Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
azi e o zi trista se implinesc 3 ani de cand a murit Pavel. am fost la biserica am apris o lumanare si am pus un pomelnic...ma simt amarata si incerc sa fiu cat mai calma... balacila e agitat si nu intelege de ce mami lui plange si il face sa planga si pe el..ma simt egoista s de partea lui PAvel si de partea lui balacila...astept sa treaca week-endul mai repede...sa uit cred
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Acum am ajuns acasa, dupa serviciu, tot felul de drumuri, prieteni...si oberv neputincioasa cum se duc puterile mele pe masura ce avanseaza sarcina...imi este destul de greu sa ma transform peste noapte si sa-mi schimb stilul activ de viata...in plus, dupa ce am stat atat pe scaun astazi, ma doare spatele foarte tare...voi ce faceti cand va doare spatele, in afara de odihna si masaj de la sot sau cine-o fi prin preajma??

Wndyctygirl, ma bucur mult ca fetitza ta este bine, gaseste-i numele, te rog, ca sa stim cum ne referim la ea...de altfel, verva ta de astazi spune tot despre starea ta buna. Bravo!

loren@, si mie imi sangereaza gingiile cand ma spal pe dinti, desi am luat cea mai soft periuta si o pasta care ar trebui sa ajute...iar pe cele nazale, le-am avut doar in trim. 1, cred ca de vreo trei ori...si mie mi s-a spus ca sunt normale si ca nu trebuie sa ma ingrijorez...

BraveGirl, ai grija maine, nu forta nimic...noroc ca civila dureaza putin !
Casa de piatra pentru sora ta, sa fie fericita!

Se pare ca vine iar canicula la noi, ne-asteapta 35, 36 de grade in zilele urmatoare...nu stiu cum sunteti voi, dar pentru mine de departe cel mai greu este sa suport caldura asta...

Asa ca va doresc un week-end linistit si racoros!

Diana

24+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

elilov, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva...nu cred ca esti egoista si nu cred ca esti fie intr-o parte, fie in cealalalta...sunt ai tai amandoi si trebuie sa ii dai fiecaruia ce are nevoie...astazi, a fost randul lui Pavel...mi-aduc aminte ce scriai la un moment cand ai povestit cuiva care nu stia ce ai patit, si anume ca el va exista in sufletul tau si ca nimeni nu il va inlocui...deci, nu te simti vinovata ca nu uiti de el...

chiar ma intrebam de ce ai fost mai tacuta astazi...

Diana

24+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui Andy08

Mai, burtici, deci numai bebele meu sughite asa mult?

si Raducu sughite da' asa finut...,se simt ca niste batai dar f regulate si in acelasi loc,hac,hac,hac...
Crinuta sughita muuult mai apasat sau poate era intr-o alta saptamana de sarcina si deaia simteam mai puternice hac-urile...,nu mai stiu memoria m-a lasat de tot...
important este sa nu-ti faci griji...,muschii diafragmei cica...daca era la tine in brate ii suflai un pic de aer spre fatzuca sau ii dadeai putina tz si gata...,da' in nici un caz lamaie!
ps:presimt ca va voi stresa la greu...sper sa ma suportati...

Mamica stralucitoare
27+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui elilov3

buna fetele
azi e o zi trista se implinesc 3 ani de cand a murit Pavel. am fost la biserica am apris o lumanare si am pus un pomelnic...ma simt amarata si incerc sa fiu cat mai calma... balacila e agitat si nu intelege de ce mami lui plange si il face sa planga si pe el..ma simt egoista s de partea lui PAvel si de partea lui balacila...astept sa treaca week-endul mai repede...sa uit cred
25+Dimitrie

Eli,draga de tine...sufar eu doar citind suferinta ta...,dar tu ca-ti plangi copilasul?!
numai tu stii ce-i in sufletelul tau...,numai tu stii cate intrebari fara raspuns ai si cate lucruri te macina...,plangi daca asta simti...,este mult mai bine asa decat sa stai cu nodul in gat...fa ce simti,stai singura daca asta simti,mergi la biserica...,vb cu balacila despre Pavel,povesteste-i de fratiorul lui,poate asa te vei simti mai bine...nu te inchide in tine ca suferi si mai tare...
noi santem alaturi de tine si incercam sa alinam un pic durerea
imi pare atat de rau........................................

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Wndy,
felicitari pentru vestile buneeeeeeeema bucur pt tine
deci nu stai la mare...,da' nici n-ai zis ca ti-ar fi placut sa ne cunoastem...,hmmm ce sa inteleg eu de aici?
sotul tau este roman?eram curioasa cam ce nume ii propui de nu-i plac...,nu cumva este american si tu-i zici de Lenute&co?zi-i nume romanesc da' cu accent americanesc...
Catalina,
groaznica experienta cu dr...,incredibil...,imi pare f rau...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Elilov, sper ca maine sa fii mai increzatoare in viitor si mai optimista.
Lorena, eu azi am fost la dentist si mi-a spus ca am o gingivita care este normala in sarcina. M-a sfatuit ca dupa periaj sa clatesc cu un amestec de 1 lingura bicarbonat la 1 pahar apa.
Dandusa, cu ce sa ne stresezi, tu care esti o optimista incurabila si mereu bine dispusa.
Diana, sunteti la mare, la soare?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu nu am reusit sa ma adun nici ieri, nici azi sa scriu doua vorbe, desi am atatea de zis...Sunt singurica acasa cu Strumfita si ma rupe, azi am alergat doua ture prin parc si la cumparaturi (mai nou ma duce ea pe mine , azi mi-a amintit ca ii sunt datoare cu un carucior pt. papusi cam de multicel, asa ca n-am mai scapat). In fine, de-abia acum juma' de ora am reusit sa o culc, asa ca abia acum imi trag si eu sufletul.

Catalina, azi m-am gandit toata ziua la tine, nu-mi revin din soc! Mai, eu sunt extrem de revoltata si as face un super circ! Pai cum, Doamne iarta-ma, sa se intample asa ceva??? Nu inteleg si nu gasesc alta explicatie decat ca dr. ta este o mare imbecila si cred ca te-ai inselat in privinta ei! Sper ca te duci peste ea sa o ciufulesti putin! Daca nu, fa-i un super PR aici, pe forum, sa stie toata lumea de cine sa se mai fereasca! Bine ca ai ajuns la timp in Grecia si ma bucur din inima ca ei sunt optimisti in legatura cu urmatorul FIV. O sa fie bine, o sa vezi, mai ales daca te-ai hotarat sa stai acolo.
Astept un mesaj de la tine sa ne apucam de cafeaua aia !

Elilov, nici nu stiu ce sa-ti zic, mi s-a pus un nod in gat citind ce ai scris si, mai apoi, ce a scris Dandusa. Uf...viata asta pare asa nedreapta uneori...

Otilia
, ma bucur ca te-ai intors, ti-am simtit lipsa, sa stii ! Am vazut si pozele, ai o super burtica! Se vede ca ti-a prins bine vacanta, ai un aer tare rumen, asa...
Analiza de Rh mi-am facut-o eu, de capul meu, acum doua saptamani, insa nu m-am invredncit sa ajung la Medlife sa iau rez. si pe site vad ca nu e afisat, freaca menta aia acolo de cand a plecat Babyzapi in vacanta !

Diamisha, si cu tine tot vreau sa vb., da' nu ne potrivim deloc la orele de somnic eu acum sunt in forma maxima si nu e nimeni pe YM.

...................

Referitor la celulele stem, eu m-am hotarat sa ii contactez pe cei de la Cryo Save, chiar daca sunt mai noi pe piata! Lucreaza cu doua banci din Belgia si se pare ca la ei nu se intampla sa nu ajunga sangele recoltat decat pt. un copil de 12 kg.
Cine mai editeaza listuta are trebui sa puna si linkul asta http://www.cryo-save.com/ langa Cord Blood si Biogenis, sa nu ne limitam singure optiunile.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Otiliav

Dandusa, cu ce sa ne stresezi, tu care esti o optimista incurabila si mereu bine dispusa.

pai...
o sa va stresez sa alaptati exclusiv pana la 6 luni...,sa nu infofoliti copii...,sa nu dati suc de morcov la 2 luni...,sa nu dati lamaie daca sughita...,sa nu dati ceai in loc de apa...
cam atat imi amintesc acum...,restul or sa-mi vina pe parcurs...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
citat din mesajul lui dandusa

[quote]citat din mesajul lui Otiliav

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

pai...
o sa va stresez sa alaptati exclusiv pana la 6 luni...,sa nu infofoliti copii...,sa nu dati suc de morcov la 2 luni...,sa nu dati lamaie daca sughita...,sa nu dati ceai in loc de apa...
cam atat imi amintesc acum...,restul or sa-mi vina pe parcurs...

Mamica stralucitoare

Ce faci soro, ma lasi fara servici?
Aseara tocmai ce-am remarcat un copilas de aproape un an cu caciulita, pe caldurile astea la 7 seara , Dumnezeule.......
Dar lamaie recunosc ca am dat, sa vad daca functioneaza si nu a mers.
Chiar ieri am luat niste ceai pentru colici din Cora, dupa care mi-am adus aminte ca nu am biberon si nici nu ma vad cumparand mai mult de unul, asa ca varianta ceai cu lingurita mi se pare prea grea pentru mine si m-am hotarat ca voi bea eu ceaiul de colici ca e bun si pentru mama iar pentru bb am luat niste picaturi Bonnisan parca se numesc de la Plafar care-s mult mai simplu de administrat adica o lingurita si gata.
Si cum biberoane nu cumpar am taiat si sterilizator de pe lista dar mi-am pus cuminte in bagaj mameloanele de silicon si Garmastan in caz de nevoie , deh alaptatul cere sacrificii.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 22+

Mergi la inceput