Prichindei martie - aprilie 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi Maria,Ana-Maria,Mara,Maya,Marian,Mariussi alte derivate.
Rrox,Andira si Andruta sa va traiasca fetele,sa fie sanatoase,destepte si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Io stiu ca se ureaza pe 8 septembrie,dar daca ma insel,zic si eu La multi ani celor ce poarta nume de sfant!

andrruzza.,
ai doi copii absolut SUPERBI!!!Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si fericiti!Ce mi-a placut de Rares "mesterul Manole"

Noi ne-am intors de 2 saptamani din Grecia,a fost dragut per ansamblu.Am multe poze si nu stiu cand sa gasesc timp sa le incarc.

Pustii sunt bine,se intrec in nebuniisi tipete

Io mai putin bine,n-am luat examenul asa ca iar cu stres si invatat pana in decembrie cand dau din nou(caci de data asta vreau cu ardoare sa- iau).

Astept sa se intoarca si socroseniile din Gr si poate reusesc sa evadez vreo 3 zile singura cu sotul pe undeva pe-aproape(Austria,Elvetia sau chiar Bavaria)ca avem si noi nevoie sa respiram un pic.

Va pup si va mai citesc;)(numa sa scrieti:P)

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si eu stiu la fel ca Zuzu, dar va multumim oricum si va intoarcem urarile!

Andruzza - Stefania e o papusa!!! Poza cu palaria e incredibil de frumoasa! Rares la fel cum il stiu, ochios si ... cand ne mai intalnim sa o mai vada pe Irina?

Crisa - multa sanatate si te-au sfatuit bine fetele! vino si la alti medici, eu din principiu intreb vreo 3 daca nu ma convinge primul...

Eu tocmai m-am intors de la tara, n-am stat mult, vreo 4 zile la strumfi, dar mi-a prins tare bine, plus ca nu e asa cald ca in Bucuresti. Irina e neagra, are tenul lui tati care se bronzeaza fara sa se arda, iar Nati s-a bronzat si ea nitel, mai putin insa, plus ca mi s-a pricopsit cu niste pete pe piele, e o alergie la ceva dar nu ne dam seama la ce.
Irina alearga de dimineata pana seara, i-a innebunit pe socrii, tanculetz in continuare, si mi-a rupt inima cand mi-a zis la un moment dat, cand ii spuneam ca o iubesc dar sa nu mai faca una din boacanele ei, mi-a luat fata in palmute si mi-a zis "si nu mai pleci la servici, nu-i asa?". Asta pt ca noi cand plecam de la tara le spunem ca tr sa plecam la servici. Se poarta mult mai frumos cu Nati, o iubeste, o trezeste dimineata din somn - ii tipa in ureche cand face ochi "Naaaati, ce faci, te-ai trezit??", desi biata Nati doarme dusa in continuare - , o ia in brate, desi are un stil sa-i puna mana in gat cand o trage sa o pupe... Mai greu cu impartitul jucariilor, in continuare ii mai ia jucarii din mana lui Nati, desi nu o las si-i atrag atentia, macar acum insa cauta sa-i dea ceva la schimb, chiar daca Nati nu e neaparat interesata de troc, da' ma rog...
Vorbeste in continuu, si cand o intreb "de ce?" referitor la ce imi povesteste ea imi raspunde scurt "pentru ca nu!" sau "pentru ca asa trebuie si am terminat povestea!"

Ma bate gandul sa ne luam si noi un teren la tara, sa vedem la ce pret gasim, pentru cu copii e extraordinar. Deocamdata insa am vazut ca piata imobiliara e cam moarta, nu misca nimeni nimic, vom mai vedea din sept - oct.

Voi mai stiti ceva de proiectul ala de lege cu 85% din salariu pt CIC? Asa am auzit la un mom dat, dar de atunci, liniste totala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumim pentru urari!
La multi ani! cu intarziere si de la noi, pentru toate Mariile!
Nu stiu nimic despre urat doar pe 8 septembrie... oricum, un La multi ani! in plus nu strica nimanui

Crisa ce mai face? Cum te simti?

Andruzza Foarte frumoase pozele Stefania e o scumpete de fetita si Rares un adevarat ajutor in gospodarie! Pare si foarte mare Rares, ce inaltime mai are? Vad ca-i fan zmeura si el Si Ioana a petrecut mult timp in zmeuris la tara

Andira stiu exact cam ce-ai simtit cu Irina, asa am patit si eu cat au stat la tara. De fiecare data cand mergeam la ele, Ioana se lipea de mine pur si simplu si era teribil de grijulie cu plecatul meu la serviciu. Tinea evidenta continuu cat timp mai avem si mi-a spus ca atunci cand se va face mare, va merge si ea cu mami la serviciu...

Zuzu Abia astept sa vad pozici cu voi Nu-ti face sange rau cu examenul, nu cred ca ai prea avut conditii sa inveti... Tin pumnii data viitoare

Noi avem un nou membru al familiei - Fabrizzio, purcelus de Guineea E o scumpete, l-am cumparat ieri de la o crescatorie (are si pedigree ) si e inca spaimos. E al Mariucai oficial

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Va multumesc ca sunteti alaturi de noi.Copiii sunt bine si-i multumesc lui DD pt asta.
Din nou pe-acasa.Am fost internata din nou cateva zile.Analizele sunt bune,inclusiv ecografiile ,dar eu ma simt rau.Diagnosticul(caci in sfarsit am un diagnostic) este "colon iritabil".Cam atat si valea acasa.Tin regim in continuare si sper sa-mi revin.Am slabit in total 14 kg.Cel mai rau este cand nu pot avea grija de copii.Dimineata imi este fff greata ,dar o rezolv cu ceai de floare de marar.Si diareea tot cu asta mi-a trecut.Sper sa-mi revin ca sa pot avea grija de copii.Va pupacesc si multa sanatate.
Cand ma voi simti mai bine voi mai intra sa ma vorbim.

Mergi la inceput

L-am pus si la "generale", dar nu ma lasa inima sa nu vi-l arat si voua : http://pitzipoanca.org/.

E de vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Intru si eu pe scurt sa va anunt ca buburuza Julia Sara s-a nascut pe data de 3 august la ora 23:41 ora Irlandei. 4.1 kg (mititica ), 52 de cm, Apgar 9, normal si natural, fara epidurala (nu a mai fost timp) si dupa un travaliu de 6 ore de la prima contractie pana la "evacuarea" din "garsoniera" Pozici cu Donsoara Buburuza: http://s167.photobucket.com/albums/u136/ariadnabr/Julia/ si ceva pozici recente cu Sonia : http://s167.photobucket.com/albums/u136/ariadnabr/

Va pupam cu drag si promit ca incerc sa intru mai des . Deocamdata sunt inca ametita...

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

ariadnabr sa-ti traiasca buburuza, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de copii vostri.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Mergi la inceput

Madalina - sa-ti traiasca grasunica si sa fiti fericiti, cu amandoua zanele mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Madalina Felicitari! Sa-ti traiasca buburuza, sa fie sanatoasa si fericita! E o scumpete de fetita! Si mareeee!
si surioarei ei! Ce zice Sonia de micuta, acum ca-i tangibila?

Crisa Multa sanatate! Tin pumnii sa-ti revii repede si bine!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput