Prichindei martie - aprilie 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Sarbatori Fericite va doresc!
La multi ani tuturor prichindeilor sarbatoriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI tuturor copilasilor care au implinit 4 ani!

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 28+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Paste fericit!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Paste fericit alaturi de familii,alaturi de copiii minunati care ne-au adus impreuna si ne-au oferit,iata,deja,4 ani de experiente minunate!HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

LA MULTI ANI PRICHINDEI DE 4 ANI!!

Noi am fost cu familia la iarba verde, fiind timp frumos,spre bucuria Aliciei ,a zbenguit intruna.
A fost foarte bucuroasa de cadourile de la iepuras,pana la 1 noaptea s-a plimbat cu bicicleta prin casa.

CARMEN si ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Hristos a inviat!

La multi ani copilasilor de 4 ani!

La multi ani celor cu nume de Gheorghe, George, Geta si alte derivate!
Am inceput prin urari, pt ca uite ca s-au adunat multe evenimente!

Noi am fost 4 zile la Albena de Paste ...si ne-a gasit si acolo iepurasul (desi Radu era tare ingrijorat) si i-a adus lui Radu o trotineta. F inspirat iepurasul pt ca asha draga i-a fost lui Radu ca a si dormit cu ea

In rest ne bucuram de primavara, de soare.
Ne-am relaxat la mare ...a fost f bine!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Cristos a inviat!
La multi ani tuturor puilor - avem 4 ani acum cu totii! :)
Ne mutam la... "in blugi"?

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

as vrea sa spun LA MULTI ANI tuturor prichindeilor. m-a apuct nostalgia vazind ca inca mai scrieti aici. eu am alte subiecte pe unde bintui. pe la americance si altele.

operatie de polipi am avut si eu o tin minte. a doua zi eram super vioaie. nu am avut nik. nici o durere. doar atunci dupa operatie eram foarte somnoroasa si ma durea urechea, dar nu durere ci simteam un curent in ureche. asa ca nu iti fa griji Zuzu pt operatie.

noi crestem mari, confuzi in limbile engeza si romana:
"cum se zice in engleza la cat?"

vroiam sa o salut pe inabordabila mamacita. acum imi pare rau ca nu am abordat-o pe plaja la Mamaia, acum cu stilul american am invatat sa fie mai friendly. pe Daria frumoasa, pe Roxx, pe toate mamicile de prichindei voinici.

mai itesc in urma si incerc sa revin dar nu promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Mai intrati vreuna pe topicul asta? Il continuam? Sau renuntam? :(

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Da Anca, continuam Imi pare tare rau de necazul Emei

In primul rand La multi ani!! tuturor prichindeilor care au mai implinit intre timp 4 anisori!
Si multumim frumos celor care ne-ati urat si mie si Ioanei

Eu am luat o pauza cam lunga de DC, din lipsa de timp si resurse. De acum incolo sper sa fac act de prezenta la intervale cat de cat onorabile

S-a intors mama din Canada, Ioana merge din nou la program scurt la gradinita. Deja directoarea mi-a propus sa o mute la grupa mijlocie-mare (sunt reunite), dar ea nu e foarte hotarata sa mearga. O sperie putin schimbarea asta. In rest ii place la gradinita, e o isteata si jumatate (cu o mama deloc modesta ), ii place sa cante - mai nou canta in engleza , sa deseneze, sa danseze, sa scrie - si ea e inebunita dupa "teme" Inca n-a scapat complet de muci si oaresce tuse, cred ca are o sensibilitate totusi, fiecare viroza continua muuult cu tuse. Si este ingrozitor de cocheta!! Asorteaza permanent totul, isi schimba tinutele de cateva ori pe zi si planuieste mereu cu ce se va imbraca si accesoriza la diverse date in viitor. Dimineata trebuie sa negociem serios cu ce se imbraca in ziua respectiva la gradinita... Trebuie sa recunosc, ma cam ingrozeste ce va urma la ceva mai multi ani... Culmea e ca noi nu suntem niciunul asa, nu avea pe cine sa imite, pur si simplu ea e teribil de interesata de tot ce tine de aspect, atat al ei, cat si al mediului. Observa imediat orice detaliu, e riguroasa la desen, face alegeri cromatice foarte bine echilibrate, face aranjamente, pune in scena tot soiul de chestii,... in fine, pune mare pret pe aspect.
De Paste eu si Dan am fost plecati in Turcia, in Antalya. Am stat cateva zile la un hotel boutique foarte frumos chiar in orasul vechi si am bantuit toata zona. M-au incantat teribil livezile de portocali si lamai, pline de fructe si flori in acelasi timp. Si mirosul florilor de portocal...mmmm, o minune

Si daca tot am reaparut, o sa mut si topicul la copilasi mai mari, ca doar am depasit limita de 4 ani O sa va pun un link si sper sa continuam relatia inca multi ani de acum incolo, care cum reuseste

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput