Prichindei martie - aprilie 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Salutare!
Scuze ca nu am mai intrat pe aici, pur si simplu nu am timp sa deschid computerul in perioada asta...

Urez cu intarziere La multi ani!!! tuturor prichindeilor care au aniversat deja implinirea a 4 anisori .
Pupici speciali pentru Alex, Alicia, Sonia, Benny, Rares, Brien si Eva!

La multi ani Bianca!

Si Ioana a tot racit iarna asta, de obicei usor, doar cu muci si ceva tuse. Antibiotic a luat o data in decembrie si acum ia a doua oara fiindca a facut o otita la una din urechiuse. ORL-ista a declarat sincer uimita ca nu a mai intalnit un copil atat de cooperant E normal, la urma urmei e primul an in colectivitate. Nu ne place, dar ne asteptam. Bine ca a sosit primavara!

Ligia Raducul tau poliglot s-a imunizat anul trecut la gradinita, d-aia boieriti anul asta

Multa santate bolnaviorilor!

Ana sper ca sunteti deja bine si Eva a scapat fara scarlatina.

Zuzu am o colega cu un baietel tot de 4 ani. L-a operat acum 4 zile de polipi. A mers totul ca pe roate, s-a recuperat rapid de tot si nici nu stie bine prin ce a trecut. Respira mult mai usor acum. Toata iarna a avut infectii respiratorii grave micutul, pneumonii, otite nasoale, a facut inclusiv antibiotice intravenos, brr... Mamica lui imi spunea ca daca ar fi stiut ce usoara e operatia, o facea mai demult. Scie-mi pe mail daca vrei detalii despre cum a decurs operatia.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

La Multi Ani Mamacita, sa-ti traiasca prichindeii, sa fiti sanatosi si fericiti!

Uau,abia acum intru,ma bucur ca nu ne-ati uitat si multumesc!eu am mii de scuze pentru a nu mai putea intra,dar tot mai arunc un ochi,sa nu-mi stric definitia de supermamica...Ana si Andruzza,am vizionat pozele,superbe perechi aveti!Am citit tot din urma,cu mare placere si cu regret ca nu am timpul necesar sa va mai povestesc cum o faceam altadat'.Gradinita a debutat anul acesta,la Alexut,cu placere din partea lui,dar cu toata paleta de viroze pe care o putea culege,din fericire cu emotii,dar fara sechele.Le imparte generos cu familia,cel mai rau imi pare de Anabela,caci de pe 17 dec.tot tragem intr-una cand unul,cand altul cu tuse si secretii,chiar si febra si o cura de atb.speram ca numai primul an de colectivitate sa decurga asa,dar vad ca lipsesc pe capete copilasi de scoala,deci virozele devin din ce in ce mai inatacabileIn alta ordine de idei,am si eu o pereche superba,sa vad cand voi gasi timp sa incarc niste poze,care se iubesc dar ne solicita fizic si psihic la maximum.Alex inca are perioade de tantrum,cand ii turbeaza pe toti,Anabela abioa debuteaza.Anabela este o vorbareata,desteapta foc si iute,frate,de-l intrece pe frate-sau.Pe el l-am dat de vreo 2 saptamani la gimnastica si vad ca este foarte incantat,desi mi se intoarce de acolo mai fresh decat a plecateu muncesc ca la nebuni,dar inca n-am ajuns la nivelul dinainte de a naste,caci mi se consuma resursele si neuronii cu familia,drept care am cam intarziat cu titlul de conf.Toata lumea la serviciu se intreaba cum mi s-a intamplat,dar sa mor daca ma simt frustrata;ce am realizat pe plan familial nici nu visam sa mi se mai intample.Va pup si revin!

Mergi la inceput

La multi ani intarziati sarbatoritilor de 4 anisori,ii pupam pe toti!
zuzu,acum am vazut,dar rrox ti-a si raspuns;este o interventie de rutina,cum este si apendectomia,pentru confortul lui ar fi bine sa fie sub anestezie generala.Sigur ca nimic nu este "de rutina"cand este vorba despre copilul propriu,dar mergi cu curaj si cu credinta ca faci bine ca elimini un focar de vesnice infectii.Sanatate!

Mergi la inceput

carmenduta,daca mai dai pe aici,felicitari pentru familia frumoasa!Astazi am stat nas in nas la"Bretonel",dar,dat fiind ca nu"emiteai semnale"de recunoastere,l-am admirat in liniste pe rares,pe care l-am recunoscut de cum a intrat(sa fiu sincera,pe tine nu te-as fi recunoscut).Ce inalt este!si tot mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua pitici si mamici.

In primul rand as vrea sa urez "LA MULTI ANI!" copilasilor care au implinit deja 4 ani. Sa fie sanatosi ,voiosi si asscultatori. Iar parintii sa se bucure de ei.

Si noi am lipsit mult de aici.
Ca fiecara,avem un program destul de incarcat.
Acum profit ca suntem in pauza de gradi.Din pacate ,Dora s-a procopsit cu o viroza pacatoasa. Evident,am ajuns la antibiotic.De la ea ,am pescuit-o si eu,dar acum suntem bine. Saptamana ce vine sta la bunici sa-si revina.A slabit si are cearcane la ochi.

Ii place foarte mult la gradi.
la optionale si-a ales gimnastica,engleza si arte plastice. Este tragedie daca trebuie sa lipseasca.
Dorim multa sanatate piticilor bolnaviori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua tuturor.

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE SI-AU SARBATORIT DEJA ZIUA DE NASTERE!
Ce mari s-au facut puiutii nostri!!

Trebuie sa recunosc ca daca nu m-as fi intalnit cu mamacita la Bretonel n-as fi intrat, mi-am pierdut obisnuinta sa scriu, citesc foarte rar ce mai scrieti pe forum, dar admir toate pozele noi.

Mamacita, v-am recunoscut, dar nici tu nu dadeai semne ca stii cine suntem. Este adevarat ca nu v-am recunoscut imediat, am avut nevoie de vreo doua minute cred, si m-am convins ca sunteti voi dupa ce te-am auzit chemandu-i pe copilasi, Alex si Anabela. Si voi sunteti tare frumosi, toti. Dupa ce a venit sotul tau am avut o confirmare in plus ca sunteti voi. Nu stiu daca iti aduci aminte, dar i-am mai vazut pe sotul tau si pe Alex in Doraly, acum cativa ani. Imi pare rau ca nu am vorbit, poate ne vom mai intalni vreodata, intamplator, cine stie? Alex a crescut mult, si el este inaltut si tare frumos. Iar Anabela este o dragalasa, ai vazut ca eram pe punctul sa ne imprietenim? Ce generoasa este cu jucariile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Va rog si eu ceva, daca sunteti dragute, sa-mi votati si mie piticuta, ca am bagat-o la un concurs, aici: http://concurs.pampers.ro/profile/17939.
Va multumesc frumos!

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenduta2003

Buna ziua tuturor.

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE SI-AU SARBATORIT DEJA ZIUA DE NASTERE!
Ce mari s-au facut puiutii nostri!!

Trebuie sa recunosc ca daca nu m-as fi intalnit cu mamacita la Bretonel n-as fi intrat, mi-am pierdut obisnuinta sa scriu, citesc foarte rar ce mai scrieti pe forum, dar admir toate pozele noi.

Mamacita, v-am recunoscut, dar nici tu nu dadeai semne ca stii cine suntem. Este adevarat ca nu v-am recunoscut imediat, am avut nevoie de vreo doua minute cred, si m-am convins ca sunteti voi dupa ce te-am auzit chemandu-i pe copilasi, Alex si Anabela. Si voi sunteti tare frumosi, toti. Dupa ce a venit sotul tau am avut o confirmare in plus ca sunteti voi. Nu stiu daca iti aduci aminte, dar i-am mai vazut pe sotul tau si pe Alex in Doraly, acum cativa ani. Imi pare rau ca nu am vorbit, poate ne vom mai intalni vreodata, intamplator, cine stie? Alex a crescut mult, si el este inaltut si tare frumos. Iar Anabela este o dragalasa, ai vazut ca eram pe punctul sa ne imprietenim? Ce generoasa este cu jucariile...

Poze Rares

Filme Rares

Eu m-am tot uitat zambind,cand la tine,cand la Rares,dar cum tu ai plecat privirea,mi-a fost teama ca ma holbez prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA SA AVETI!!

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AU IMPLINIT 4 ANISORI!ALICIA VA TRANSMITE SI EA LA FEL DE LANGA MINE!SANATATE SI O COPILARIE CAT MAI FRUMOASA!

Noi am fost cam virusati,toata familia,cu febra mare,tuse,eu am facut pneumonie,Alicia a scapat mai usor.Totusi 2 saptamani a lipsit de la gradi.De abia astepta sa mearga din nou,ii place la gradi.A invatat multe lucruri si e mult mai ascultatoare .
De ziua ei am petrecut acasa cu adultii,la Mac cu copiii,dar au venit putini copii,cu viroza asta.A fost fosrte fericita,de petrecere ,de cadouri si zice cu mandrie ca are 4 ani si
e fetita mare.

MAMACITA ma bucur sa va mai citesc
lui Alexut si Anabelei.

ANA multa sanatate!

LIGIAlui Raducu mare patinator,am fost si noi o data la patinuar,dar nu a reusit sa se tina pe patine,tot de pe jos o culegeam.

ZUZU sanatate maxima si tinem pumnii daca va operati!

RROX thx pentru urari,Ioanei.

Voi incerca sa fac un album ,nu am mai pus poze de un secol.

CARMEN si ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

La multi ani tuturor prichindeilor care au facut deja 4 ani! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi! :)
Multa sanatate celor bolnaviori, sa se faca bine repede.
Ema mea a fost tare necajita in ultimele 3 saptamani pentru ca... si-a rupt mana. A cazut in cot din pat si a avut fractura de gradul 3 la capul radial. Din pacate ghipsul nu a fost suficient, asa ca dr i-a pus la loc, mecanic (cu anestezie generala) :( Apoi a stat in ghips 12 zile si abia de ziua ei i l-au scos. Acum zice ca e mana "ametita" si nu are curaj sa o miste prea mult. Din radiografie se pare ca e totul bine acum, dar trebuie sa evitam colectivitatea, lovituri, caderi... asa ca de 3 saptamani nu a mai mers la gradi, spre bucuria ei, pentru ca prefera sa stea acasa daca se poate, iar noi ne-am dat peste cap sa putem sta cu ea. A fost cumplit si sper sa va fereasca Dzeu de asa experiente - eu nu am avut nimic rupt niciodata, dar am inteles ca sunt dureri foarte mari :( Ea, saraca, statea la mine in brate, plangea si ma mangaia. Si zicea doar "te iubesc, mami!". Ti se rupe sufletul!
Dar acum ne pregatim de party - am amanat-o pe sambata asta in speranta ca "se repara" copilu' pana atunci. O sa fiu ca uliul cu ochii pe ea sa nu se loveasca...
Cam atat despre noi; mi-ar fi placut sa fie mai de bine :(
Va imbratisez cu drag si primavara frumoasa tuturor!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput