Prichindei martie - aprilie 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
andira spune:
Salut,
Am revenit si eu, dar nu stau mult
, ca-s la servici.
Zuzule - multumim! 
Irina are tot 16 kg, culmea e ca Nati mai are putin si o ajunge, are 15 kg (da' cu Pamapers
). Nu stiu in schimb inaltimea, Irina e ceva mai lunga, cred ca va semana cu tati si aici .
V-am pus niste poze, sunt nitel amestecate, sunt de anul trecut si din aprilie, si din august, si din septembrie, si de la sfarsitul anului.
Asta fiindca cred ca nu am mai pus poze de cand a implinit Irina 2 anisori
..
http://s208.photobucket.com/albums/bb47/andiraa/ian%2009/
zuzunaki spune:
andira,
delicioase breunetele tale
Ce a crescut si Nati si ce bucle are!
Mai am de scris dar revin cand merge mai bine DC-ul.
caramella spune:
LA MULTI ANI LIVIA SI MAYA!!
Sunt cam ingrijorata la capitolul greutate,Alicia are 21 kg,pune pe zi ce trece mai mult desi nu mananca mult,e cea mai dolofana din grupa.Luam haine de 5-6 ani,nu o cuprind in talie cele de varsta ei.
Ce mari copii avem,au trecut repede 4 ani!Azi am fost la Mc Donald's sa o programez pentru party.Vrea sa cheme colegii de la gradi.
De 2 saptamani o las la program lung,ii place ,primele zile nu a prea dormit,acum doarme.Acasa greu reusesc sa o fac sa doarma la pranz,adoarme greu si seara, tarziu 11-12 ne prinde.
CARMEN si ALICIA
gremlin spune:
Salut, eu sunt Gabi, mamica buna - ma straduiesc!!! - de fetita Ada minunata, nascuta in 28 aprilie 2005.
Ma plimb de ceva vreme pe DC, cautandu-mi un loc, cautand raspunsuri...
As vrea aici cu voi dar m-am descurajat vazand "ce de demult" sunteti impreuna... Nici nu am cum sa va citesc de la inceput, sa va cunosc mai bine, doar asa, sa ma bag si eu de-acum inainte si sa va spun despre Ada si sa va cer sfaturile. De ma primiti.
ionela_r spune:
Buna ziua mamici si pitici
Vad ca-i slaba activitatea pe aici.
Noi suntem in vacanta.De bine ce plangea dimineata la gradi,acum plange ca vrea sa vada copii,ii este deja dor de ei.
Si eu m-am puturosit,nu prea mai intru pe aici.
rrox3 spune:
Andira minunate si fetele si pozele
M-am delectat cu ele.
Gremlin Bine ai sosit cu Ada pe la noi!
Ne cunoastem noi de mult, dar in ultimul timp ne vorbim mai rar, din lipsa de timp. Asa ca daca nu te deranjeaza intarzierea cu care iti vom raspunde uneori, scrie-ne! Abia asteptam sa auzim despre Ada.
Va trec si pe lista.
Zuzu unde ai disparut si tu? ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
gremlin spune:
Multumesc, Roxana!
M-am tot gandit, am tot citit, mai ales pe-acolo pe la psihologia copilului - mama, ce dezbateri!... dar pan' la urma folositoare - cum ziceam, m-am gandit ca aici totusi voi gasi cele mai multe lucruri folositoare. Sunt curioasa cum sunt copiii de varsta fetitei mele, ma bucur cand aflu ca mai sunt si altii la fel de nazdravani
... Pentru ca, printre putinii prieteni pe care-i mai avem, cei mai multi au ramas fara copii (unii mai spera...), restul au copii mai mari... Ca avem si noi o varsta
...
Fetita mea e minunata. Eu tot gresesc ca ma supar cand vad ca e tare dificila la unele chestii. Ma supar pe mine gandindu-ma ca am gresit. Da, am gresit cu multe. Dar sper ca pot sa le indrept.
O sa mai scriu.
Anca Micaela spune:
Bine ai venit, Gremlin! Arata-ne poze cu Ada 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
zuzunaki spune:
Salutare,
Rocs,sunt pe-aici,impachetez ca maine plec cu sotul la Barcelona 4 zile.Ce usurare,abia astept
Si spun usurare pt ca ultimele 2 sapt au fost f nasoale:toata sapt trecuta Bubu fu bolnav(febra numai peste 39 care nu scadea cu supozitor,iar la impachetari nu statea
)iar eu tot de atunci am avut o sinuzita pacatoasa de care nu am scapat fara antibiotice
.S-a ameliorat dar durerile de frunte si tample nu m-au lasat deloc deloc!Nasul nu prea mai imi curge,in rest sunt gata de drumetii
Sper sa fie totul bine si sa enjoy si eu zilele astea de liniste!
gremlin,
bine ai venit!
Mai povesteste-ne despre voi!
Va pup si sper sa va regasesc mai vorbarete!![]()
andrruzza spune:
zuzule, calatorie minunata sa aveti![]()
gremlin, bine ai venit!
roxx

pentru postarile de la cp, imi merg direct la suflet
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR