparut ceva peste scris si l-am trimis rapid.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina spor la munca!
Ildi, nu ne mai zici nimic de voi? Cum e cu 2 copii? Mai vrem poze cu Ivett.
Ada asteptam poze.
Moni am vazut o gramada din pozele tale, dar nu am reusit pe toate.
Carmen nu stiu cand mergem in concediu...ieri ti-as fi zis ca intr- saptamana, cel mult 2...acum nu mai sunt sigura...a intervenit un proiect in care m-a implicat si pe mine Cipri, si trebuie pus la punct in 2-3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hop si eu p-aci,n-am niciun chef de facut conta ...
Mai, ar fi si culmea sa vedeti atata puhoi de poze si inca am sters multe direct din aparat mai nereusite, ca nu mai aveam loc pe cardul de memorie.
Am zis ca intru sa va mai scriu dupa ce reusesc sa citesc tot din urma,dar tot n-am apucat inca.In schimb am vazut pozele cu IVETT,vaaai cate e de frumoasa !!!!
La ora 16 avem programarea la ortoped,sunt tare curioasa ce si cum.Sper sa ajungem,nu stiu cum o fi azi cu somnul Dianei ca ea cam doarme intre 14 si 17 ...
Care dintre voi imi zice ce analize trebuie sa ii fac Dianei pentru gradinita ,cu cat timp inainte si unde? Nu trebuie sa ii ia si sange,nu ??? Pe trimitere vad scris examen faringian,examen coproparazitologic si ... aviz epidemiologic.Asta din urma cine il da,pediatra sau cine? Ca primele presupun ca se fac la orice laborator de analize,nu?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Gabi, no lasa ca pana e de lucru nu-i rau. Mergeti voi pe undeva sigur!
Ieri am reusit sa copiez pozele, mai trebuie sa sterg din ele ca a facut si Iulia in fiecare zi o gramada.
Ma doare stomacul cam tare. Nu m-a durut in viata mea. Probabil e din cauza ca in Turcia am mancat 10 zile dimneata pe la 7.30-8, ceea ce acasa nu se intampla niciodata. Am mancat pe la 11 si nu ma mai doare chiar asa tare.
Tre sa termin mancarea si ma culc cu copiii, ca m-am obisnuit cu odihna la pranz.

ALina, asteptam poze de la nunta.

Mergi la inceput

Am vazut-o si eu pe Ivett. E foarte dragalasa si scumpica. Mi se face pofta de inca o fetita, pe bune.
Flavia, cred tu acum cat concediu ai? Iti mai da o tura in 25?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada nu Flavia ci bunicii sunt in concediu. Si eu am inteles ca e Flavia dar am vorbit ieri cu ea la telefon. Ma minunam si eu ce mult concediu are...
Alina.a zici ca nu umbla bulinutza singura inca?
Noi cu olita stam bin. Pisu nu ma face deloc pe ea, pote un stro in chilotel. Cu kk avem probleme, ca s-a constipat pe baza psihica. Saptamana trecuta a fost teroare. 2 zile, toata ziua "kk vine" se punea 3 secunde pe olita si re ridica " nu mai vine". Cred ca ii vine greu sa faca in pozitia asezat. Acum e pe drumul cel bun...ieri a facut la olita si nu am mai putut-o ridica de acolo, ca se tot uita sa vada produsul...

Mergi la inceput