Prichindei martie - aprilie 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Rox,
la multi ani sanatosi si fericiti si sa te bucuri de comorile tale!Multam de raspuns.
mamacita,multumesc mult si tie.Am mai multe intrebari si daca se poate,o sa-ti dau un mail curand.Cred ca amanam totusi operatia pana in septembrie pentru ca nu ne dau astia programare decat la sfarsitul lui aprilie iar noi avem deja bilete pt Romania in mai si nu vreau sa il operez si apoi sa plec peste o sapt-doua in voiaje.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Scuze de intarziere, Zuzu si Rrox - La Multi Ani, Zuzu - sa-ti traiasca prichindeii si Rrox, sa fii fericita!!

La Multi Ani si celorlalti pitici carora nu am apucat sa le zic!

Anca Micaela - multa sanatate, mi s-a strans inima!

Nu stiu cum, Irina si Nati au scapat foarte ieftin iarna asta, n-au avut decat de 2 ori fiecare (una dupa alta, normal) cate un episod febril. Au facut rapid cate un 38,3-4, 2 zile, si apoi a trecut ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.
E foarte adevarat ca Irina inca nu merge la gradinita, o dau de-abia din toamna, si atunci banuiesc ca o sa am de furca.
Irina si-a facut un prieten baietel in parc, imi povestea socru-meu ca baietelul (Mario) o lua in brate si o pupa, si vorbea tot timpul cu ea , tot 4 ani si el.

Cu Nati nu stiu ce sa cred, nu prea vrea sa se joace cu alti copii, sta lipita de mine sau de bunica ei, afara prefera sa se joace singura cu jucariile, decat cu ceilalti. Ma gandesc ca poate cand o sa o dam la gradinita o sa se schimbe nitel, si desi nu vroiam sa o dam anul asta, poate totusi ar fi mai bine pentru ea. Voi ce ziceti?

Irina abia asteapta sa mearga, e un copil tare vesel, plin de energie si sociabil, se joaca tare frumos cu copiii mai mici, are grija la topogan sa nu ii loveasca , ma topesc cand o vad.

In afara de Danuta, care stiu ca l-a dat pe Mihai la inot, mai sunt mamici care au dat piticii la inot? Cum se descurca?
Am vazut acum cateva saptamani un copil de 9 ani in piscina, si am ramas uluita cat de bine inota. Exact ca cei profesionisti, cu respirat la 3 brate etc, inota mai bine decat multi adulti de acolo.
Am intrebat-o pe mamica lui cum de stie asa bine si mi-a spus ca l-a dat la 4 ani la inot, si de atunci tot face, pt ca ii place. Mi-era ca e prea frig afara insa mi-a spus ca acum e cel mai bine, ca ii sporeste si rezistenta organismului prin asta.
Stiu un club pe langa servici, prin Obor, cred ca o sa o dau si eu pe Irina, e innebunita dupa apa.

Va las, ma duc sa fac fursecuri pt piscotzel si pentru strumfita

Mergi la inceput

Zuzule - multa sanatate pt Bubu!
Eu n-as putea sa-ti dau un sfat, dar ti-au raspuns fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

andira, multumim!
zuzu, din ce stiu de la mamici care au trecut prin operatia de polipi, a fost usoara si recuperarea foarte rapida. Am inteles ca trebuie facuta in primavara sau toamna la inceput, ca sa fie suficient de cald afara... Banuiesc ca septembrie, cum ati hotarat, e exact cum trebuie... Mult succes! Din cele 2 tipuri de anestezi totale pe care le-a avut Ema pana acum (cu gaz si intravenos) am vazut ca i-a fost mai bine dupa ce-a de-a doua... Poate daca are vreme te sfatuieste Mamacita profesionist :)
Sanatate tuturor si la multi ani sarbatoritilor!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La Multi Ani tuturor princhideilor nostri care au implinit 4 anisori!!! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Multumim mult celor care i-au urat si Evei toate cele bune de ziua ei!

Anca Mihaela, ce experienta urata ati avut! Sper ca acum micuta Ema este bine!

Andira, si pe mine m-ar interesa pentru ai mei copii un bazin de inot, dar mai aproape de zona noastra (Drumul Taberei). Am inteles ca exista unul in Militari dar e foarte aglomerat. Si Eva seamana cu Nati din punct de vedere al sociabilitatii. Prefera sa se joace singura, cu jucariile ei decat cu alti copii. Sau cu copii mai mari.

Mamacita, ma bucur ca am mai auzit vesti de la voi!!

Eu abia astept sa iau rezultatele de la analizele lui Victor dupa scarlatina asta si sper ca de luni sa mearga la scoala. Chiar si el ar vrea sa mearga (cred ca s-a plictisit totusi acasa ). Sa vad cum s-o reacomoda dupa o luna de "vacanta" fortata. Pe Eva nu am mai dus-o inca la gradinita, tot din cauza virozelor astea care bantuie. Cred ca dupa Pasti, o s-o duc iarasi. I-a dat cateva carti acasa de la gradinita, dupa care lucreaza copilasii si e foarte interesata de "temele" ei, spre deosebire de Victor . Este total diferita de Victor, foarte atenta la detalii (sa nu depaseasca contururile, sa faca cifrele corect,etc). Sper s-o tina tot asa si mai tarziu....

Va pup si va doresc un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ma bucur ca mai avem vesti despre copilasii de (aproape) 4 ani ....

AncMicaela... prin ce ati trecut! Groaznic! Sper ca acum sunteti bine acum. pt Ema.

andira si eu intentionez sa-l dau la inot in primavar/vara asta, dar inca nu am stabilit nimic.
Si bunica vrea sa-i cumpere role...eu cam am emotii cu rolele astea...dar vom vedea!

zuzunaki, sanatate copiilor . Hai ca vine imediat primavara si vara si s-or termina si racelile astea!(desi la noi nu da nici un semn ca s-ar tremina iarna prea curand)

mamacita, de mult nu mai ai spus nimic. Ma bucur ca ne mai dai vesti...si ca sunteti bine.

caramella, v-au trecut virusii?
Cum e ..v-ati mutat in ap cel nou sau inca se mai contruieste la el?

Ana...pai daca Eva e asha sarguincioasa , nu o sa aveti probleme la scoala!
Si Radu e f pasionat de gradinitza si de "lectii" . Mereu il lauda doamna....dar in ultimul timp a inceput sa fie ceva mai neastamparat la gradi..ii vin din ce in ce mai multe idei "crete" cand ii lasa sa se joace la liber! Insa cand e de desenat/colorat/cantat sau alte actiuni e f silitor!

Va tinem pumnii sa fie ok rezultatele la analiza si sa reincepeti activitatile.

rrox, ce fac fetele? Inteleg ca Ioanei ii place la gradi! Mariuca cum merge cu scoala?Tot bona aveti sau s-a intors bunica?

andrutza ce mai faci? Mai povesteste-ne de Rares si de Stefi!

tuturor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Ah, Rrox, sunt teribil de cascata!!
Puteam sa jur ca Ioana e nascuta pe 26, ca atare nici n-am mai intrat pe aici, am zis ca-i spun La Multi Ani azi!
La Multi Ani pt Ioana, sa-ti traiasca fetele si sa va bucurati de amandoua!

La fel si pt Crisa - La Multi Ani pt pitic si multa sanatate!

Ligia, Ana - multumesc pt raspunsuri!

Ligia - si noi vroiam sa-i luam role, numai ca ce-am gasit la Carrefour erau numai cu roti de plastic, si n-am vrut. Acum ne sucim si ne codim daca sa-i luam de ziua ei o bicicleta

Si scuze iar de intarziere, multumesc pentru aprecierile legate de poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumesc frumos pentru cuvintele voastre!
Azi a reinceput Ema gradinita - cu plansetele de rigoare si rugaminti :( S-a invatat acasa si urmeaza o perioada dificila...
Ieri am iesit cu rolele prima oara :D A primit echipament complet de ziua ei, asa ca am profitat de vremea frumoasa. Insa am acum o febra musculara cumplita, ca am stat cocosata pe ea ca sa o sustin. Nu cred ca isi doreste sa mai iesim prea curand - nu i s-a parut deloc amuzant, desi nu a muncit mare lucru. Nu merge nici sa ii explic, sa ma urc si eu pe role nu am cum, ca trebuie sa o sustin... La fel am patit si cu bicicleta! Nici gand sa pedaleze. Sper, cand vine de-adevaratelea primavara sa ii vada pe ceilalti copii si sa incerce sa faca un efort, ca altfel...
Pup!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR CARE AU IMPLINIT 4 ANI!!!

Noi din februarie tot intr-o raceala o tinem .Numai ce-i trecuse si am dus-o saptamana trecuta la gradi,acum binenteles are muci si tuseste.Problema e ca si eu la fel,daca ea e racita , o urmez numaidecat.Avem varza sistemul imunitar.Ne gandim sa mergem la Praid prin mai-iunie.Vrem sa mergem si la un homeopat,incercam si alte variante,nu mai stiu ce sa fac.
Alicia e nerabdatoare sa vina iepurasul,e foarte cuminte,asculta tot ce ii spun de frica ca nu mai primeste cadou.Am cumparat un cos mare in care sa facem cuib si vrea musai sa ii puna morcovi iepurasului.
I-am luat o bicicleta cu roti ajutatoare si o caleasca cu printesa ,trasa de un cal(nu a terminat inca cu caii si poneii).
De Pasti vom sta acasa anul acesta si daca e timp frumos poate mergem la iarba verde pe dealuri,avem noi un loc la 40 km de oras,e padure ,livezi , e frumos si liniste.

LIGIA apartamentul e gata in proportie de 90%,inca nu ne-am mutat,dar urmeaza ,suntem la faza cu actele si umblatul pe la banci.Sunt in bloc care s-au mutat probabil neavand incotro,sa nu plateasca chirie in alta parte.Inca vom mai sta o perioada la ai mei ,e galagie ,inca se lucreaza,gazul nu e dat drumul.Incepem sa caram din lucruri si sa luam mobile,pana in vara sa ne mutam.

Vad ca sunteti ocupate,spor la curatenie si la pregatirile pentru sarbatorile pascale!Noi suntem gata cu curatenia .se vede ca suntem 2 femei,merge treaba rapid.

CARMEN SI ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

LA MULTI ANI! tuturor copilasilor care au implinit 4 ani.
Sa fie sanatosi cu totii, sa creasca mari si frumosi.
Si noi sa fim sanatosi, sa intimpinam cu bucurie Sfintele Sarbatori.
Va pup.

Marutza si Tudor
www.loc-de-joaca.ro

Mergi la inceput