Prichindei martie - aprilie 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 3
ligia13 spune:
Servus Servus!
Am disparut o perioada...dar nu ca nu mi-ar fi placut placere sa va scriu, ci pentru ca nu prea am mai apucat!
Am reusit si noi sa ne mutam, avem spatiu de joaca acum si de fotbal, ca mobila de-acum inainte sa ne luam cate ceva!
Radu e bine, e mare jmecheras, usor obraznicut, dar mai degraba incapatanat si o personalitate puternica...e tare greu sa-l convingi ca "asha vreau eu" nu este un argument sanatos si ca mai trebuie sa faca si ce nu vrea el.
Saptamana viitoare mergem la mare , la vecinii Bulgari si apoi cand venim incepem gradinitza..nu prea imi vine sa cred ca atrecut deja vara.
Ramasesem datoare sa va zic cum a fost la Fastrackids. F fff mult i-a placut lui Radu, a fost dezamagit ca a tinut numai o saptamana!
L-am incris si din toamna la 2ore/saptamana ca si mie mi-a placut mult ideea programului!
Am si cateva poze din timpul cursului, i-au pozat acolo si ne-au dat un CD la sfarsit.
Fastrackids
In rest ce sa va spun, nu mai avem noutati...
Asteptam concediul pentru ca suntem camepuizati. Si mutatul si actele si toate chestiile pe care le-am facut anul actesta ne-am cam stos de puteri.
Vad ca nici voi nu sunteti f active pe aici...
Poate ne mai repliem dupa ce vine toamna!
Andruzza l-am vazut pe mester Rares si m-am distrat copios ce ajutor de nadejde aveti acolo. Si de de Stefi mi-a placut, normal!
Eu si Raducu (22.04.2005)
laura72 spune:
salutare tuturor,
n-am scris tare demult pe aici ,dar am mai citit.
acum ne pregatim de gradi,sa vedem cum o fi.am emotii caci ii spun de gradi si zice ca nu vrea.in plus de miercuri sta acasa ca a facut amigdalita pultacee.2 zile i-am facut injectabil acum e pe siropel.iar de luni au vacanta si la cresa.dupa pauze dinastea mai mereu se lasa cu pansete.o sa fie greu cu el caci mama tocmai a intepenit de mijloc si e cu fizioterapia.eu mi-am gasit si un second job si-s plecata de dimineata pana seara.concediul doar ce l-am terminat....om vedea.
George e tot la fel de energic,nu prea asculta,nu are rabdare sa asculte o poveste,nici in varianta scurta,dar se uita cu atentie la poze si-i mai spun cate putin.in schimb are o memorie f buna.pt care-l invidiez(eu de o perioada uit f repede)miercurea trecuta i-am luat un dvd cu Thomas s-a uitat la el de vreo 20 de ori si deja stie replicile.are si multa imaginatie,o vad in jocul lui.ne surprinde cu tot felul de replici la subiect.inspirata de Danutat am vrut sa-l dau la inot,dar a tot racit si nu am mai avut curaj
Dantje spune:
Buna buna,
Ne-am intors si noi din vacanta, unde a fost super.Am fost si nitel la mare, avem si probe...lol.La bunici, in tara minunilor, a fost super pentru copii, s-au simtit super. Ma rog si cu oarece peripetii, dar una peste alta a fost fain.
La mare nu prea i-a placut apa, adik i-a cam fost frica, cu toate incercarile mele de a-l convinge , raspunsul a fost categoric : Nu.Ba mai mult nici pe mine nu ma lasa.Cautam scoici pe malul marii si cand ma atingea apa striga tare : mama hai repede ca vine apa si nu vom mai avea mamica.
Reintorsi am inceput timid, operatiunea wc, care incetuc da roade.Ieri a fost prima zi cand a reusit 'sa ofere 'ceva de mancare toaletei. Operatiune reusita, ei deja azi am prins aripi si imi povesteste formele rezultate.I-am promis ca-i iau bicicleta 'de copii mari' daca ajungem la performanta( mi-era teama ca-l insor in pampers), si ieri extaziata la culme,ii povesteam eu ce mandra sunt de el la care d-lui pe un ton foarte serios: vreau pentru asta o limuzina, ce ziceti nu-i cam mare diferenta....hm.
Acum este preocupat de marcile de masini, pe care in mare le cam stie, si incepe sa strige de parca as fi in Brussel, mami un renault sau un bmw...
Fug ca s-a trezit printesa, revenim cu amanunte.
http://entertainment.webshots.com/photo/2062539230102362195PQcdei
Dantje & Martijn & Hannah
andira spune:
Dantje - mi-a placut faza cu apa
Si Irina certa la tara unui catel, care ma linsese in cot: "catzelu', nu e voie!!! nu mai pupa pe mami!!!"
Cum mai esti cu spatele? Ti-ai mai revenit?
Succes cu operatiunea "wc"
Ana - a venit colegul tau? Il mai intrebi cum comanda pe amazon.com? Multumesc frumos!
zuzunaki spune:
Salutare tuturor!
Mada,
sa-ti traiasca printesica nr.2!Cred ca esti o mamica tare mandra cu asa frumuseti de fetite!
Bubu a inceput marti gradinitaS-a comportat f bine ,nu a plans dupa mine,nu a cerut sa raman,am pelcat imediat.In prima zi s-a imbrancit cu un copil(crezand ca daca ii merge cu sora-sa ii merge si acolo),vrand cu incapatanare sa urce pe masinuta pe care era copilul respectiv.In fine...se obisnuieste el...Treaba e ca azi in drum spre casa mi-a rupt inima ,spunandu-mi :"mami,eu nu pot sa vorbesc cu doamnele ca ele nu vorbesc greceste".Mi-au dat efectiv lacrimile,dar l-am incurajat ca va invata si el incet-incet germana si va vorbi cu doamnele si cu copiii.De inteles mai intelege,dar ii e greu sa se exprime.Oricum,zilnic invatam cuvinte noi si incerc sa-l ajut cat de mult pot.
Sofia insa ne scoate untul din noi,cred ca e mai zvapauca decat Bubu la varsta eiSi eu care credeam ca ea e cumintenia intruchipataMai nou nu mai doarme nici la pranz nici seara daca nu e cineva in camera,iar noaptea se trezste si-ti ordona sa"dormi pe canapea"Va imaginati ca in patul conjugal nu mai trecem decat in vizita
Dantje,te tzuc,n-am mai vb demult....Of,efectiv nu mai apuc sa stau deloc la calculator.
Rox,da-mi pls inc-o data nr tau pe mail ca nu l-am recuperat de pe vechiul telefon.
Despre mine:Dzeu cu mila...ma chinui sa-mi fac timp sa invat(iar!!!),sa tin pasul cu toate cele prin casa/pe langa casa...las' ca nu ma mai plang,stiti povestea!
Pupici Raducului,ce frumos si serios e!
Am ramas datoare cu poze,dar dau de stire cand le incarc.
Apropos,ia mai puneti si voi poze din vacanta!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Dantje spune:
Andira era asa de serios de-mi rupea inima.Sar'na de intrebare, in principiu de cam la fel dar un punct super nu mai iau morfina, adik durerile exista dar nu mai sunt asa intense.Parca si pe tine te necajea, am retinut bine?Daca da tu cum esti?
Zuzuniko, si io te tzuc , nici io nu mai apuc sa stau pe net pic seara ca soldatul Sveik la datorie....poate ne-om ciocni
Dantje & Martijn & Hannah
andira spune:
Dantje - eu am luat-o ca pe o gluma, dar acum imi dau seama ca piticul era chiar serios...
Io n-am avut discutii de-astea cu Irina, nici nu mi-am dat seama bine cand ai povestit, iarta-ma.
Cred ca fiecare are cate o chestie, de-ti sta inima in loc, si te intrebi cu o f ajuns in capsorul lui... piticii!
Cu spatele sunt mai bine de cand am slabit, dar trebuie neaparat sa schimb salteaua, care contribuie din plin la durerile mele de spate. E un targ de mobila cu cam de toate (mobila de toate felurile, canapele, saltele, constructii din lemn) incepand de azi la Romexpo, si ma duc sa vad ce gasesc sa o schimb.
Vreau si mobila pt pitici, sper sa gasesc multe modele, sa am de unde alege.
