Prichindei martie - aprilie 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 8
andrruzza spune:
andira, ihim, astazi este.
multumesc mult de tot!
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
andira spune:
Prietena mea cea mai buna e nascuta pe 5 decembrie, maine petrecem si noi.
Si tot colindand pe forum, am gasit-o si pe Adriana Fedorca la lista de mamici de iulie - august 2009
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Bun, mai intru de Craciun si 19 martie - atunci pt urari la dublu... ![]()
adrianafedorca spune:
andira multumesc mult pt urari
si pt ca m-ai gasit ![]()
andruzza la multi ani fericiti 
asa e sunt
in 9s, Cezar e super incantat abia asteapta sa-l scot pe bb din burtica, mereu ma intreaba cand il scot sa se joace cu el...![]()
sa va zic si de Cezar 2 vorbe... a inceput si el gradinita...dar nu prea are parte ..in septembrie a mers 2 zile si a racit ( cu muci , tuse etc), in oct 2 zile iar a racit si in noiemb 3 zile. (iar tuse iar muci)...si dupa 2 saptamani...a facut varicela...acum e la bunici e deja a 2 a saptamana de varicela...mi-e dor de el de mor...dar ce sa fac...mi-e frica pt bb din burtica...chiar daca eu am avut, sper pana Craciun sa se faca bine si sa-l luam acasa , vb la telefon de 5 ori pe zi si mereu ma intreaba cand vin la el ca ii e dor de noi...mi se rupe inima...cel mai greu a fost ca nu am putut sa fiu langa el mai ales la inceputul bolii cand a fost groaznic...il manca pielea asa de tare ca mama era disperata nu mai stia ce sai faca...dar a avut atata ambitie si nu s-a scarpinat nici macar o data ..acum e bine e pe trecute au inceput sa se usuce bubitele, sper in 2 saptamani sa-i treaca de tot, aseara am vb cu el la tel si isi facea ghetutele il asteapta pe mos de 1 saptamna ...
in rest e cum il stiti...cuminte , mananca de rupe, doarme ...are 116 cm si 25 kg...mie mi se pare cam grasunel dar dr a zi ca e inalt si arata f bine
la gardi ii place la nebunie, in prima zi n-a plans deloc (eu da
, dar fara sa ma vada
), abia am reusit sa-l luam cand s-a terminat programul....ii plac f mult copiii ...de asta ne-am si decis sa facem bb2 , cred ca o sa fie groaznic de greu ...dar nu sunt nici prima nici ultima, o sa ma descurc
eu cu sarcina sunt bine...sper sa fie bine si de acum inainte, e aproape ca la prima sarcina , cu greturi cat casa , doar ca acum am si stari de somnolenta....as dormi non stop, la 7,30-8 seara deja visez...nu pot sa stau mai mult
pe 30 dec fac eco la iosup aveam de gand sa va spun atunci daca imi spunea ca totul e ok, dar ma bucur ca andira m-a descoperit si ca v-a spus ea inainte...chiar ma bucur...imi era dor de voi si de prichindei...

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
9+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
am uitat ...
La multi ani sarbatoritilor de azi !!!
9+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
rrox3 spune:
Adriana Felicitari!! Sarcina usoara si bb2 minunat! 
Multa sanatate lui Cezar!
S-a pastrat tot baschetbalist vad
M-am bucurat mult sa-ti gasesc postarea aici. 
La multi ani Andruzza!! Cu mareee intarziere... ![]()
Andira multi
-ici, noroc cu tine ca ne mai aduci aminte de aniversari 
Ioana luna asta a mers la program lung la gradinita. S-a adaptat repede, ii place deja. Nu doarme la pranz, e lasata sa se joace in alta camera, cu directoarea
Si e mare amatoare de balet! S-a lipit imediat de cursul de balet al fetitelor de grupa mare si face cot la cot cu ele.
Din pacate de vineri a racit, e mucoasa si tuseste destul de urat, asa ca sta acasa. Sper s-o reparam pana duminica, cand are serbarea ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
dariaevelin spune:
Felicitari mamicilor care mai au un mic bb! La multi ani andrruzza!
trecem si noi sa va salutam si sa va uram Craciun frumos!
Suntem bine.Brien creste pe zi ce trece. Merge in continuare la gradi, ii place mult. A avut serbare,a fost steluta. Acum il asteapta pe mosu' sa vina cu cat mai multe jucarii thomas. Ne dispera cu ele,are tone si tot mai vrea.cu imunizarea sta bine,bine de tot. a racit intr-un semestru doar odata. in rest a invatat alfabetul de capul lui. a ascultat la un laptop micut care spunea ce litera apare pe ecran si acum le stie pe toate. si se straduie sa le lege. mie-mi pare destul de devreme(pt citit) asa ca nu-l incurajez. dar nici nu-l infranez.
Schimbari majore in viata noastra nu prea au fost. Asta vara ne-am petrecut concediul in Olanda unde am cunoscut-o pe amalia(alessia) si benny. acum,de revelion stam acasa. Bine,nu acasa dar nu plecam din tara. Recesiunea asta,hihi.
si da,danutza,studiez din nou.asta este,fiecare cu pasiunile lui. alerg cate 12-15 ore /zi. uneori il vad pe brien doar seara,o ora-2. 2 in cel mai fericit caz. Alegerea mea.
ah! o veste draguta. Am vorbit cu oanamc. Asteapta un bb. Acum vreo luna-o luna jumate avea parca 12 saptamani. la un calcul rapid acu' sa aiba vreo 16-17-18. m-am bucurat cand am auzit,stiam ca-si doreste bb 2.
felicitari adriana si tie pt fratiorul/surioara lui cezar.
va pupam pe toate.sa aveti sarbatori frumoase si darnice!
adrianafedorca spune:
roxx, daria multumesc, Doamne ajuta sa fie bine
am intrat sa va spun si eu de pe acum pt ca de maine vine Cezar acasa si sigur nu mai am timp
Craciun fericit,un an nou minunat si multa sanatate 
12+
ariadnabr spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=786a1e009da724963185c4&source=category&category_id=12" target="_blank">Sarbatori Fericite!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
zuzunaki spune:
Craciun Fericit,fetelor!
Au deschis prichindeii cadourile ?Ce le-a adus Mosul?
Bubu meu a primit Rocket-ul si pe micutii Einstein iar Sofia o bucatarie ca si-asa ne gateste mereu si ne face ceaiuri si cafele![]()
Bubu s-a trezit pe la 1.30 a.m. sa ma intrebe daca a venit Mosul si a avut o logoree ,vai,m-a tinut juma' de ora de vorba(eu tocmai terminasem sarmalele si salata de boeuf).M-a intrebat daca i-am lasat bomboanele mosului langa pom,daca am lasat usa deschisa,daca vede bine usa cu luminitele din geam,toate detaliile![]()
Apoi s-a mai trezit pe la 5 ,dar l-am adormit la loc instant ca " e inca noapte".Sunt cam zombie si fara mare chef ca sotul e la pat cu gripa de nu poate nici macar manca:((
Ieri am fost cu colindul la cateva familii de greci si la o romanca si cand primeau banuti,Bubu zicea"si ciocolata unde e?"
Mi-era o jena,dar na,eu ii spusesem sa cante colindul ca primeste cioco iar dragul de el asta astepta![]()
adriana,
felicitari pt. sarcina,sa ai un bebel sanatos si voios!
Sarbatori fericite!
Sper anul ce vine sa va gaseasca mai vorbarete!
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
laura72 spune:
cRACIUN FERICIT TUTUROR! Mamici,pitici si tatici.
Multa sanatate si minte sa le dea Cel de sus puiutilor nostri.
George merge din toamna la gradi cu program prelungit.nu am avut nici un fel de probleme cu adaptarea,probabil si datorita faptului ca are si cativa colegi de la cresa,in grupa lui.a invatat o gramada de lucruri noi,dar nu vrea sa-mi povesteasca,doar daca il impresioneaza ceva f tarte.poezii sau cantecele in continuare nu vrea sa spuna,doar la gradi.ma surprins ca i-a spus aseara Mosului poezie si colind cap-coada.altfel voia mereu ajutat,de fapt se alinta la greu.Mosul a venit la o prietena pt 3 copilasi.nu i-am dat decat jucariile.azi de dimineata a vz cadourile pt restul familiei sub brad si a fost tare dezamagit cand i-am zis ca asesara ia adus lui mosul.i-am strecurat nisate dulciuri si a fost f fericit.apoi au venit finii si niste prieteni,toti cu copiii si a inceput perecerea.au desfacut cadourile plini de bucurie.ba cand am mers cu finuta de 6 luni in dormitor sa suga au intrat in toate cele;alte si le-au facut praf.cu adultii te scuzi dar pt alti 2 finuti care nu au ajuns azi am facut pus atele si bandaje cutiilor .
.m-a impresionat la serbarea de Craciun cand am venit cu costumul.unii parinti au venit mai devreme si deja ii costumasera.cand am intrat in dormitor cu costumul de pitic a inceput sa strige din totul sufletul "copii,copii am si eu pitic",sa-si cheme colegii si pe doamna"edutatoare" sa-l vada.a fost momentul lui de maxima bucurie din acea seara.
cu vorbitul stam cam prost sigur avem nevoie de logoped.pe R il inlocuieste cu l,iar pe c cu p,e dragalas cand il auzi.
din pacate anul acesta a stat f prost cu sanatatea.in februarie dupa o viroza urata la cateva ore dupa terminarea antibioticului a inceput sa se planda de durere de genunchi si am ajuns pana la Bucuresti caci a facut sinovita de sold.a fost cumplit mai ales la cat este el de energic sa-l vezi din senin ca nu poate merge.inainte de a incepe gradi am fost internati pt o diaree cu sange,mucus dar la care ne-a iesit copro negativ.lunea aceasta a facut amigdalita cu febra 39,am vz ca a inceput sa se planga de durei articulare cand face peste 38.ma ingrozeste iddea unei recidive a sinovitei. nu vreau sa va deprim ma gandeam ca daca le scriu undeva,vor ramane uitate in anul acesta vechi,iar noul an va fi mult mai sanatos.