Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Andreyutza- Nici in somn nu scapi de mine ...

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Catalina, groaznic ...prin ce ai trebuit sa treci.Ar trebui sa mergi la medicul care s-a ocupat de tine aici si sa-l tragi la raspundere.Ce se intampla daca nu ajungeai pe mainile celor din Grecia???Nici nu vreau sa ma gandesc...astfel de medici nu ar trebui lasati sa mai practice medicina...
Sanatate multa iti doresc si refacere rapida!

Ramo 20+

Puiutul meu scump


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna ziua, fetele ! N-am mai intrat de ceva timp, dar chiar v-am simtit lipsa.Aveam un chef nebun de barfe (cum faceam zi de zi), noutati etc. Am resuit si am citit cca 3 cap in urma, deci va inchipuiti ce amalgam este in capul meu acum.Si....cum nici memoria nu prea ma ajuta....asa ca imi cer scuze ca nu raspund fetelor care ar avea nevoie de raspunsuri. Ma bucur ca am citit numai vesti bune, ca fetele care au avut mici probleme, acum sunt bine, ca fetitele au ajuns din urma baieteii. Hahahaha!!! Suntem tari !!
Felicit toate fetele care au venit cu rezultate bune de la echografii.
Am mai vazut ca v-ati aprovizionat din plin cu lucrusoare pt bebelusi si toate cele necesare. Si eu m-am aprovizionat mai cu tot pt bebelina, a mai ramas patutul si mobilierul pt infasat, in rest am luat cam tot.
Eu am fost cam nasol cu sanatatea.Din pacate am facut o laringita de toata frumusetea, cu febra si toate cele aferente.Am incercat sa o dreg eu in primele zile cu paracetamol, ceaiuri, multa lamaie, miere, cartofi tinuti in basma dar nu a avut nici un efect, chiar din contra s-a agravat. Am ajuns la medic si mi-a dat un tratament homeopat din grupa CH9 ca sa nu ma bage pe antibiotic. Dupa o saptamana de tratament am ramas fara voce (nororcul sotului/ghinionul meu). Acum fac haz de necaz, dar am trecut prin clipe groaznice......imi venea sa-mi tai capul sa mi-l arunc pe fereastra.....niste dureri insuportabile.Ma rog....bine ca au trecut si acum sunt bine.

Ne pregatim sa plecam in Grecia, asa ca eu impachetez, fac bagaje etc. Luni seara am avion.

Am fost saptamana trecut la control pt a ma asigura ca totul este ok si ca pot pleca, plus ca aveam nevoie de acordul medicului pt a calatori cu avionul, compania de zbor nu ma lasa sa urc fara ceva scris din partea genecului.
Bebelina este bine, a mai crescut, are 850 gr, ne-a scos limba, am vazut-o cum "casca", se intindea...Colul este la fel are 4,8 cm luuuuuuunnnnnggg si inchis.

Hai ca m-am intins ca o placinta. Sper ca nu v-am plcitisit, va pup pe toate !!!!

26+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Brie- te invidiez ca pleci in concediu. Vreau si eu...Calatorie usoara si relaxare cat mai multa. Felicitari pt bebelina sanatoasa.

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

BraveGirl da' ce vis frumos, nu-l pot descrie in cuvinte.
brie, bine ca esti bine acum. vacanta placuta!!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Brie, concediu placut, bine ca te-ai insanatosit!
Catalina, ma bucur ca esti optimista si te gandesti la urmatorul FIV. Te gandesti foarte bine asa sa locuiesti in Grecia cand vei fi gravida. Bafta pe viitor!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare fetelor!
apar si eu dupa o per in care n-am avut net...mersi fetelor care s-au gandit la mine!
Felicitari celor care ati adus vesti bune de la eco si celor care ati aflat ce se afla in burtica...
Ieri am fost si noi la eco morfo, dupa o asteptare luuunga...vesti bune, masuratorile sunt in limite normale, avem 550g, frumos foc piticul nostru, putzulica vizionata.bineinteles din nou a durat destul de mult pana a reusit dr sa verifice tot pentru ca nu voia sa stea la "ecografat",hm cam nazdravan pentru varsta lui...
Cherie, inainte de sarcina nu am avut de-a face cu sist sanitar de aici, o sg data am facut niste analize, deci nu prea stiam despre ce e vb. oricum eu pana acum sunt multumita tinand cont si de faptul ca merg la privat. si la morfo am reusit sa ma programez tot la privat si nu-mi pare rau. ecografia a durat in jur de o ora, a fost o combinatie intre 2d si 4d...monitoare separate pt mine si pt sot, un dvd pe care a inregistrat tot, poze 4d in format 3A, in concluzie multumita si fericita ca am ales privatul.
wndictygirl vrei la caldura??hai aici draga si intr-o sapt te lecuiesti..eu una nu mai suport, in ultimele 2 luni a plouat 1 singura data cand s-a si racorit putin acum e la loc...inclusiv seara noaptea 30 gr.
Madutza_bra eu pt picioare mi-am luat crema gel de la chicco, sunt f multumita de ea!mi s-au umflat si mie picioarele de cateva ori dar sunt sigura ca de la caldura, oricum crema are un efect calmant, racoritor..(cel putin in cazul meu)
Nu mai stiu care dintre fete intreba de bimbomarket, cred ca BraveGirl sper sa nu ma insel..eu am comandat trio mi-a ajuns sapt asta, daca vreti info va raspund, daca sunt in masura tinand cont ca in cazul meu comanda a fost pe terit national.
O zi frumoasa in continuare!

22+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

catalina deci citesc si imi vine sa trec prin monitor sa ajung la nenorocitii din municipal...mai frate asa ceva nu se poate e de nedescris ...nu nici sa nu te gandesti la urmatoarea sarcina sa vi in romania puteau sa te omoare nenorocitii astia in Ro...iti doresc sanatate si putere sa treci de aceste clipe, iar de craciun sau de anul nou sa primesti un dar de nepretuit
brie imi pare rau sa aud ca ai trecut prin clipe asa frele cu laringita..uff..important e ca ai tratato si acuma e totul ok. felicitari pentru rez bune de la echo si pt colul luuunnnnggg
oceanborn..hehe chiar ma gandeam pe unde esti...felicitari pentru bb sanatos si voinic...si pe viitor la fel numai bine
loren@...deci citesc si ma identific cu tine..mama lor de crocodili din creier lasa ca luni merg si eu la analize..urina...sange...titrare......si apoi gineca ..uff mi groaza
eu reveni acasa vb cu dir si ii spusai ca nu intentionez sa merg in fiecare zi la scolica..a inteles ca daca nu
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ramo ma bucur ca te-ai linistit asa mai da parca a disparut stresul asa ma gandesc si eu ca si eu tot de stres si pe langa asta cred ca mai si intensific unele simptome tocmai din cauza fricii mele ...
brie concediu placut... vreau si eu ...sa ne trimiti o vedere
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Catalina asa sa faci draguta data viitoare ..sa stai in Grecia si va fi totul bine.Dupa ultima mea experienta cu spitalele din Romania... as fugi mancand pamantul de sistemul sanitar de aici.Si cand ma gandesc ca toata porcaria la mine a pornit de la un eco 4D in cabinet privat ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput