Prichindei martie - aprilie 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 10
Anca Micaela spune:
Multumesc frumos, Andrruzza!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
zuzunaki spune:
andrruzza,
ai niste copilasi minunati!
Stefania s-a facut domnisorica,ce scumpa e!Rares tot slabut e ?Cate kg mai are?Bubu meu a atins si el in sfarsit pragul de 16 kile
Nu mai ziceti nimic?Rox ce mai fac fetele?Cum te desurci?
Ligia,
pe tine te urechez de nu te vezi
Pe la alte subiecte scrii cu spor si pe-aici nu dai sa ne mai povestesti de Raducu' scump?
Noi avem zapada de vreo 10 zile,o nebunie!Mergem aproape zilnic cu saniuta pe "partie"(a se citi deal
) si ne zbenguim!Din pacate de 2 zile Bubu iar a pescuit un pui de virus ca a facut putin febra si a tusit tot putin.Azi la pediatru era ok, caile respiratorii curate...SPer sa-i treaca pana nu se topeste zapada sa se mai bucure un pic!
Pup
andrruzza spune:
zuzule,thx!
aha, tot slabutz si el tot 16 kg la 105 cm!
sanatate maxima lu' Bubu
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
zuzunaki spune:
La multi anisori Livia si Maya!
Lorelei,poate ne mai spui ce fac printesele
Strig catalogul ca nu se mai poate:Marox,pisicuta,ariadnabr,Dantje,mamacita,rp,carmenduta,nino,ako/dako,cenia,Ionela,andira,adseana si restul fetelor,se aude????![]()
andrruzza spune:
La multi ani Livia si Maya!
woow, 4 ani, ce copilashi mari avem
zuzule, striga si tu mai tare, pana la primavara sa auda toata lumea
sa facem chef mare![]()
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
rrox3 spune:
Zuzule
aici sunt... scrisesem ditai mesajul pe la inceputul anului, cu urari, cu povesti, si am ramas fara el
dintr-o carenta brusca de curent electric
Si de-atunci nu am mai gasit atata energie sa o iau de la cap...![]()
Asa ca scriu mai pe scurt ![]()
Oana, Adriana felicitari!
si sarcini usoare cu bb-ei minunati 
M-am bucurat sa vad mesaje de la mamacita si Daria, sa nu le fie de deochi si sa mai scrie ![]()
Fetele sunt bine. Cu racelile de sezon, dar nu grav. Ioana s-a obisnuit la gradinita cu programul lung, ii place, mi-o lauda de zor educatoarea
Ba ca ce bine dialogheaza in engleza - face si acasa?
Nu face, are fata ureche muzicala si memorie buna
Ba ca ce frumos deseneaza si coloreaza, ba ca ce bine baleteaza. Evident, eu mandra tare
Acum e suparata cu baletul, nu mai vrea sa faca (e optional la gradinita) desi ii place la nebunie, dar a ceratat-o profesoara fiindca nu facea liniste... si ea nu reactioneaza deloc bine la certuri si tipete, nu e obisnuita cu asa ceva. Sper sa-i treaca si sa mai mearga fiindca sufera din cauza asta. Nu mai vrea sa se uite nici la desenul Barbie cu 12 printese balerine.. ![]()
Mariuca e ditai domnisoara deja. S-a calificat la Olimpiada de romana - faza pe sector. Azi aflam ce a facut si la cea de matematica. Ii place mult atletismul, merge de 2 ori pe saptamana. Are doi porcusori de Guineea acum
si ne plac tuturor foarte mult.
Eu sunt OK, cam obosita doar. Abia astept sa se intoarca mama din Canada sa mai respir si eu
Acum, de o saptamana, e si Dan plecat in Croatia, asa ca am ramas chiar singura cu fetele... noroc ca-s dragute ![]()
tuturor! Si multa sanatate micutilor in lupta cu virusii din gradinite ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
adseana spune:
s-a strigat cumva catalogul?
Zuzule 
In primul rand, LA MULTI ANI 2009!
In al doilea rand...SCUZE pentru absenta mea cam mare de pe aici, dar...nu imi ajung cele 24 de ore pe zi ![]()
FELICITARI Adriana si Oana! Sa va dea Doamne Doamne niste bebei sanatosi, frumosi, mancaciosi (asta stiu eu de ce spun) si norocosi!
Noi suntem asa si asa, Alexandra cu racelile si bronsitele ei, momentan e acasa...iar...desi ii place la gradinita f mult, dar nu rezista ea pe cat de mult i-ar placea. Am avut serbarea de Mos, i-a placut la nebunie, a fost foarte cuminte. Face engleza si dans la gradi si toata ziua topaie si prin casa si ne raspunde in engleza cateodata
Asta dupa ce azi vara a invatat sa vorbeasca si in maghiara.Poligloata o face mama pe ea![]()
Eu ma simt foarte obosita, dimineata sunt la serviciu, unde in perioada aceasta e nebunie curata, iar dupa ce ies de acolo, ma duc la firma, si il mai ajut pe sot, cat pot...asa ca ajungem seara acasa, rupti de oboseala si fara chef de a mai deschide calculatorul....asta asa, ca o scuza pentru absenta mea indelungata de pe aici.
pe toti copilasii de pe aici si pe mamicile lor, mi-e tare dor de perioada cand puteam sa scriem zilnic, sau chiar si de cateva ori pe zi
danuta_t spune:
Zuzu, si noi intram la categoria fix 16 kg. Dar mie nu mi se pare slab deloc. Mie imi pare un corp sanatos, n-are burta dar nici nu-i scobit. Daca nu mananca intre mese, la masa mananca cu foarte mare pofta. La socrela in vizita de Sarbatori, isi lua la cina intr-o mana un snitel de pui si-n alta un carnat de porc
. La gradi manaca iarasi bine. Citisem ca asta este greutatea medie, asa ca eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
Cel mic are in schimb abia 11 kg (si mananca cat doi).
Noi suntem cam bolnaviori. Andrei are bronsita, eu m-am captusit cu o viroza respiratorie (nici nu mai tin minte de cand n-am mai luat antibiotic, cred ca de prin scoala generala). Mihai mi-a facut ieri in mod misterios 38,5 grade si s-a repetat dupa ce-a trecut efectul Nurofenului. Nu-l doare nimic, nu tuseste, stare generala buna. Dr n-a gasit nimic, dar e drept azi a stagnat la 37,8 maxim. Ii dam solutie de gentamicina in nasuc sa il desfundam ca asta ar fi singura problema. Si tragem chiulul saptamana asta de la inot.
Mihai are doua comportamente diferite. Cand Andrei e pe langa el, devine agitat, tipa, urla, sare, il provoaca la orice, iar Andrei il imita 100% in absolut tot ce face. Pentru Andrei, Mihai reprezinta universul lui. Iar Mihai se bucura de acest fapt si incearca sa faca orice, numai sa-l auda razand. Cum il culcam pe Andrei, Mihai e total diferit - linistit, ascultator, vorbeste calm, povesteste. Din cauza asta e un adevarat challenge sa stai cu amandoi. Cred ca ar trebui sa le fac program separat cu bunicii, sunt cam speriati de balaurii mei, nu prea se ofera sa stea cu ei. Cel mai rau imi pare ca Mihai primeste din aceasta cauza destul de multe dojeneli din partea noastra si Andrei e scutit inca. Nu mi se pare corect, incerc sa gasesc jocuri in care sa-i implic pe amandoi. In general, jocurile cu mingea sau de-a gatitul au succes la amandoi si reuseste si Andrei sa se ridice la "nivelul" cerut al jocului. Cand sunt doar intre ei, se mai joaca de-a facutul bagajelor si plecatul cu masina la munte/mare. Asta ii tine ocupati si linistiti o bucata semnificativa de timp, dar intreaga casa e parca dupa un tzunami, dar e OK, macar e liniste.
Andrei foloseste la cei aproape 1 an si 10 luni cam 90 cuvinte. Si-a dat drumul cam acum o luna si in fiecare zi introducem in vocabular cateva cuvinte noi. Bea singur din canita si mananca la 2 lingurite - una el, una mami. Nu mai vrea sa stea in scaunelul lui, ca doar a crescut mare, nu mai e bebe.
Desenul favorit : Thomas - Mihai reuseste chiar sa se uite la intregul CD (1 ora), pentru noi este o mare realizare. Andrei, spre deosebire de Mihai, deja adora desenele. Are rabdare vreo 15-20 minute. Cred ca sunt atrasi foarte mult de muzica de pe CD.
Lorelai, La multi Anisori fetitelor tale.
Waw, am ajuns la 4 ani !
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
simonela spune:
La multi ani Livia si Maya! Sa-ti traiasca fetitele Lorelei, primele sarbatorite anul acesta pe forumul nostru!!
Nici mie nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 4 ani si cind ma uit la Rebeca si aapoi la Andrada, ma intreb "oare chiar a fost si Andrada asa micuta???" ![]()
Noi suntem relativ bine la ora asta...Suntem raciti aproape toti de 2 zile incoace, am luat unii de la altii, exceptie face Rebeca deocamdata...Micuta mai are inca, din pacate, colici si mai plinge mai ales seara, dar desi e mai bine decit inainte, n-am reununtat inca la Sab Simplex si Bonisan. 
Imi pare si mie tare rau ca nu mai am timpul si energia necesare pentru a scrie mai des aici, mai intru uneori sa citesc, dar evident lipsa de activitate nu ma stimuleaza deloc...![]()
Danuta_t te admir foarte tare pentru ca reusesti sa-i organizezi astfel timpul incit de fiecare data cind intri pe-aici scrii mult si interesant despre baietii tai si mai ales despre relatiile dintre ei. Cind mai pui niste poze pe webshots sa vedem cit au mai crescut baietii tai sau poate imi trimiti mie 2-3 fotografii recente?
Si le admir si pe fetele care au timp si chef sa mai scrie si pe la alte multe subiecte. Eu am vrut in timpul sarcinii sa intru la odisee, dar n-am apucat, apoi m-am gindit sa intru pe lista boboceilor de sept-oct 2008, dar imi dau seama ca din pacate n-as face fata, mai ales la ritmul in care scriu proaspetele mamici ![]()
Andrada abia acum va incepe la gradinira optionalele, nu stiu de ce asa tirziu - noi am ales muzica, dans si lb germana (se va face doar daca sunt destui doritori, daca nu alegem si noi engleza). M-am mirat ca ea, care are atita energie, ar fi vrut pictura in loc de gimnastica, dar pina la urma ne-am gindit ca 3 optionale sunt suficiente deocamdata si sa lasam pictura pentru anul viitor. Sunt curioasa daca-i va placea, care, cit si de ce? Nu e foarte incintata de gradinita, poate si pt ca cele doua educatoare sunt in virsta, pensionare cred, si nu prea mai au asa chef de ei, si fiind peste 20 copii in grupa nici timp suficient nu au pentru fiecare in parte. La serbarea de Craciun a spus poezie si au cintat cintecele, a fost si ea fulg de nea, dar in general imi spune ca nu mai vrea sa mearga la gradi, ca s-a plictisit sau ca nu stiu care coleg a batut-o etc.
Cred ca s-a schimbat destul de mult, poate si gradinita si relatiile de acolo au schimbat-o - ea era deschisa, vesela, sociabila, fara temeri, fara inhibitii, acum a devenit mai rusinoasa, nu mai merge asa grabita sa se joace cu copiii, sa ii abordeze, nu mai raspunde la intrebarile adultilor (inainte le dadea ea prima buna ziua si ii intreba ce mai fac)? M-am mirat ca la un program de imbunatatire a comunicarii intre copii si parinti, organizat de teatrul Ion Creanga, n-a vrut sa stea impreuna cu ceilalti copii si parinti acolo, desi era cu tati, a vrut sa plece, n-a fost interesata de ce se intimpla. Sper ca e doar o faza, n-as vrea sa fie timida, asa cum am fost eu in copilarie si adolescenta si unoeri mai sunt si acum....
As vrea ca anul viitor sa schimbam gradinita, sa vedem daca in alta parte i-ar fi mai bine, sa incercam la una particulara sa vedem daca promisiunile lor pe bani multi sunt eficiente sau nu in cazul nostru. Problema e ca asta e fff aproape de casa si ma scuteste pe mine de drumuri lungi si obositoare, cu Rebeca in carucior.
Andrada a inceput sa se poarte mai frumos cu Rebeca, sa-i spuna ca o iubeste, sa-i povesteasca, sa-i spuna poezii, cantecele, eu incerc, fac tot posibilul, sa nu fie geloasa, sa o impacsi pe easi pe cea mica si pare ca ne indreptam intr-o directie buna. Deocamdata e greu de zis cum va fi mai incolo, cind se vor certa, probabil de la jucarii, carti si altele.
Apropo de greutatea copilasilor, Andrada are doar 14,9 kg, inaltimea nu o stiu, n-am mai masurat-o de mult, dar avea 1,00 m. E mai slaba decit flacaii vostri,clar, dar sa spunem ca e fetita si de-asta...ea n-a fost niciodata dolofana, iar in ultimele luni m-am luptat cu ea sa manince. Acum ii dau sirop cu polivitamine si are pofta de mincare mai mare. La gradi mi se spune ca maninca, dar poti sa stii, ca am observat ca tuturor le spun acelasi lucru??
Va doresc numai bine si felicitari noilor gravidute Oana si Adriana, sa aveti bebei sanatosi!
Simona, Andrada(28.04.2005) si Rebeca (25.09.2008)
Pozele noastre