Prichindei martie - aprilie 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 7
Crisa-77 spune:
Ce mai faceti fetelor?In sfarsit din nou pe la voi. Suntem fericiti ca am reusit sa-i facem lui Andrei jumatate de vaccin antigripal si speram ca peste o luna sa reusim sa-i facem si cealalta jumatate.Crinutei i-am cauterizat hemangiomul care-l avea pe obrajor si speram sa se vindece bine.In rest suntem bine sanatosi,Andrei merge la gradinita si in continuare face circ cand il iau de acolo.
Va pupacim.
andira spune:
Hm, data viitoare probabil culeg subiectul din arhiva... ![]()
Zuzule - La Multi Ani, sa fii sanatoasa, sa fii toata viata mandra de piticii tai, sa-ti aduca numai zambete si fericire, si sa te simti implinita in ceea ce faci si alaturi de cei dragi tie! 
zuzunaki spune:
Wow,andira,m-ai lasat...speechless!

Multam mult de urari!Mi-au mers la suflet!
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Anca Micaela spune:
Zuzu, iarta-ma de intarziere! La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de familia ta cea frumoasa!
Pup cu drag!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
rrox3 spune:
Uite ca reusesc si eu sa mai citesc despre voi si sa va scriu cateva randuri. ![]()
Simonela sa-ti traiasca micuta!
Multa sanatate!
Zuzu La multi ani si muuulti pupici!!
Scuze de intarziere, nu prea mai stiu bine pe ce lume sunt in ultima vreme...
Oana Ma bucur sa te mai citesc
Mereu cand aud ceva de NZ ma gandesc la voi ![]()
Crisa Ma bucur mult de succesul lui Andrei la gradinita 
Dantje M-am amuzat copios de replicile lui Martjin ![]()
La poze n-am apucat sa ma uit inca, dar abia astept.
Ioana a inceput si ea gradinita de la 1 septembrie. E inca putin timida si retrasa, dar ii place. Merge la program scurt, la o gradi privata. Sunt 9 copilasi in grupa si educatoarea e OK. Fac engleza zilnic si au avut deja prima serbare - de Halloween. Invata o gramada de chestii. Canta, danseaza, spune poezii si a invatat o gramada de cuvinte in engleza.
Cu bona (maica-mea a plecat in Canada pentru jumatate de an, suntem singurei de vreo 2 luni) am avut numai peripetii. Primei i-am spus la revedere dupa numai 3 zile (am descoperit ca mintea) si cea de-a doua a supravietuit pana fix ieri, desi era o perosoana de incredere, o stiam practic din copilarie. Dar nu a stiut deloc sa se apropie de fete, in special de Mariuca, care a trecut la atac. Era un continuu razboi, ma sunau pe rand nonstop si tensiune permanenta.
Acum stau cu soacra mea, dar e o solutie temporara, pana se fac bine. Ioana are o traheita, tuseste. Mariuca a pescuit de doua zile o viroza urata, cu febra mare si dureri de gat si cap. Astazi nici nu a fost la scoala.
Vrem sa o lasam pe Ioana la gradi program lung si pe Mariuca la after-school la aceeasi gradinita. Sper sa se acomodeze. Va costa cam o caruta de bani...
Ioana ia in continuare zilnic un laxativ si are meniu bine controlat, dar merge bine, nu mai sunt probleme.
Din pacate e tot agresiva... O loveste pe Mariuca si chiar si pe noi, cand se enerveaza. Evident ca e trimisa in camera ei si se potoleste, dar cu urmatoarea ocazie o ia de la capat. Promite insa de fiecare data ca nu mai face...![]()
Multi
-ici tuturor! Sper sa nu mai treaca iar 2 luni pana la urmatorul mesaj...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
simonela spune:
Salutari, salutari! ![]()
Noi am crestinat ieri (sambata) cel mai mic membru al familiei si suntem acum cam obositi, ne refacem dupa o zi plina...Desi e post, preotul ne-a spus ca botezuri se pot face, asa ca am decis sa nu mai asteptam pina anul viitor, ca sa o botezam pe Rebeca. Am vrut , initial, sa organizam evenimentul in 8 nov, dar nu puteau nasii pentru ca erau plecati din tare, asa ca am facut in 15...N-a fost o petrecere uriasa, ci doar familie, colegi si prieteni apropiati, in total 30 adulti si 4 copilasi. A fost frumos, ne-am simtit bine, speram ca si invitatii la fel, asteptam sa vedem saptamana viitoare si pozele
, ca sunt curioasa cum au iesit. Eu n-am avut timp sa ma fac frumoasa, din pacate, pentru ca n-a avut cine sa stea cu bebelusul pina merg eu la coafor, mani-pedi, dar asta e...
Rrox, multumesc frumos pentru urari!
Imi pare rau ca fetele sunt bolnave, le doresc insanatosire grabnica! Stiu cum e, ca si ale mele au facut amandoua bronsita acum cateva saptamani si tuseau urat de tot, am fost nevoita sa le tratez cu medicamente si aerosoli...Bine ca a trecut, acum ne mai luptam doar cu colicile, unoeri mai puternice, alteori mai blande, sper sa nu mai dureze prea mult, ca mi se rupe inima cand o vad pe pitica cum se chinuie
Te invidiez pentru gradinita la care merge Ioana, eu, dupa cum am mai zis pe-aici, nu sunt multumita de gradinita Andradei. E drept ca e de stat, nu particulara, si sunt 2 educatoare mai in varsta care s-au blazat deja si s-au saturat de toate, din cate le vad eu, si au vreo 25 de copii in grupa
Am ales gradinita asta pentru ca e fff aproape de noi, facem 5 minute pe jos si dimineata conteaza ca o trezesc pe Andrada doar cu jumatate de ora inainte, iar ea care dormea de obicei pana la 9-10 dimineata e mai fericita asa...Cred ca de anul viitor, feb-martie, daca vom putea, vom incerca si noi s-o mutam pe Andrada la o gradinita particulara, pt ca nici ei nu-i place aici si nu merge cu placere, plus ca nu a invatat cine stie ce si ea este un copil sociabil, este orice numai timida nu (deocamdata).
Avem si noi probleme cu agresivitatea. Ea de mica avea tendinta sa impinga copiii pe topogan, in parc, sau sa le puna nisip in cap daca nu-i convenea ceva, dar am incercat mereu sa opresc impulsurile stea. Acum ne confruntam cu alt nivel de agresivitate - ii loveste cu palma pe bunici, daca nu-i convine ceva, dar chiar si pe oameni pe strada/in troleibuz sau pe musafiri, asa din senin, daca n-o baga in seama sau e ea suparata/nervoasa. Chiar ma face de rusine! Si nu stiu de unde are apucaturile astea si cum sa o mai opresc. O pedepsesc cu inchisul in camera ei 3 minute, plange bine, zice ca nu mai face, s-o iert, dar cand mi-e lumea mai draga am o surpriza. Ma gandeam sa apelez la Supernanny, daca nu gasesc nicio solutie s-o "domesticesc" ![]()
A fost plecata la bunici 3 sapt.,la Cluj, sa vedem cum se va reacomoda acum la gradi.
Va pupam, va dorim sanatate tuturor si sa auzim numai de bine!
Simona, Andrada(28.04.2005) si Rebeca (25.09.2008)
Pozele noastre
Crisa-77 spune:
VA pupam.
Andrei merge bine la recuperare.S-a acomodat si nu sunt prea multi copii(2-4 in grupa).Asa ca trag nadejde ca se lucreaza cu el.Asta voi vedea in timp.In rest suntem bine.Face unele progrese si chiar ma uimeste cateodata.Ca pare sa nu asculte ce-i spun/explic;mai tarziu face ce i-am spus.Dar sunt si momente dificile:atunci cand vrea ceva si eu nu inteleg(ca nu vorbeste),el imi arata ce vrea si eu incerc mai multe variante si cand se enerveaza plange de rupe si nu pot sa-l impac cu nimic.Sper sa treaca de perioada asta.
VA pup acum ca s-a apucat de scris peretii.
Crina este bine sanatoasa.Creste si e tot mai lipita de Andrei.In zilele cand merge Andrei la recuperare plange tot timpul si nu pot s-o impac cu nimic.Iar cand vine Andrei rade tot timpul si-l fugareste(in 4 labe) prin toata casa.
Pupicei multi de la noi si multa sanatate.
caramella spune:

Noi suntem bine dupa o viroza prelungita...de cam 1 luna ,in care a tusit de m-a capiat si a luat o gramada de medicamente.Acum luam doar Baraka,vitamina c si fier(i-a iesit o usoara anemie la analize,de fapt inca am dubii cu diagnosticul de anemie,i-a iesit sideremia 31,pe net zicea ca e ok la varsta lor ,dr zice ca nu).
La gradi a cam lipsit,acum am dus-o din nou.Ii place,a inceput sa manance(nu vroia sa mance ,se uita la ceilalti doar,iar cand venea acasa nu mai stiam cum sa o satur).
Avem si noi ceva probleme de comportament ,cateodata e foarte incapatinata ,nu asculta si face in contra noastra parca sa ne faca ciuda.A invatat de la gradi sa muste si a muscat o fetita.Ne face scene si pe strada sau in magazin,dar nu cedam si o aducem cateodata si urland acasa.
Carmen si Alicia
caramella spune:
Vai suntem pe pagina 4.
LA MULTI ANI ROMANIA!!!
SIMONELA felicitari ,sa-ti traiasca printesele!
scuze pentru intarziere.
Zilele astea am fost si noi la circ,Alicia a fost foarte incantata,acum se joaca prin casa de-a circul cu animalutele ei.
Azi vom merge prin centru sa vedem artificiile,sa facem poze cu beculetele.
Altfel,ne pregatim pentru serbare la gradi(e fulg de nea)repetam colinde si o poezie.Sunt tare curioasa daca o va spune in fata tuturor,asta vara nu a vrut sa spuna,a plans.Acum e prima care deschide serbarea,i-am tot spus ca e cea mai buna de aceea a pus-o doamna prima si e incantata.
Cum a fost neascultatoare,a primit o scrisoare de la Mos Nicolae,in care o anunta ca nu va primii nimic daca nu e cuminte.Vad ca functioneaza,asculta ,face curat la jucarii.
CARMEN si ALICIA
andira spune:
Andruzza - La Multi Ani, sa fii sanatoasa, sa va bucurati de copiii vostri frumosi, sa le fiti alaturi in toate realizarile pe care le vor avea, si sa le fiti cel mai de nadejde sprijin toata viata! 

Sper ca n-am gresit - sa fi fost ieri ziua ta ![]()