Prichindei martie - aprilie 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 6
Anca Micaela spune:
Felicitari, Simonela! sa fiti sanatosi si fecitici!
Nu ma mai scuz de absenta, ca deja nu mai am argumente :(
Ema merge la gradinita impreuna cu 2 buni prieteni, dar asta nu a grabit adaptarea prea mult. inca plange dimineata si disperarea ei e sa nu lasam acolo pijamaua :):):)
In fiecare zi cand e cuminte = nu plange primeste o floricica. A ramas ca daca face o gradina in fircare saptamana putem face ceva impreuna, ce vrea ea. Asa ca a ales sa mergem la teatru de papusi si la circ.
Avem deja 3 week-enduri consecutive de asemenea activitati si e tare frumos :)
Am fost la circ la zilele Bucurestiului, apoi la Alba ca Zapada si la Punguta cu 2 bani.
A fost dezamagita ca actirta = Alba ca Zapada era blonda. Si m-a intrebat: mama, da' tu imi zici ca avea parul negru ca abanosul? Abanosul e galben sau negru? :(
In rest... poarta ochelari. Am reusit sa o duc la control si sa fie cooperanta, asa ca a rezultat o dipotrie de +0,75 la ambii si ar trebui sa corecteze si mica problema de strabism. Sper... O sa pun in curand poze cu Ema cu ochelari - e chiar haioasa, am reusit sa ma invat :D. Avem noroc ca accepta sa ii poarte.
Eu sunt multumita de gradinita, de mancare si conditii; sper sa se convinga si Ema in curand :)
pup cu drag!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url
ariadnabr spune:
Buna fetele,
Simonela Felicitari!! Sa-ti traiasca printesa si sa fie norocoasa si sanatoasa! 

Noi suntem bine, ne-am adaptat fara nici o problema la gradinita, de unde eu imi faceam griji ca o sa planga sau mai stiu eu ce, Sonia adora gradinita! Si-a facut si prieteni noi,ceea ce este excelent...insa...ati ghicit..baieti!
Cu fetele le aveam...asa si-asa dar baietii ne sunt cei mai buni prieteni!
Cu Julia e foarte blanda si iubitoare, adora sa fie "sora mai mare", dar are si momente cand vrea sa fie ba hranita, ba purtata in brate "like a baby" si tot asa. Presupun ca sunt reactii perfect normale. ![]()
Julia creste, zambeste la toata lumea, e un bebe cuminte, nu pot sa ma plang!
Seamana din ce in mai bine cu Sonia la aceeasi varsta, in unele poze juri ca e acelasi bebe.
V-am pus pozici noi cu Sonia aici http://s167.photobucket.com/albums/u136/ariadnabr/Sonia%20-%20ultimele%20poze/ iar pe Julia o puteti vedea aici http://s167.photobucket.com/albums/u136/ariadnabr/. Povestea nasterii Juliei o aveti la semnatura mea daca va face placere sa o cititi. Click pe Julia 
Va pupam cu drag, 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Anca Micaela spune:
Madalina, aveti 2 fetite superbe! SA va traiasca si sa fiti fericiti!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
an-k spune:
Felicitar Simonela, sa va traiasca puiuta sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Ariadna, v-am vazut pozulicile si citit povestea, foarte frumos ai scris, ai doua fetite superbe
simonela spune:
Buna, fetelor!
Multumim frumos pentru urari: danuta_t, andira, andruzza, ionela, anca micaela, ariadnabr, an-k!! 

Noi suntem putin mai bine acum, dupa ce am trecut printr-o bronsita a fetitelor...Foarte nasol! Andrada nu e la prima "abatere" de acest gen, chiar ma gindesc sa o ducem la citeva sedinte la salina (exista, mai nou, una artificiala, in Bucuresti), dar micuta, saracuta, a fost tare repede victima virusilor, la nici 3 saptamini...
Ce sa fac, am incercat cit am putut s-o feresc, s-o tin pe Andrada departe de ea, sa n-o mai las in camera, sa nu mai dormim impreuna, dar din pacate s-a intimplat. I-am dat medicamente de tuse si Panadol si i-am facut aerosoli cu ser fiziologic. Sunt mai bine acum amindoua, dar nu le-au trecut complet, complet mucisorii si tusea enervanta...Andrada e pe drumul cel bun, merge iar la gradi, dupa o sapt. de stat acasa cu mami, dar Rebecai daca nu-i trece azi-maine, cred ca va trebui sa-i dau antibiotic ca n-o pot lasa asa.
Bona n-am cautat inca, au fost, pe rind, la noi, sa ne ajute, mama mea, soacra, acum e iar mama si apoi o s-o las pe Andrada la Cluj vreo 2 saptamini, pina vom face botezul. Cred ca voi cauta femeie pentru menaj pina la urma, care sa o ia si pe Andrada de la gradi si sa ma ajute citeva ore pe zi la curatenie, mincare etc. ca nu ma descurc asa...Nu stiu cum ziceai tu Danuta, ca te ocupi mai mult de cel mare, si-ti reprosezi uneori ca nu-i acorzi destula atentie celui mic, ca la mine situatia e invers...Imi reprosez ca nu mai am atit de mult timp pentru Andrada, care sufera di cauza asta si s-a refugiat in bratele lui tati si ale bunicilor, pentru joaca, pentru citit, pentru mincare si mersul la gradinita...Eu nu mai am acum asa mult timp si trebuie sa ma dedic celei mici mai mult, deocamdata, ca nu poate nimeni sa-i dea sin in locul meu
si nici nu le las sa o schimbe sau alte cele decit, daca e absolut necesar. In plus, Rebeca fiind atit de micuta,cel mai bine se linisteste la mami in brate... Ma gindesc insa ca peste putin timp voi reusi sa ma adaptezmai bine la noua situatie, trebuie sa-mi cumpar un carucior nou, mai de iarna, si cind incepem sa iesim la plimbare si sa merg dupa ea la gradi o sa fie mai bine.
Trebuie sa fug acum, va pup pe toate!
Simona, Andrada(28.04.2005) si Rebeca (25.09.2008)
Pozele noastre
ocrainic spune:
Hei salutare fetelor! Sa fie un an, sa fie doi de cind nu am mai trecut pe aici!? Promit sa mai trec, macar la citit. Am luni un examen mare din specialitate, pt care am invatat din greu tot anul (acum sunt in faza in care as face orice, doar sa invat nu!).
Vesti mari despre noi din anul asta: in aprilile eu m-am tuns la zero, pt un fundraising pt copilasii cu leucemie (din "pacate" tot parul a crescut la loc), david a invatat sa schieze iarna asta, luca este blond cu ochi negri si parul cret, ...ce sa va mai zic. Suntem si pe aici cu totii afectati cu criza asta economica mondiala.
Trimitem copiii in Romania la pparintii mei din noiembrie pina in februarie, poate david exerseaza noile skills-uri pe pirtie, au un Craciun cu zapada, ...si noi o vacanta binemeritata!
Eu mai vreau un bebe, nu chiar acum, poate intr-un an, doi, spuneti-mi, sunt printre voi care au ideea unui bebe3?
Mai stiti de mamacita? ce mai face fetita ei?
Pupici tuturor care va mai aduceti aminte de noi!
Oana
ocrainic spune:
cum de am uitat, am slabit anul acesta ...20KG!!! Am ajuns la profilul din facultate...66 Kg, nici mie nu-mi vine sa cred!
pupici
andira spune:
Oana - bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine zilele trecute, citeam niste articole despre NZ![]()
Super vacanta 4 luni, nu asa ![]()
Bafta multa la examen si felicitari pt slabit!
Am dat si eu 16 kg, si ma chinui cu chiu cu vai sa mai slabesc macar 6. Am tot 66kg, dar vreau sa ajung la 60, cel putin ![]()
Si eu as mai vrea un bebe, duc munca de lamurire cu sotul, dar nici eu nu-l vreau acum, as vrea sa incerc dupa jumatatea anului viitor.
Inca nu sunt nici eu hotarata, dar daca tot se da legea cu 85% din venit, e un mare pas inainte
, pt ca de data asta vreau sa stau 2 ani acasa.
andira spune:
Am vazut pozele, ce frumosi sunteti toti 3!
Daca tot ne inhamam la bb3, sa-mi dai reteta de baietel, si daca vrei ti-o dau pe cea de fetite ![]()
an-k spune:
Uuuu, buna sera,
Mai ce liniste p,aici. Unde sunteti fetelor cu puiuti de gradinita?
de la noi