Prichindei martie - aprilie 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 12
Dantje spune:

e drept dupa ceva vreme...dar nu v-am uitat chiar mi-a fost dor de voi.
Zuzu am vazut ca ai strigat catalogul....sa ma duc la colt? Moama ce super de matale...enjoy cateva zile...si io vreau, abia o astept pe mama...dar nu da semne ca s-ar grabi.
Sa va mai zic despre noi, in primul rand sa va spun ce e mai emotionant si anume ca pe 31 martie incepem scoala ( aici se incepe la 4 ani).Cred ca e mai emotionant pentru mama decat pentru Martijn, am vizitat scoala si cat am discutat eu amanunte cu directoarea el a vizitat clasa si imprejurimile cu invatatoarea, si bineinteles ca nu a mai vreut sa mai plece din clasa. Am trecut la lucruri mai serioase...adik urmam exemplul lui Rembrand, si mi-a desenat peretii din camera mea.La fel de smecher cum il stiti, dar sunt convinsa ca stiti despre ce vorbesc...face boacana si dupa vine sa ma pupe...si sa ma intrebe daca mai suntem prieteni...deci drege si busuiocul ca sa zic asa.Avem circuri dimineata ca nu vrea sosetele alea ci pe celelalte,nu pantaloni aia ci doar blugi, dar e si o parte buna , se imbraca singur.A prins gustul : Cartilor junglei, Aristocats, Wall-e, e fascinat de wall-e chiar.Avem si pozici noi, dar revin ca nu ma lasa sa deschid nimic acum....
Dantje & Martijn & Hannah
Ana71 spune:
Buna,
Nici noi n-am mai scris demult. Ni s-a virusat calculatorul de acasa de ceva vreme (spre disperarea Evei, care e pasionata deja) si am tot fost in renovari ale casei si numai de el n-am avut timp. Asa ca acum incerc sa scriu de la servici cateva despre noi.
A inceput si Eva gradinita, din pacate nu are o experienta prea bogata pentru ca a facut o pneumonie in octombrie, a stat acasa vreo luna apoi a facut o bronsiolita asa ca nu a ajuns decat la serbarea de Craciun (unde s-a descurcat admirabil, chiar daca nu a participat la repetitii ci a invatat acasa poezia). In ianuarie iar nu am dus-o ca am avut santier in casa si numai de alta viroza nu aveam chef si cand m-am hotarat sa o duc iarasi s-a pricopsit cu o viroza, rosu in gat puternic, febra, tuse. Asa ca sta acasa, se plictiseste, abia asteapta sa mearga la gradinita. Mama o lasa cam mult la televizor (cred ca din cauza asta este si, uneori, foarte nervoasa). A devenit cam suparacioasa (spre disperarea lui Victor, care este un copil sociabil si tolerant), nu-i poti spune ceva ca imediat se supara si se retrage singura intr-o camera. De multe ori, Victor nici nu-si da seama ce o supara....Sper sa fie doar o etapa trecatoare.
Imi pare tare rau ca nu mai avem timp sa comunicam asa cum o faceam pe vremurile acelea, cand erau copilasii micuti...dar sper ca o sa ne revedem cu prilejul implinirii celor 4 anisori (atat de repede mi se pare ca au trecut).
Va pup si, daca aveti timp, am pus ceva poze, de asta vara majoritatea (ca pe celalalte nu am avut timp sa le descarc) pe link-ul de mai jos:
http://s214.photobucket.com/albums/cc156/ana71bara/poze%202008/
adseana spune:
cu scuzele de rigoare pentru intarziere...
La Multi Ani, Alex!
Ninocikap, sa iti traiasca feciorul, sa fie sanatos, fericit si cu mult noroc in viata!
rp spune:
A inceput perioada frumoasa a sarbatoririi celor 4 anisori, asa ca va urez, dragele mele, voua si puilor vostri, La multi ani!, sa fiti sanatosi cu totii.

Nu am mai scris de mult (nu am nici o scuza pentru asta)
, dar intru cam o data pe luna, citesc citeva postari, vad ca sinteti bine si mi-e suficient.
Si noi sintem bine in general, Mara este la gradinita de 1 an deja, s-a adaptat foarte bine, invata multe lucruri noi, sint foarte incintata de evolutia ei. E la fel de vesela si dragastoasa, dar e mult mai linistita si ascultatoare. Ca sa nu ne plictisim, bineinteles, la Tudor evolutia este inversa de la un bebelus relativ cuminte la un baietel super nazdravan. E si el la gradinita din noiembrie, vorbeste bine deja, se joaca foarte frumos cu Mara. Mara e de fapt soarele lui, dimineata cind se trezeste primul cuvint este "Mala", in timpul zilei intreaba "Mala, unde?" iar dupa 6, cind vin amindoi de la gradinita se joaca si se alearga prin casa pina la 11, cind vrea sa adoarma cu ea.
Eu am fost ocupata in ultimul timp cu demararea unui business, deschid un loc de joaca si petreceri pentru copii intr-un mall in Berceni, Grand Arena.
Va pup pe toate.

Marutza si Tudor
roxana, marutza (22.03.2005) si tudor (05.03.2007)
ariadnabr spune:
Incep prin a ura LA MULTI ANI 

tuturor puiutilor nostrii! 

Parca mai ieri veneam cu ei de la spital, tremurand de emotie si de bucurie!
Au trecut 4 ani deja???
Unde??? caaaand????
Noi suntem bine, Sonia e o scumpa si face niste faze super haioase. E un copil atat de dulce!! Ne pregatim de party duminica viitoare!!
Abia astept ![]()
Va pupam dulce! O zi buna 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
adseana spune:
La Multi Ani Sonia si Benny
. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti de cei din jur!
Alessia si Ariadnabr
tuturor!!!
P.S. Mi-e dor de voi, de toate!!!
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
ancadragoman spune:
Buna fetelor,dau si eu buzna la voi la subiect cu o mare rugaminte,cine are de donat un scaun de masina pentru o fetita care este semiparalizata si nu poate fii transportata altfel decat in scaun .Maria,ca asa o cheama ,are patru anisori si 25 kg deci scunul trebuie sa fie pentru copii mai maricei .
Atasez pagina ei pe bloc sa cititi mai multe si daca cineva o poate ajuta imi poate scrie mie pe PM sau pe mail .
http://seek-on.com/wpmu/maria/
Multumesc si scuze de deranj

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
andrruzza spune:
La multi ani Alicia!!
La multi ani Benyy!!
La multi ani Sonia!!
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR