Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Brie concediu placut
Sper sa reusim sa plecam si noi in concediu ca data trecuta eram cu bagajele la usa si m-au deturnat astia spre spital
Si apropo de concediu toti ecografistii 4 d din TM sunt in concediu in perioada asta.(mai e unul ...dar nu am incredere in el).Deci a 5-a parere mai asteapta... pana atunci sper doar sa nu ma incred gresit in optimismul meu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Brie vacanta placuta si drum bun sa va intoarceti cu bine
Just me La multi ani si sarcina usoara

Criss 23+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Elilov, Loren,Bravegirl, Andreyutza multumesc mult pentru felicitocuri...sunt foarte mandra, ma infoi incontinuu de aseara...acum trebe doar sa-i gasim un nume pe masura ca zau ca vreau si io sa vorbesc cu ea si mi se limba plimba-n gura de fiecare data cand zic "fata lu' mama" sau 'fata lu' tata"...ca deocamdata numai definitii de-astea sugestive scot de la soatza...in rest la toate numele pe care le anumar cu viteza si pasiune imi comunica sec" Nu, Nu, Nu....nu , ca asta-i nume de curvistina, nu, ca asta-i nume de casierita"....si tot asa...da el nu si-ar pune minorul cerebel la contributie sa gaseasca ceva...noooooooooo
Asa ca se vedem pe ce mi se pune pata , sper sa nu ma ucida cu pietre biata copila mai tarziu, a propos, nu cred ca e asa zaluda ca mine, e mai temperata si cu picioarele pe pamant ca tacsu...ca nu prea da in mine...adicatelea nu se misca ca titireza...
ANDREYUTZA....daaaaaaaaaaaaaaaaaa...am vazut ce mandra-i cuscra ELILOV, chiar asa cuscra, poate ne spui si noua cum te mai simti...

Bravegirl cum stai cu plictisitul in pat??? ...

24+ cu

Mergi la inceput

Am uitat sa va urez Happy Friday...tz tz tz..oare cum mi-a scapat...ziua mea preferata din saptamana...incepe week-end-ul..yeahhhhhhhhhhhhh!!!!

Dandusa nu stau la mareeeeeeeeeeee...as vrea io ca sunt innebunita dupa ea, ma tot tenteaza OCEANBON si pana la urma poate ma mut la marea ei acolo...desi daca ma iau dupa calendarul mayan vine oricum potopul in 2012 si tre sa ne aciuim departe de apa...poate fac radacini in Arizona...sau Las vegas...

Oceanborn da' pana atunci vin la tine..facem schimb..era un film celebru anul trecut cu miste permutari de gagici pentru vacanta....da ele se indragosteau , se distrau....de unde-atata nene cu burtica la gura????

Nu ma mai invita nimeni niciunde???se vede treaba ca nu mai sunt asa populara....
Lasa ca m-am hotarat...intru si io in visele Andreyutzei poate ma teleporteaza pe undeva prin Caraibe ca vad ca are talente de-astea...tre sa ma pun bine cu ea, e clar...

24+ cu

Mergi la inceput

Cherie draga, acum am observat cu n-ai catadicsit sa ma bagi in seama pe motive de-astea minore..gen suparari cu ecografii scurte samd....pai se poate cherie???Lasa ca te tzintuiesc astia pe masa la Milano vreo 3 ore sa-ti explice tot ce se implanta la tine in burtica sa te saturi....auzi, da vezi ce snitzele gasesti pe-acolo...din cate bine observi, azi e vineri, ziua ta favorita rezervata boacanelor...

Ramo relax baby...totul e bine, nu te mai ambala,te rog....

loren ma gandeam azi cum sa te mai botez...nahhhhhh, ramas la numele tau...in fine, mie imi sangereaza gingiile in fiecare zi, dar borsul pe nasuc nu mi-a dat decat de vreo 2 ori acum 2 luni...doca mea zice ca sunt absolut normale in timpul bortoseniei, gandeste-te ca avem un volum de sange aproape dublu...
Totusi, vin eu si subliniez ca o inteleapta ce ma dau, verifica-ti tensiunea, daca ai tensiune mare in combinatie su hemoragii e cam de rau...se numeste preeclamsie si e una din cele mai nasoale probleme in sarcina...
Ce-a de a doua problemutza care te bantuia , strepto B-ul, e si chiriasul meu...initial am hiperventilat cand am auzit caci stiu ca da probleme urate de tot bebeului daca-l ia din canal la nastere...
Am inteles ca de asta nu scapi prea usor, practica generala aici e administrarea de antibiotice intravenoase cu 4 ore inainte de nastere...

24+ cu

Mergi la inceput

Diamisha ai fugit de gashca azi?????

Just me La foaaaaaaaaaaaaaaarte multi ani!!!!

Brie sorry pentru laringita, credca si barbata-miu se roaga sa ma procopsesc cu asa ceva ca sa nu ma mai auda un timp...ei, dar distractie frumoasa in concediu...vreau si eu la mareeeeeeeeeee....n-am cu cine....mama, imi vine sa urlu de neputintza....
Mav esti intr-o stare mai buna azi baby??? vad ca esti telegrafica....
Babyzapi intru la idei draga mea...sper ca nu te-au innecat rubedeniile in buda...ai fost prea zgomotoasa????

Catalina bafta la urmatorul FIV, sunt convinsa ca va merge totul perfect. Cat despre sistemul sanitar din Romania...ufffffffffffff...are si bune si rele, ce sa zic, imi pare rau ca ai fost atat de ghinionista, insa subscriu opiniei Otiliei, o gramada de nenorociri se intampla si in spitalele de afara...tre sa facem pace cu ideea ca sunt o serie de chestii pe care nu le putem controla, oricat de bine ne-am pregati...asa ca nu pot decat sa spun, cu Dumnezeu inainte!!!!!

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Salutari tuturor burticilor fericite!
Andy,felicitari pt baietel!Sa fie sanatos si voios si sa va aduca numai bucurii!
Elliov,Ramo,Loren@ sanatate multa multa !
Flori76 felicitari pentru baietel si pentru colul luuuung!Vreau si euuuuuuuuuuuu col mai lung
BraveGirl ma bucur ca esti mai bine!
Alexa ce sa mai zic : esti o gravida frumoasa si kg nu se vad deloc!
OtiliaV bine ai revenit din concediu!Ma bucur ca te-ai simtit f bine!
Catalina, nu-mi vine sa cred ce poti povesti despre medicii incompetenti din Romania!Ai grija de tine,fii puternica si continua sa crezi in visul tau!
Urez multa sanatate tuturor burticilor si astept numai vesti bune!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Micky_ea: Multumesc mult de urari.

Deci Mirtha e in concediu...ferice de ea! O asteptam inapoi cu forte proaspete.

W.girl: Hai la mine, ca iarna sunt -30 si zapada cata vrei, iar vara e atat de cald si de umed de zici ca faci sauna non-stop....

Anes, Bebecris, Hera: Si voi in concediu?

Mai, burtici, deci numai bebele meu sughite asa mult?

Andy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Amalia: Ma bucur ca esti bine. Nu stiu cum vom mai avea noi timp sa intram pe forum dupa ce vor veni bebeii...mai ales tu, cu 2.

Lorellay: Trebuie sa mergi la dr. sa faci analize mai amanuntite. Poate ai vreo infectie in gat sau altceva. Iti doresc sanatate.

Andy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cam slabuta miscarea pe aici...cred ca sunteti toate la cumparaturi ca sa profitati de reduceri.
Eu maine o sa ies putin din casa pt ca are sora mea cununia civila. Ma duc acum sa ma fac frumoasa ca am un par de zici ca sunt de la ospiciu.

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput