Prichindei martie - aprilie 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Salut,mai apar si eu din cand in cand.

Am reanceput si noi gradi ,dar de data aceasta la program de 8 ore.Nu am avut probleme cu plansul,doar e nitel cam bulversata.A facut o data pisi pe ea si a certat-o educatoarea,a fost trista toata ziua.Nu mai face pe ea de anul trecut ,cred ca i-a fost rusine sa spuna.Se intelge bine cu 2 fetite pe care le stie din parc si sunt in aceasi grupa.Dorm in paturi alaturate la cererea noastra,altfel nu se putea.
Cu mancatul nu se prea omoara la gradi dar recupereaza cand ajunge acasa.

Suntem cam raciti ,cu schimbarea asta brusca de temperatura.E un frig in casa.
Sunt destul de suparata caci au intarziat cu lucrarile la apartament,nu stiu daca ne vom muta anul acesta.

Trebuie sa culc copilu ' ,altfel nu se mai trezeste dimineata,e bine ca in sfarsit are si ea un program.

Carmen si Alicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua dragilor.

Ne mai primiti si pe noi?

Am lipsit mult de aici.
Dora a fost toata vara la bunici,acum am inceput gradinita.

Ii place,dar dimineata maraie putin.Imi spune s-o tin putin in brate sa se linisteasca,ma pupa si imi ureaza o zi buna.
Seara se culca la 20. "Mami,hai la culcare ca ne sculam devreme".
S-a acomodat destul de geru cu copii. Pana acum statea deoparte si se uita la ei cum se joaca. Acum mi-a spus educatoarea c-anceput sa se joace si ea cu ei.

Ii place tare mult la gimnastica. Ieri mi-a spus ca vrea si la carate. Desi nu-i pt domnisoare, cred c-am s-o dau sa vada cum este.
La sfarsitul primei saptamani n-am scapat de cursul nasului si putina tuse,dar pana ieri i-a trecut .

Ser de acum sa fim mai active.

Pupici

Ionela siDora-Ioana
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE LA 3 ANI http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/3%20ani/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Helou, helou

Cam liniste pe aici, dar asa reusesc si eu sa fac fata, caci sunt cam codasa.
Sa va mai povestim de noi.
Va spuneam de operatiunea wc, o desfasuram dar nu pot zice regres dar mi se pare ca a scazut interesul deci asa cand si cand, nu fortez sa nu ajungem la alte necazuri....mai astept desi ...oare il insor cu pampersi...?
Sa va povestesc alte discutii, dintre cei doi barbatii din casa.Se aflau amandoi in baie....Martijn 'hidrata 'wc-ul , ta-su la dus:
Pap tu nu aluneci un cada?
Ta-su : Nu, de ce?
M : Pai ai grija sa nu aluneci in cada ca te duci pe canal si nu mai avem tata.
In alta zi:
Fiind mai agitat, o tot necajea pe printesa si si-a insusit un binemeritat time-out la el in camera.Ma rog nu i-a convenit dar pana la urma a acceptat, ca nu prea avea de ales.Dupa cateva minute, ma duc sa culeg roadele, sa vad daca a inteles de ce afla acolo, daca a invatat ceva din asta.Il durea la basca pe musiu , avea o masina in mana si incerca sa-i puna cauciucurile de la roti inapoi( are o placere nebuna sa le scoata).Eu incercand sa port o discutie inteligenta, il intreb daca crede ca poate cobori si sa se comporte civilizat cu sora-sa.
El: Acum sunt ocupat , termin asta si dupa vorbim mai departe, ok?
Am acceptat tacit , am asteptat pana a terminat si am discutat mai departe.
La masa de seara , asa din senin : mami tu esti o supermami, deci... mi-am luat bonusul..
Aoleo, p-asta o uitai...intr-o seara dispare la el in camera, dupa cateva minute vine jos cu parul lins , slinos....isi puse crema in par , sa fie ca si copii de la gradi.L-am samponat de 4 ori si tot n-a iesit...

http://entertainment.webshots.com/photo/2594547660102362195gKJggO
am pus cateva pozici noi daca va e dor de noi

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna, buna,

Eu am terminat scoala dar inaca nu am gasit servici, adica voi fi mai des p'aici.

Vad ca se vorbeste aprins despre gradinita; o sa va zic si eu de a mea care nu e incepatoare. a intrat in grupa mijlocie, sau in clasa a doua cum se spune aici, la juf Mirian si ii place tare mul se vede fata mare.

Eu o duc la 8 cu toate ca scoala incepe la 9 dar se mai joaca pana intra in clasa. Apoi educatoarele ii alineaza la 9.15 si merg 2 cate 2 peste drum la scoala.
Au si ei un televizor in sala mare la care nu stiu cand se uita ca Bia nu a mentionat asa ceva. In schimb au in clase cate 2 calculatoare unde mai fac jocuri educative, numere, litere etc. Si cand vine acasa imi zice sa o las la cali ca ea stie sa umble de acum.

Cu mancatul nu imi place pentru ca nu primesc nimic, mergem cu pachetelul si mancam cald doar seara. Cica din octombrie o sa le dea miercurea fructe si legume pentru initiere.

La 3 termina 'orele' si pleaca iarasi frumos doi cate doi insotiti de educatoarele de la 'opvang' peste drum sa se mai joace pana ajung parintii sa ii ia.

Crisa, asa face si Bia plange cand merg sa o iau sau ma rog... imi spune ca ea mai sta putin ca inca sunt multi copii

Ariadna, super cu tati, am patit si noi asa, ne-a invitat invatatoarea Biei cu Anthony la scoala sa il vada copii pe fratior, ajunsi acolo dupa ce schimbam ceva amabilitati o intreaba pe Bia, si o ajuti pe mami sa ii dea biberon fratiorului?' la care ea raspunde 'Nu, pentru ca Anthony nu papa biberon ci tata' si arat spre bluza mea, am ras copios si eu si invatatoarea. Cat despre alaptatul papusilor si ea le pune la piept doar ca nu le bate pe spate dupa :))

Citind pe aici am remarcat ceva absente, oare ce mai fac Mamacita, Gabrianah, Oana maria, si nu imi aduc aminte f bine nikurile dar lipsesc multe fete, aaa Daria, ...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Nu sunt io aia care scrie foarte des pe aici, dar tare imi vine sa strig catalogul.Unde sunteti duamnele?
Ce mai fac prichindeii vostri?

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Salutare!

Intru si eu repede sa va anunt cu drag ca a crescut numarul membrilor familiei mele... Joi, in 25 septembrie, la 7 dimineata, dupa doar 2 ore de travaliu (Slava Domnului) s-a nascut Rebeca Georgiana!!! A avut 3350 la nastere, 50 cm si Apgar 10. Dupa 2 zile jumate ne-au dat drumul acasa din spital, cica eram bine si n-avea rost sa mai stam pe acolo...

Azi am implinit deja o saptamina si suntem ok...Rebeca e foarte cuminte, deocamdata - papa, doarme, ”zimbeste", n-avem probleme cu ea, sper sa nu apara prea curind colicile...Andrada e putin cam geloasa, cum era de asteptat, a si plins o data ca mami nu sta numai cu ea, si ca am ”certat-o” putin pt ca a strins-o de minuta pe cea mica intentionat, desi i-am zis sa nu faca asta...Vrea sa-i puna mina pe fata, pe caput, sa o stringa de minuta, sa-i dea jos caiculita, s-o imbrace, s-o dezbrace, s-o ia in brate...Mi-e mila de ea, imi dau seama ce e in sufletelul ei si ca nu vrea sa-i faca rau, dar pe de alta parte nu pot s-o las sa o zgiriie sau s-o bruscheze pe bebita...asa ca trebuie sa fie cineva mereu cu ochii in patru cind intra Andrada in casmera copiilor...

De gradinita nu sunt foarte incintata - deocamdata n-a invatat acolo decit sa tipe, sa ridice tonul si sa fie cam brutala in exprimare, cind vine acasa si se joaca de-a "educatoarele si copilasii", nu-mi place deloc ce ton si ce cuvinte foloseste...Ma gindesc ca n-a fost o idee prea buna s-o dau acum, aveam alte impresii despre ce se va intimpla acolo. In plus, dr m-au avertizat despre pericolul transmiterii bolilor aduse de la gradi catre cea mica, asa ca luam in calcul acum gasirea unei noi bone...

Cam atit deocamdata. Am pus citeva poze cu bebita. Va dorim numai bine si sper sa am timp sa intru mai des, desi nu stiu cind!!??!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Simonela, bine ati venit acasa.
Sa va aduca printesele cat mai multe bucurii si zile senine, voi sa va bucurati de ele si ele de voi.

Refacere grabnica si putere pentru amandoua.

Cu bolile ai mare dreptate sa-ti fie teama. Andrei a facut o bronsiolita la o luna, probabil ca-n urma unui rosu in gat de la Mihai.
Iar iarna trecuta Mihai avea abonament la rosu in gat, cate unul pe luna, iar Andrei care avea deja 6 luni nu l-a ratat pe niciunul.

Avand in vedere ca Andrada este in primele luni de gradi, in mod cert va fi mai protejata acasa de boli. Dar daca iti iei bona, sa iei in calcul ca bona se va ocupa de bebe iar tu de Andrada. Dupa cum povestesti tu despre Andrada nu cred ca te va lasa sa faci altfel. Doar eventual daca nu va ocupati impreuna de bebe. Trebuie sa te pregatesti si tu foooarte bine psihic pentru asta, ca o sa vina o perioada plina de autoreprosuri ca nu te ocupi de bebe suficient de mult/bine.
La noi a fost exact la fel. Dar am razbit ca oricine dealtfel.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Simonela - felicitari, sa-ti traisca pitica si sa fie sanatoasa!
Multa putere si rabdare iti doresc, o sa fie totul bine.
Irina credea ca Nati e papusa, cand a vazut-o prima data, si intindea manutele sa i-o dam.

Rrox - sar'na de sfaturi, cel cu fructele taiate a fost excelent!
Fetele au suportat drumul mult mai bine decat ma asteptam, si per ansamblu a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

simonela, felicitari! Sa-ti cresca printelese sanatoase, sa va bucurati de ele.

Fetelor, multam ca ne-ati admirat in poze

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Simonela ,felicitari, sa va traiasca puiutzii.

Zilele trecute mi-a spus Dora ca vrea si ea un fratior sa aibe cu cine sa se joace.
Din nefericire,nu cred ca-i vom putea indeplini dorinta

Pupici

Ionela siDora-Ioana
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE LA 3 ANI http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/3%20ani/

Mergi la inceput