Crisa-77 spune:
Suntem bine.L-am inscris pe Andrei la gradinita si asteptam cu nerabdare sa vedem daca se va acomoda.In rest suntem bine.Fata creste,Andrei la fel.Eu incerc sa-mi revin.Inca mai am ameteli si stari de greata,dar sper sa treaca cu timpul.Ma voi mai duce sa vad si de tiroida ce mai e si gata.
Pupicei tuturor.
Ana71 spune:
Buna,
Ne-am intors si noi din a 2-a transa de concediu. Am fost la Constanta, la rude si a fost foarte frumos. Acum ne pregatim de scoala, de fapt vorba vine ca oricum Victor nu are nici un chef. Eva ne-a innebunit saptamana trecuta ca ea nu mai merge la gradi ci direct la scoala (ca deeee, e fetita mare). Si nu oriunde ci direct in clasa a 3-a. Astazi am trecut cu ea pe la gradi s-o familiarizez putin si a fost incantata de curte, de sala, de una din doamne (cu care, surprinzator, a si vorbit). Asa ca acum e hotarata sa mearga luni acolo (sper s-o tina).
Andira, am vorbit cu colegul meu si mi-a spus ca, intr-adevar anumite produse nu-ti trimit. In general cele voluminoase. El spunea ca a comandat CD-uri, imbracaminte (tricouri, blue jeans) si comanda i-a venit rapid. In schimb nu a putut comanda ceasuri.
Multumesc mult pentru sfaturile legate de cititul lui Victor. Deocamdata a vrut sa citeasca "Colt Alb", care din fericire e si pe lista de la scoala. Nu pot sa zic ca se topeste dupa citit, dar e un progres ca o mai deschide si fara cicaleala noastra. I-am mai luat Insula comorilor (el a vrut-o). Nu stiu de unde i-a intrat in cap ca Harry Potter "trebuie" citit atunci cand va trece in clasa a 4-a.
Rrox, multumesc mult pentru idei legate de citit. Mariuca e chiar evoluata la capitolul asta. Si Victor e atras de Egiptul vechi, dar nu atat cat sa citeasca singur (ar prefera sa-i citesc eu). A vrut sa-i mai cumpar o enciclopedie legata de mamifere, dar a fost atras doar de lilieci si balene. A citit repede despre astea si acum tot trag de el sa mai citesca si altceva. De fapt asta cred ca e si o trasatura de-a lui pe care probabil ca nici noi n-o "gestionam" cum trebuie. Pur si simplu, trebuie sa tragi de el sa faca ceva: fie lectii, fie citit, fie sport. Daca ar fi dupa el ar sta doar la televizor si s-ar juca. Nici macar de calculator nu e foarte atras. Nu are ambitie si daca nu-i iese ceva din prima prefera sa renunte. Plus ca prefera sa evite diverse situatii si sa se retraga la jucariile lui preferate (de exemplu, in parc, daca e o gasca de copii nu s-ar juca pentru nimic in lume cu ei daca nu cunoaste pe cineva. Sau sa vina cineva sa-l roage sa se joace. Apoi se acomodeaza, in cele mai multe cazuri).
A inceput Ioana gradinita?
Andruzza, am vazut pozele voastre! Ai niste copilasi superbi! Stefania e teribila cu palaria aia! Pe Eva am inscris-o la gradinita 218 (e chiar langa blocul nostru).
Ariadnabr, felicitari pentru noul membru al familiei! Sa fie sanatoasa, norocoasa, desteapta si frumoasa!
Simonela, sarcina usoara in continuare! Ai mai facut ecografii?
Hai ca iar m-am intins prea mult....
Va pup si succes la gradinita prichindeilor nostri!
ariadnabr spune:
Multumim frumos pt urari!
Sonia e ok cu bebe, o iubeste si o dragaleste si bebe ii zambeste ei mai mult decat noua singura problema e ca de cand am venit de la spital Sonia e mai sensibila decat de obicei si ca din excess de dragoste o cam trezeste pe Julia. In rest, ne plangem de lipsa de laptic si ma oftic dar perseveram si poate poate reusesc sa alaptez inca vreo luna doua sau mai mult...
Va pupam dulce
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia