Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!

Noi am fost in Bulgaria, doar eu cu Mara, cu parintii si fratele meu cu familia, Adi nu a putut veni. Jur ca nu mai merg nicaieri fara Adi, a fost groaznic. Ma bazam pe ajutorul alor mei, dar Mara mea nu a vrut sa stea doar cu mine, asa ca de relaxat mai putin...
Acum am simptome de gravida, greturi, stari de balonare, obosesc foarte repede...plus o raceala cu nas infundat, tuse si raguseala. Merg luni la doctor ca in afara de Paracetamol, vitamina C si propolis nu stiu ce sa mai iau. Eu sper sa fie bine "micronul" (asa ii zice tata-su), daca am stari inseamna ca se dezvolta, nu? Abia pe 26 am programare la doctor.
Ildi, am vazut pozele cu Ivet, e o minune de copil, foarte frumoasa fetita aveti! Mai e voie in Matern cu hainute aduse de acasa? Eu auzisem ca nu.
Alina a., La multi ani in primul rand! Am vazut si pozele voastre din concediu, sunteti o familie frumoasa! De Bulina grasunica ce sa mai zic, iti vine sa o mananci!

Va pup!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

deja nu mai suport forumul asta...merge infiorator de greu, tot la 10 secunde mi se blocheaza

Maria, bine ca ai mai dat si tu un semn de viata Imi pare rau ca esti racita si ca nu te-ai relaxat inBulgaria

Ildi, vrem sa ne luam Opel Astra, ca asta e mai ieftin si cat de cat bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Noi astazi am ajuns de la Firiteaz ca am fost plecati de vineri.
Ieri am muncit ca eroul .Am taiat buruienile din curte cu sapa ca erau cat mine de mari cu mama lui Cipri.Am niste bataturi de toata frumusetea.
Ne-am trezit dimineata la 6 sa venim cu Ciri la Arad ca a mers la piata cu 2 pui de ciobanesc german si acum imi picas ochii in gura de somn. .Gabi tu zici ca ai insomnii?Iti dau eu somn ca am pt 10 persoane.Abia astept sa o culc pe Maia sa dorm si eu utin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salutare, gasca! Ne/am repatriat si noi miercuri, dar tot am mai avut de circulat si inca mai avem. Aseara am reusit sa citesc ce ati scris dar nu am mai apucat sa scriu nimic, ca era deja tarziu.
Concediul a fost ok, frumos dar si obositor, ca a trebuit sa avem grija de 2 copii (Alex si nepotelul nostru). Praidul e linistit, mai mult pt odihna si relaxare, dar noi nu prea am reusit nici una nici alta... Ne-am facut abonament pe 5 zile la salina, mergeam pe la ora 12, ca mai repede nu reuseam oricat ne-am straduit si stateam pana pe la 15, cand Alex era deja rupt de somn (el si-a format ora de somn de peste zi, la ora 15, iar acolo, din cauza aerului tare cu care nu e obisnuit, il apuca somnul si mai repede).Asa ca pe cand ieseam de la salina Alex era deja adormit sau adormea pe drum, deci saracul Ovi a trebuit sa il care in fiecare zi in brate sau in carca. Lui Ovi i s-a parut cam greu de respirat aerul din salina, chiar a zis ca in ultimele 2 zile i-a fost cam rau, dar eu as fi putut sta mult si bine inauntru, ca nu aveam treaba. Am fost si la o consultatie la doctorita de la Praid si se pare ca nu avem probleme,ceea ce e bine.Alex tot neastamparat ca de obicei, a reusit sa isi ciobeasca si capul pe acolo. Am fost in penultima zi la Sovata unde ne-a placut f mult, iar in ultima zi am mers la strand la Praid, la apa aia sarata, care la inceput a fost un pic cam rece pt Alex, apoi s-a mai obisnuit.Am plecat luni din Praid si am mai stat 2 zile la Toplita, la cumnatu-meu.Cam asta a fost deplasarea noastra in concediu.Nasol a fost ca in seara cand am ajuns acasa, Alex a alunecat in baie pe gresie si si-a "aranjat" si el arcada (sa nu fie mai prejos ca maica-sa).Am mers cu el la urgente, dar din fericire nu a fost nevoie sa il coase si nu a fost grav.L-a dezinfectat cu betadina si l-a dat cu spray Oximed si acum deja i-am dat pansamentul jos, arata destul de bine, abia se vede.Am fost si in vizita la Nico, ca oricum ne era dor de ea si de Maia, Alex a fost cumintel si m-a ascultat cand i-am spus sa o lase si pe Maia cu jucariile,ca pe urma se joaca si el. I-a dat si un pusi la Maia, bineinteles.Maia e tot mai frumoasa si isteata foc, prinde f repede totul,ce sa spuna, ce sa faca... A inceput si Alex sa spuna dupa ea "Alexutu", pacat ca doar in seara aia.
Cu intarziere, LA MULTI ANI, ALINA A.!Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Pozele le-am cam vazut, mai am cateva. Pupici la toata lumea!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Eu sunt zombi, la 11 fara ceva m-am trezit...am ajuns aseara tarziu acasa si sambata noaptea am dormit 3 ore.
La nunta a fost super, ne-am simtit f bine, poze n-am ca uitasem aparatul acasa, asa ca astept sa le primesc de la miri saptamana viitoare ca acum sunt plecati.
Revin mai tarziu...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ceau!
sorry ca n-am timp sa va salut in parte, am mult de lucru, dar am intrat rapid numai a va pun ceva fain ce am primit si eu pe mail...

IESIND CU O ALTA FEMEIE
_
Sotia mea mi-a recomandat sa ies cu o alta femeie.

Dupa cativa ani de casatorie, am descoperit o noua maniera de a mentine vie scanteia dragostei.
De putin timp incepusem sa ies cu o alta femeie… In realitate fusese ideea sotiei mele.
"Tu stii ca o iubesti !" - imi zise intr-o zi, luandu-ma prin surprindere. "Viata este foarte scurta. Dedica-i timp…"
"Dar eu te iubesc pe tine," am protestat.
"Stiu, dar o iubesti si pe ea, de asemenea."
Cealalta femeie pe care sotia mea dorea sa o vizitez era mama mea, vaduva de niste ani. Serviciul si copiii mei faceau ca sa o vizitez numai ocazional.
In seara asta am invitat-o la cina si la film.
"Ce s-a intamplat? Esti bine ?" m-a intrebat.
Mama mea este tipul de femeie pentru care o chemare seara tarziu, noaptea, sau o invitatie surpriza este un indiciu de veste rea.
"Am crezut ca ar fi placut sa petrec ceva timp cu tine," am raspuns. "Amandoi, singuri... Ce parere ai?"
Reflectand un moment la asta, zise:
"Mi-ar placea foarte mult…"
Vinerea asta, in timp ce conduceam spre ea, dupa serviciu, ma simteam nervos, nervozitatea care precede o intalnire... Si, pentru Dumnezeu!, cand sosii la casa ei am vazut ca si ea era foarte emotionata!
Ma astepta in poarta, imbracata in vechiul ei palton. Isi incretise parul si imbracase o rochie cu care sarbatorise ultima aniversare de nunta. Fata ei radea si iradia lumina ca un inger.
"Le-am spus prietenelor mele ca o sa ies cu fiul meu si au fost foarte emotionate," imi povesti urcand in masina.
Am fost la un restaurant nu foarte elegant, dar foarte primitor. Mama mea se sprijini de bratul meu ca si cum era "Prima Doamna a natiunii."
Cand ne-am asezat a trebuit sa-i citesc meniul. Ochii ei vedeau numai literele mari.
Pe la mijlocul intrarilor, mi-am ridicat privirea spre ea. Mama mea, asezata pe partea cealalta a mesei, doar ma privea. Un suras nostalgic se vedea pe buzele ei.
"Cand erai micut, eu eram cea care iti citea meniul. Iti amintesti ?"
"Atunci, e momentul sa te relaxezi si sa-mi permiti sa-ti inapoiez favoarea," am raspuns.
In timpul cinei am avut o conversatie agreabila, nimic extraordinar. Doar ne-am pus la zi unul cu viata celuilalt. Am vorbit atata, ca am pierdut filmul.
"Voi iesi cu tine si altadata, dar numai daca ma lasi sa te invit eu," spuse mama mea.
Cand am dus-o acasa imi parea rau ca ne desparteam. Am sarutat-o, am imbratisat-o si i-am spus cat o iubesc.
"Cum a fost intalnirea?" a vrut sa stie sotia mea cand m-am intors in noaptea aceea.
"Foarte placuta. Iti multumesc." Am privit-o recunoscator, adaugand: “Mult mai mult decat mi-am imaginat."
Cateva zile mai tarziu mama mea muri de un infarct. Totul a fost atat de rapid, ca nu am putut face nimic.
Dupa putin timp am primit un plic de la restaurantul unde cinasem cu mama. Continea o nota care spunea:
“Cina este platita anticipat. Eram aproape sigura ca nu voi putea fi aici. Oricum, am platit pentru tine si sotia ta. Niciodata nu vei putea intelege ce a insemnat noaptea aceea pentru mine. TE IUBESC! Mama ta.”
In acel moment am inteles importanta de a spune la timp TE IUBESC si de a le da fiintelor noastre dragi spatiul pe care il merita. Nimic in viata nu este mai important decat Dumnezeu si familia ta. Da-le timp pentru ca ei nu pot astepta.
Daca mama ta traieste... distreaz-o!
Daca nu... aminteste-ti-o!
Daca ai mama... retrimite acest mesaj. Faci ca sa reactioneze pe cineva care a uitat putin aceasta fiinta minunata care este MAMA.
Si aminteste-ti mereu: Dumnezeu iarta, dar Timpul nu iarta niciodata.
NICI NU SE POATE INTOARCE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, foarte faina si emotionanta povestioara!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutare fetelor
Ildy felicitari pt surioara frumoasa a lui David.Cum e ,cumite?Mananca de la san sa ii dai lapte praf?Ce spune David de ea.
Ada fain de tine la mare .
Alina am vazut rochia si sandalele.Faine.Pupici Adelinei pt buba de la buca.Cand mai deschizi subiect nou trece-l pe Serban si Andrei .
Gabi cand mergeti in concediu?v-ati hotarat?
Clau ce mai face sora ta?nimic nou in privinta unui bblas?
Maria_rubi tinem pumnii micronului sa fie bine fixat si dezvoltat.
Cristina distractie in concediu!
Miha a adormit Vic sau a facut concert atunci cand ne-am intalnit?
Flavia cate saptamani are sora ta?Bogdi ce mai zice?
Niko ce mai zice baietelul?V-ati gandit la nume?
Anca nasol cu programul de somn.Nici mie nu mi-a palcut aerul salinei,chit ca am stat doar 1 zi.Mi se parea ca simt numai mirosul de motorina de la autobuzul care ne-a dus.
Ioana ai mai cautat servici?

Noi suntem bine.Serban are 5100g si 57cm si cred ca va avea ochii mai deschisi la culoare,numai cred .De cateva zile si-a descoperit pumnii iar eu pofta de mancare a fulgilor de porumb.Ma indop cu ei intre mese,evident,de parca as fi o gasca.
Botezul e pe 24 ,nu mai stiu cine m-a intrebat.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anca bine ai revenit!si pe mine ma bate gandulk sa o duc pe eli odata la praid....
cristina ma bucur ca sunteti bine amandoisi tu si samburelul.pt raceala incearca cu homeopate,sunt si mai bune mai ales ca esti gravi.
clau bafta in continuare la condus.
alina ma bucur ca a fost totul ok la nunta.
gabi somn usor....
ildi cum e cu 2?
eu nu mai am timp nici sa mor ma termina elisa.stiti voi,se catara pe mobila,merge tinanduse de te miri ce(da singurica nici vorba...).....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Multumesc pentru urarile de somn...am inceput sa dorm mai bine, dar tot insufucient! Azi-noapte m-a tinut barbatu-meu de povesti pana la 2
Carmen la multi ani lui Serbanica pentru cele 2 lunisoare. Nu ne mai arati poze?
Ada si Monica asteptam impresii din concediu.
Anca si Cristina Rubi, voi nu aveti poze din concediu?
Alina m, vaiii, cuma ti uitat aparatul?!Si eu care eram nerbdatoare sa te vad nasha.
Clau impresionanta povestea...m-a busit plansu

Mergi la inceput