Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Anes multumesc , controlul e abia pe 18.08. la Craiova , pe 03.09 la Bucuresti si vreau sa imi fac o programare pe 23.10 la Clinica Eva Brasov la doc. Baiulescu.Vineri facem analizele de trim.III ca pe cele de trim. II le-am sarit.

Cit priveste stresul , cam tot asa e si pe la mine . In cea mai mare parte a timpului. Ba , vreau sa spun ca pe vreme ce creste sarcina parca mai frica imi este . Da" cind ma apuca starile de bine le traiesc la maximum !

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

OO am uitat si noi am schimbat azi semnatura!!

23+Thomas

Mergi la inceput

Alexa maiculitza , patutul ca patutul da" sexi mama , cit cuprinde ! Mumos....., tare mumos.....tu cu ochii albastru-verde si parul lung. Eli , ce zice dl. Balacila ? A fost pe faza? Ca eu am facut deja clabuci..

De la aceasta firma www.saltele-ted.ro vrem sa ne luam salteau dar pe alb - 120/60/14. Nu cum prezinta pe site la capapitolul saltele pt. copii , cu imprimeuri. Marti vedem daca obtinem salteaua cum vrem noi .Altfel mergem pe Domusflex sau Durflex.
Edit - Asta au pe site dar noi vrem alba , alba http://daniellisleepshop.ro/index.php?cPath=150_197&osCsid=dd5b29ff8a514d405504ae4fe95f9d43.
Am gasit ceva la Selgros dar tanti spunea ca e mostra si nu ne-o poate vinde. A ramas ca vorbeste cu sefa de raioin si cu firma incauza poate totusi reusim.

Oceanborn cam ce povestesti regasesc in comportamentul sotului - mie imi venise cu suport de baie , sa nu ii alunece printesa, sau cu cadita care avea direct incoportat suportul in cauza. Nu mai iau in calcul ca zgaltaie cam tot ce se poate zgaltai.Degeaba ii explica cei din magazin ca sunt asamblate asa de expozeu , soata pleca foarte indoita de linga un produs care teoretic trebuie sa prezxinta siguranta maxima la zgaltaire.
Hi , hii..si eu cam tot asa l-am convins. Dar ma tin de promisiune. Acum ma pregatesc sa plec la cutrierat de farmacii. Testam teren cu lista i brate. Cumparam dupa ce terminam cu carutul.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Oceanborn: Felicitari pt. noua semnatura!

Mirtha: bine ai revenit. Ti-am simtit lipsa. Vad ca ti-a prins bine vacanta, ca ai un tonus si o verva de zile mari. Ai revenit in forta.

Mai fetelor, voi sunteti toate in febra cumparaturilor.....eu nimic. Nici nu ma grabesc, ce e drept, in plus trebuie sa ma mut la 1 noiembrie (voi avea aproximativ 34 de saptamani!!) si ma gandesc ca n-are rost sa umplu casa (a se citi apartamentul), ca sa am ce muta peste 3 luni. Incep si scoala la inceputul lui septembrie si am partial in 26 octombrie...Cred ca se vor precipita lucrurile atunci... Dar parca acum mi se pare prea repede sa cumpar ceva pt. pitic.

Ma gandeam sa faceti si voi un top cu marcile de carucioare si de paturi si ce mai luati voi, pentru intarziatele ca mine, sa nu stam in noiembrie sa cautam prin capitolele de vara info despre toate astea.

Andy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mirtha am fost ingrijorata pana am aflat ca-ti plimbi burtica in concediu si de aceea nu esti prezenta.
Ce sa-ti spun...FIV-ul l-am facut in Grecia, analizele si eco mai importante dupa cum stii ,tot acolo. M-am gandit ca pentru analize, eco de rutina e ok aici. Iar deja cand au inceput problemele (sau cand am realizat ca nu mai vorbim de infectii urinare) a fost prea tarziu.Desi al meu sot din prima zi de spitalizare mi-a spus ca ar incerca sa gaseasca o solutie sa ma mute in Grecia asa cablata la perfuzii...dar eu l-am facut sa renunte la idee....ca o sa fie bine. Am gresit si nu am sa mi-o iert niciodata. Ce pot face? Daca va mai fi o data viitoare am sa stau numai acolo.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireen spune:

Si noi am luat carucior am optat pentru unul sport f usor eu stau la etj 3 fara lift si cu cezariana e destul de greu acesta este http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=4332&c_id=33&cf_id=38
iar patul este din lemn 140/70 l-am primit de la o prietena .

anes cred ca de stres nu o sa scapam niciodata .

28+ Edi(9.Aug.2005)

Mergi la inceput

Trebuie sa speri ca va mai fi cu atit mai mult cu cit medicii din Grecia dau verdicte pozitive. Iar de data asta totul cap coada in Grecia. Evident garantii nu exista niciunde suta la suta , viata n-are garantii de nici un fel. Dar cel putin toata prodedura se alfa sub controlul celor care au initiat-o si in plus gradul de responsabilitate al actului medical e altul.

Cit priveste deciziile gresite , cunosc sentimentul. La fel mi-am reprosat si eu data trecuta , ca nu mi-am ascultat instinctul in ceea ce priveste decizia de a pleca la drum - lung de 600 km.
Nu voi sti niciodata daca a fost aceea cauza ori alta sau daca se putea face altceva daca nu ramineam internata la Suceava si veneam spre Craiova. In timp , sentimentul de vinovatie s-a mai atenuat in intensitate.Convietuim. De iertat , niciodata. Ca nu pot , inca mai doare si inca mai imi vine sa paruiesc cu ambele maini pe cineva.

Pina in octombrie mai este putin. Pentru mine octombrie sper sa fie un inceput. Pentru tine sper la fel.

[quote]citat din mesajul lui catalina2307

Mirtha am fost ingrijorata pana am aflat ca-ti plimbi burtica in concediu si de aceea nu esti prezenta.
Ce sa-ti spun...FIV-ul l-am facut in Grecia, analizele si eco mai importante dupa cum stii ,tot acolo. M-am gandit ca pentru analize, eco de rutina e ok aici. Iar deja cand au inceput problemele (sau cand am realizat ca nu mai vorbim de infectii urinare) a fost prea tarziu.Desi al meu sot din prima zi de spitalizare mi-a spus ca ar incerca sa gaseasca o solutie sa ma mute in Grecia asa cablata la perfuzii...dar eu l-am facut sa renunte la idee....ca o sa fie bine. Am gresit si nu am sa mi-o iert niciodata. Ce pot face? Daca va mai fi o data viitoare am sa stau numai acolo.

Catalina

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

catalina,

ireen Este dragut caruciorul vostru!

alexa, imi place tare mult patutul luat de voi. este ceea ce imi doresc si eu!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Andy, mersi. noi ne-am grabit cu cele necesare bebelui, nu suntem nici superstitiosi,am prins si niste reduceri de nerefuzat, si in plus saptamana asta ne mutam, deja jum din lucruri sunt in cutii...ce ne asteapta...Dne...si trb sa ne apucam de cautat mobila si alte chestii necesare, asa ca o per bebe o sa fie putin neglijat pana ne asezam linistiti si noi , asa ca am profitat de ocazie cat am avut timp , am luat majoritatea lucrurilor, cu exceptia mobilei din camera bebelui.
Mirtha.. asa sunt ei..eu ma minunez de fiecare data cand il vad sau aud ce debiteaza legat de bebe.

23+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

va pup si eu fete dragi

Catalina

Mergi la inceput